![]() |
|
|
ja wierze w Anglikow i Holendrow
|
Cytuj:
|
Do kiedy mają zostać powołane wszystkie kadry? Może już są? Czy narazie tylko niektórzy "bawili się" w takie szerokie/niekompletne? I gdzie można zobaczyć składy tych drużyn w jednym miejscu, bez grzebania po całym internecie?
@Edit Ćwierćfinały wg. tej stronki (a raczej wg. mnie) zapowiadają się bardzo ciekawie. Holandia - Brazylia Francja - Anglia Argentyna - Niemcy Włochy - Hiszpania Moim zdaniem po tym etapie pozostaną jedynie kraje z Europy. Szkoda, że niemożliwe jest zobaczenie finału Anglia - Holandia, bo właśnie tym drużynom sympatyzuję najbardziej. http://www.ktowygramundial.pl/Ajron Hiszpania Anglia Holandia ;( |
Cytuj:
|
|
Atletico - Fulham 1:1. Niech się Fulham weźmie do roboty i rozwali tych Hiszpanów.
|
Od początku chcę, żeby wygrało Fulham. Zaraz będą karne i wygra Fulham.
@edit Kur**, czemu w takim momencie? |
Tak, Tak, Tak !
Hail Rojiblancos ! |
Cytuj:
|
Kubicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Bardzo ladna walka Wlodarczyka.
|
Milan u siebie po raz kolejny wygrywa z Juventusem 3:0, był to ostatni mecz Rossonerich pod wodzą Leonardo... szkoda w sumie, gdyby Leo miał do dyspozycji trochę więcej pieniędzy na transfery lub nieco lepszą kadrę (czyt. chociaż zmienników, którzy potrafiliby przynajmniej częściowo zastąpić kontuzjowanych zawodników pierwszej drużyny), to kto wie, może losy potoczyłyby się inaczej... No ale nie ma co gdybać, stało się jak stało- dobrze, że będzie Liga Mistrzów w następnym sezonie, czyli plan minimum został osiągnięty.
|
Imo tak dlugo jak tam bedzie Berlusconi ciagnal za sznurki to bedzie lipa.
|
Webber zwolnił na starcie, żeby Vettel mógł wyprzedzić Kubice :< szkoda.
|
Imo Milan nie miał dobrych transferów w ostatnich latach. Naściągali młodzieniaszków, doświadczonych wyjadaczy ale jakoś im to nie pomogło. Powinni przede wszystkim zainwestować w linię pomocy. Nie mówię że mają słabych pomocników, ale Pirlo i Flamini meczu we dwójkę nie wygrają. Napad mają dobry, ale w tym sezonie żaden z napastników nie wyszedł z "20" (Marco Borriello 14 goli, Ronaldinho 12, Pato 12, Klaas-Jan Huntelaar 7).
K.Jay |
Campeones, Campeones Ole Ole Ole! :D
|
Pozostaje pogratulować.
|
Liga Hiszpańska jest dziwna. 96 punktów Realu w każdej innej lidze dawałoby mistrzostwo. Do tego 25 punktów przewagi nad trzecim zespołem...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |
|