![]() |
|
@up
Nie wybaczam Ci :** |
Tak sie z niego nasmiewacie,a prawda jest taka ze ani ja ani nikt z was(nawet miszcz endrju) mu do piet nie dorasta.
|
Cytuj:
@edit Podales mi jedna akcje, ale czy ona cos zmienila? Daj mi jakis dobry przyklad, bo nawet patrzac po filmikach to nadal wiecej fragow ma koalicja. Bo Vision i Duyskines Wygralo Np. Furore, pandorie, aldore morgane i cos tam jeszcze. Dempach nawet na thori nic nie zdzialal, duffi go miazdzyl |
Nic ci tu nie musze wymieniac bo to widac po filmach.Moze padac,ale ile w zamian tych deadow zrobil dobrego,np. wczoraj poszedl zrobil mala prowokacje na okolnir i co wyniklo?Massacre.
|
Cytuj:
wszystko zależy od sytuacji łatwo jest zrobić sneaka na kogoś kto gra potem uciec do dziury, pushować i walić combo w openach już tak nie błyszczy, co widać po innych serwerach wczoraj na xerenie przegrał opena z dwoma dedami na koncie przedwczoraj na kyrze też 2 dedy jest dobry w defensywie, tego się nie da ukryć ale katrila już znalazł na to sposób (nooby) można dyskutować co by było gdyby sytuacja była odwrotna ale to tylko słowa co będzie dalej? myślę, że to już długo nie potrwa zapasy się kończą, ludzie wykruszają a nikt mu nie będzie sponsorował, jeśli tak często pada owszem od czasu do czasu zdarzy się sneak ale to będzie coraz rzadziej |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jesli oni wykorzystuja tzw. słabości tej gry czyli sneakuja do jakis dzupli itp.. To my wbijamy tam nobami i tyle....Po co mamy sie scierac jak mozemy ich zaorac tam noobami ;)
|
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=204592
czy dla was to tez jest totalnie pojebane i ten koles powinien sie leczyc? |
Cytuj:
|
Nie...!!! Dla neigo to juz zapozno, ja bym go zabil. Prowokacja? Raczej nie typ zbyt chetnie o tym pisze, to jakis popierdolony skurwysyn.
|
niech mi ktos oswiecony powie skad sie tacy biora ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W pz hytry nie?
|
Cytuj:
Ale wiesz, mogę sie mylić. Cytuj:
Fakt akcja na Frostach się udała. No ale jedna jaskółka wiosny nie czyni, a bez przegranych OB morale Dusk/Vis nie upadną. (a po drugie w Dusk/Vis co druga osoba ma wyższy level niż przed rozpoczęciem wojny). |
Nie wiem czy wiecie ale Wedelk jest swinia w DR i sprzedaje koryto.
|
Cytuj:
Cos Ci te uogulnianie nie wyszlo. A co do thori to tam dempach dostal pozadnie wpierdol, starcil z trzy postacie? We fragach przegrywali 1200:800, i wojna trwa dalej. Nie wiem jak bylo na novej. |
Tak wpierdol na thori
A tu jego erig z wczoraj jak na wpierdol to niezly wynik 3Death Weisse (*) Knight 193 +5,000,698 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50. |
|