![]() |
|
Gdzie Mam Expić LVL 10 Knight Skille 45/45 eq p set dwarven shield serpent sword thais
|
Cytuj:
na duży spawn nie masz po co iść chyba ze tp do temple fast potrzebujesz :D dla ciebie na najlepsze będzie chyba poh albo crus helmet quest, miejsce do biegania jest i jest ich mało więc małe szanse żeby ci wyskoczył z 2 strony zysk zależy od szczęścia ;p możesz też iść z ek to wtedy jest bardzo duży + Cytuj:
|
2 osobowe party
100 Royal Paladin, ~90 distance + 100 Elder Druid, ~65 mlvl Wiem, że taki skład może polecieć prawie wszędzie ale szukam 'nowych rozwiązań'. Fajnie by miejsce dawało 100k/h każdemu + wychodzić z min. lekkim profitem. Ponieważ żadne z nas nie jest "mega pro", nie używa botów, bądź jak nazwałoby wielu użytkowników forum "jesteśmy noobami" szukam miejsc dość bezpiecznych (tak by hp pokrywało wredne combo). Świat z wolnym respem |
Kopalnie -1 , -2 (nightmary, destroyery)
|
Gdzie w miare szybko i bez waste expic 23ms z 21mlvl.Eq: steel helmet, spirit cloak, plate legs, guadian shield i wand of decay.Oczywiście mam PACC
|
RP 64
80/65 EQ RH,PALL-ARM,BLUE LEGS,BOH,DEMON SHIELD Gdzie moge poexpic (pacc on)? p.s. odpadaja tomby, dragi ank i veno Najlepiej zeby koszty wyprawy pokrywaly sie tak aby nie wyjsc na -. |
na kim skillowac ze skillami 78/61 (46 p FACC) zastanawiałem się nad monkami, ale nie wiem gdzie miozna je znalesc, i czy potrafia przesuwac parcele.
JAkby co prosze o link na forum z miejscem wystepowania monka z gory thx ;] |
Cytuj:
|
Witam!
Gdzie mogę expić na Faccu/Paccu swoim Sorcem/ MS'em? Lvl - 53 Mlvl - 47 Eq: Focus cape, HotM, WoI/Wand of Voodoo, Vampire Shield , Blue Legs Może być waste,zależy mi tylko na szybkim expie. |
Hardcor pacc:
AS, Normalka dragi, Facc : Jak dla mnie tylko dragi i gusrdy ale to nudno jest a guardach. |
Może ktoś mi poradzi gdzie expić :) chodzi mi głównie o exp, nie kasę :p
27 palek, facc, skille 71/50, eq: b robe, crown helmet, p ammy, plate legi, zwykłe buty :baby: głównie moim zamiarem jest wbicie 30 lvla i tam doskillowanie 80 dista, więc jeśli można prosić, to gdzie wbiłbym szybko 30 lvl a potem od 30 ze skillem 80? B) |
122 knight
FACC skile 87/79 EQ: k set i ave |
51 Elder druid m lvl 48. Gdzie mógłbym expić?
|
Cytuj:
|
gdzie sorcem na faccu od 33 zeby byl jak najwiekszy exp z wejstem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
56 Knight z 71/69 skillami. EQ: Royal Helmet, Platinum Amulet , DSM , Demon Shield , Ornamented Axe , Blue Legs , Bohy. Gdzie expić mam FACC :/. Waste może być lekkie , ale wolał bym na 0 wychodzić albo na + :).
|
55 paladin,77/57 skille <z pall armorem> 14 mlvl
Bez pacc. Eq-crusader helmet,paladin armor,blue legs,boh,vampire shield,p ammy,obsidian knife. Gdzie moge poexpic zeby byl duzy profit,nie bylo monotonnie i tak 35k/h expa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07. |
|