![]() |
|
Gdzie expic 8 druidem 20 mlv eq hotm magician robe dwarven shield plate legs no i rózga próbowałem na fibuli na rotach ale nudno i malo rotów tam!!!
|
Cytuj:
Ludzie nauczcie się wreszcie przeglądać kilka stron do tyłu. takich pytań były setki i - jak mniemam - setki odpowiedzi. |
Hmm interesowałoby mnie to gdzie można podexpić 20 ED z 18 mlvl(z itemami 20)
EQ: Hotm, Spirit Cloack, P legsy, Ancient Shield, Scarf :P No i all rody do 19lvl, ofc tak z expem koło ~20k/h, wybieram się na tomby, tylko jaki by był najlepszy? UP No wiem, że były takie pytania, ale na 10 stronie wstecz skończyłem ;p |
Gdzie expić 23 kinem ze skillami 57/53
Eq: Knight armor Knight legs Warrior helmet Medusa shield Crimision Sword Prosze od odp. |
Dwarfy i soldki ,cyce w mt tam obok thaisu minoski na wieży foxa amazon camp
25 ED 25 m lvl eq dobre i softy gdzie mogę expić żeby być na plusie z kasą a exp z ~20k/h ?Z góry THX:] |
Cytuj:
|
lvl 16
mlvl 15 eq: p set stell helm leather boots moonlight rod dwarven shield:o Gdzie expic(konkretnie) a nie np dwarfy ;// prosze o dokladne miejsce xD |
Cytuj:
mozesz posiedzieć w podziemiech foldy do 19-20lvla lub amazon camp przy veno tak samo od 19lvla cyce ;] |
50 lvl elder druid 50 m lvl, gdzie mógłbym expić. Chodzi mi oto abym był na 0 lub na +.
|
ja tam teraz expie sobie na dwarfach rotach no i oczywywiscie skiluje jestem KNIGHTEM XD
|
Cytuj:
jeśli nie, to djiny w ankh/ yalahar lub 2x DS i lejesz infernalisty w yala pobiegać z hero na wieżach w yala też się opłaca |
Cytuj:
PS. I gdzie to jest ??:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hmmm odpisze ktos wkoncu??
Ale tutaj zamieszanie jest..
Żeby nie offtopować to odpowiem. Carl955-dwarfy guardy z jakimis runkami, ew. bez, ale nudno jest. Możesz iść na ghostland z woce i hmmy, d lair próbować, ale wątpie, że na plus wyjdziesz. |
Gdzie expić do 60 albo więcej?
55 Knight prawie 56 , eq DSM , RH , Demon shield , Ornamented Axe , Blue legs , bohy, platinum amulet ( p ammy ) , i z 150 hp i 150 mp (hp = heal potion i mana potion). Skille żałosne 71/69 i Facc ;(
|
Cytuj:
elfy, cyce na poh, Mount Sternum, od 60lvl z bronią z 2 areny możesz wyskoczyć co jakiś czas na dragony |
gdzie expic 79 knajtem na facc?
|
Jakbyś podał skille i eQ byłoby łatwiej powiedzieć. Bij wszystko co się rusza na Mount Sternum (cyklopy, dragi itp), kopalnie w Kazordoon (z DSM i MMSem + najmocnejszą jednoręczną bronią albo avengerem możesz probowac bić Guardy - exp niezły i nie powinno być waste), Dark Cathedral oraz Isle of Kings (z tym, że tu może być niezłe waste - miejscówka najlepsza dla dystansowców ;))
|
Czy dałbym rade expić na gs-ach 48 elder druidem i 46 m lvl-em? Jeżeli tak to gdzie jest dość duży spawn i ile bym miał zysku z takiego expienia.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |
|