![]() |
|
Czy tylko ja w gronie spamerów nie muszę sobie penisa przedłużać alkoholem?:< Staczacie się, koledzy... Już widzę te nagłówki "15-letnie loli napastowane przez alkoholika", "Nietrzeźwy pracownik laboratorium przyłapany na uprawianiu stosunku z prototypem robota", eh... :<
@Hana Yori Dango Obejrzałem obie serie i kinówkę. Przyjemne, chociaż w drugiej serii niektóre "zwroty akcji" są trochę irytujące. Niemniej jednak, mamy kawałek porządnej school dramy, a Tsukushi jest fajna. :3 |
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan oglądam. Zaje****e anime. W sam raz na moją głowę. Polecam
|
Cytuj:
Cóż, czytam tak tą vnkę i czytam, oglądam co tydzień nowe epy animców, ale nie za dużo się oprócz tego dzieje. Ktoś w ogóle czyta vnkę Umineko~ czy tylko animu? It'd be pretty reassuring if someone actually was, but even if not, I'll read all of it x) |
@Up
Spik polisz, dud! Podsumowanie BT: Dokuro-chan: Ukryty tekst:
@Down Eff.. Racja. Matma się kłania. Nie umiem do 3 liczyć :F |
;( Jakiś zły mod mi posty usunął. Ale nie wyczuwam obecności arcydemona w tym temacie... Czyżby ktoś z naszych zdradził? A może chciał nas uchronić przed niechybną śmiercią w męczarniach z rąk arcydemona Gimlosa von Zwerg'a
Yuri, jeśli chodzi u Umineko to dałem sobie spokój po bodajże 16 epie. Miałem nadzieje na serie w klimacie Higurashi i niestety bardzo mocno się zawiodłem. Heiteno nie zwracaj uwagi na Yuriego, on już tak ma. Jeszcze jedno piru powinno być w refrenie opa Dokuro-chan ;p Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
I pass this anime at 19 ep. they reminiscent me about certain blue hairded loli....yeah i know wha' ya think now dawg : 3 |
@Up
Niebieskie włosy mi się tylko z Konatą kojarzą :< @Topic Powróciłem do "He is my master". Kiedyś zaczęłem ale napisów nie miałem więc ang. suby oglądałem. Po 3 odcinku nie chciało mi się już tłumaczyć. |
@Rayza i Yuri
Jak już "szpanujecie" angielskim to róbcie to poprawnie, bo te wasze wypociny nap*****alają po oczach. @Dramy Właśnie zacząłem oglądać Nobuta wo Produce, zapowiada się ciekawie. |
A ja zassałem Ouran High School Host Club. Na początku wieje nudą, może raz, czy dwa, się uśmiechnąłem. Mam nadzieję, że się rozkręci ;).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Oglądałem mangę o Naruto od pierwszych stron i coś mi przyszło namyśl.
DO FANÓW NARUTO!!! (( Zauważyliście że Kishimoto idzie wg. jednego wzoru? Dla tych co się nie kapneli: Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
@Rayza
Nie jestem twoim nauczycielem, żeby ci poszczególne błędy wytykać. Za korki biorę 20zł/h, jak coś to wal na GG. ;) @Nobuta wo Produce No, i ogląda się przyjemnie - fajny koncept. Ciekawe jak się skończy... |
Cytuj:
|
Cienka jest granica między ecchi, a hentaiem :/. Macie coś fajnego do polecenia? (ofc. z tego gatunku).
|
Cytuj:
|
@Up
KissxSis oglądałem 1 odcinek. Nie przypadło mi do gustu. Kanokona zobacze. Thx.] @Down GG oglądałem. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
SE Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |
|