![]() |
|
Cytuj:
czy kiedykolwiek velder mnie trapnal? xd |
31 min po moim poscie. Slaby czas jak na niego xdddd
@Taddii Chlopak juz sam sie gubi w tym co pisze ;p za duzo pixeli |
no pojebało mi się haknoł :D
@jarek ja nie siedze 24/7 przy pc xd |
18:16 Shadow Druid of Luminera [175]: mereth
18:16 Shadow Druid of Luminera [175]: cipo 18:16 Shadow Druid of Luminera [175]: ile masz lat? 18:16 Shadow Druid of Luminera [175]: 30+? 18:16 Shadow Druid of Luminera [175]: hahaha 18:16 Shadow Druid of Luminera [175]: cioto szadou skąd czerpiesz informacje?:> |
Cytuj:
|
ejjjjjjjjjjjjjj a jest juz ten quest na shadow seta?????
|
|
|
ksof nie za maly team jak na 2 najty?
|
|
gz maya ofc
42 icicle left i wkoncu :o http://img23.imageshack.us/img23/1869/uo0007qpn.jpg sprzedam mpa pisac w grze z oferta~ |
majarant noŁ lajf xd
|
Cytuj:
|
wczoraj
|
|
ksof
wyobraz sobie ze ja tam wyrabialem z 82 rp we 2:confused: na demy to chyba polowa gildi by poszla |
Cytuj:
|
^ chca byc elo, no ale.. nie kazdemu moze pyknac, piona ;d
|
@Jubas
ALE TY JESTES FAJNY, WOW SERIO Z 82 RP TAM WYRABIALES? WOW!! :OOO Co cie to obchodzi ile osob gdzie hunci? Boziu.. Moze chcial isc pohuncic z osobami z gildii, a nie tylko tak jak ty, szadoł szadoł szadoł i nikt wiecej ... Btw. Anna i Neo sie z was brechtaja, bo macie zalosne trapy ... @szadoł noob @peja newbie @empela tibiofil @ksof gz lvla :] Oby tak dalej |
mała jak zakladalem to konto to nawet nie wiedzialem o tym ze znowu bd gral, a jednak, info nie zmienialem do dzis, ogarniasz?
@edit taddii kto zbieral blank runy z hff? albo battle hammery na poi levers? prosze nie rozsmieszaj mnie bo anna glebe miala na 99% tyle ze ng na redzie uzyla exury vity, dziwne troche ze caly czas spam granem i exura dopiero red to vita. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |
|