![]() |
|
Cytuj:
<znaczki> |
Gdzie expic 16 palladynem z 53 distancem? FACC
|
@Up
Kopalnie w kazo lub fibula Teraz ja: 20 knight 60/60 3Mlvl Plate Set,Steel Helmet, K axe, Demon shield Facc |
Cześć,
Cytuj:
/Daw |
18 lvl sorc, facc, 15 mlvl, noble armor, soldier helmet, p legi, tortoise shield, no i butki. No i wand of dragonbreath. Prosiłbym o inne miejsce, niż kopalnie koło Kazo. Tam wszędzie boty są.
|
Sorc 32lvl/30mlvl
mammoth fur cape/plate legs lub blue legs / guardian shield lub vampire shield /ragnir helmet/WOCE Mam już zakupione WoI i chce jak najszybciej dojść do tej rózgi. Czyli gdzie. A i czy z woi+GFB+HMM opyla sie chodzić na facc tomb? |
@up
Nie opłaca się tak expic... Najlepiej guardy z samej rozgi... |
me.
Knight, skille: 58/58, Lvl: 17.
Eq: - P set, Beho shield + serpent sword. Pacc: not yet. gdzie? Ps. Próbuje, znaczy expie teraz w Kazzo, Soldiery na drodze CrusHelmet Quest, ale wydzieram tylko 6k exp/h. Chciałbym troszkę wiecej. |
Może spróbuj roty na fibuli albo kolo veno. Powinieneś ukręcić więcej niż 6k/h na pewno a kaski też sporo leci.
|
Sorc 28 lvl 24+2 m lvl
Hotm Focus cape B legi Buty Dragonka P ammy Rozga Wiem wiem pytalem sie o to strone wczesniej ale teraz wzialem kase z mojego pally i chcialbym tylko przyexpic moze byc waste ^^ |
Lvl: 66
Profesja: Royal Paladyn mlvl: 16 skills: 89+2/76 PACC EQ: Platinum amulet, Royal helmet, Paladin armor, Medusa shield, Blue legs, Bohy, Royal spears Gdzie jak najszybciej wbijac lvl ? <tylko, zeby nie bylo szansy na smierc 99%> |
Cytuj:
- Scaraby - Tomby - Cyklopy (Edron) Facc: - Tomba pod MT - Cyklopy (poh i okolice thais) - GL (WOCE + HMM i na DS) - Kazzo (Guardy) @up: Ja na tym levelu expiłem na: - Dragach (Yalahar, Edron, Ank~) - Bug Raidery (Cave w Edron) - Hero (Edron) - Piraty na Nargor (?) |
Gzie mam expic?
Gdzie mam expic?
Expilem dotad na "tombach dla facc" w Thais pod mount sternum, ale jest tam coraz wiecej ludzi i mam tam max 25k exp. / h, a srednio jakies 17k exp. / h... stad moje pytanie: "Gdzie mam expic?" prosze o konkretne odp. czyli: ile zarobie~~, ile exp.~~ /h, bardzo bym prosil o link do poradnika na temat tego expowiska, lub duzo informacji na temat respawnu/ jak dojsc itp. Moja postac: FACC (narazie :P) Profesja: 38 Sorcerer M Lvl: 38 Eq: itemki na m lvl, p legs, bohy, (chce wyjsc na 0 lub na +) Swiat: PvP Z gory wielkie dzieki :) Pozdrawiam |
Gdzie?
Opis:
Knight z poziomem 25, skille to 59/59. Eq: - Crusader Helmet - Knight Set - Beholder Shield - Wyvern Fangs Oczekiwania: Exp ok. 20+k/h, ponieważ teraz na fibuli wyciągam ok 14k/h. Waste? Największy taki, żeby co 30 min użyć pota. ;d #Edit: Zapomniałem dodac, iż jest to FACC, nie mam Pacc, bo mi szkoda, wole się upić. ;d |
Cześć,
Cytuj:
/Daw |
:)
Witam. Wiem, że powstało wiele takich tematów, niby podobnych, ale każdy jest w końcu inny :) Chciałem się zapytać, gdzie expić 65 Royal Paladinem (PACC).
Skille - 86/69 (z Paladin Armorem) Eq - Paladin armor, Blue legs, BOH, Warrior helmet, Medusa shield, Royal spears :), Platinium Amulet. Chciałbym, żebym wychodził na + (nie ważne, czy dużo, czy mało, ważne jest, żeby lvl w miarę rósł :), żeby się nie nudził exp też :) i waste żeby nie było B). To mój 1 PACC, więc zrozumcie, że mogę nie wiedzieć czasem, o jakie expowiska chodzi :) Pozdrawiam :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie expić 23 ED z 19m lvl.Eq p-set.
Pacc. ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42. |
|