Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Grocix 13-12-2009 14:28

Czy tylko ja w gronie spamerów nie muszę sobie penisa przedłużać alkoholem?:< Staczacie się, koledzy... Już widzę te nagłówki "15-letnie loli napastowane przez alkoholika", "Nietrzeźwy pracownik laboratorium przyłapany na uprawianiu stosunku z prototypem robota", eh... :<

@Hana Yori Dango
Obejrzałem obie serie i kinówkę. Przyjemne, chociaż w drugiej serii niektóre "zwroty akcji" są trochę irytujące. Niemniej jednak, mamy kawałek porządnej school dramy, a Tsukushi jest fajna. :3

Heiteno 13-12-2009 18:55

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan oglądam. Zaje****e anime. W sam raz na moją głowę. Polecam

Yuri_Hyuga 13-12-2009 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heiteno (Post 2703727)
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan oglądam. Zaje****e anime. W sam raz na moją głowę. Polecam

Też ostatnio oglądałem, i zdziwiłem się, że istnieją anime bardziej pokręcone niż Furikuri. Hardcore.

Cóż, czytam tak tą vnkę i czytam, oglądam co tydzień nowe epy animców, ale nie za dużo się oprócz tego dzieje. Ktoś w ogóle czyta vnkę Umineko~ czy tylko animu? It'd be pretty reassuring if someone actually was, but even if not, I'll read all of it x)

Heiteno 13-12-2009 21:33

@Up
Spik polisz, dud!

Podsumowanie BT: Dokuro-chan:
Ukryty tekst:
Ostro porąbane anime. 2 seria niszczy, lecz 1 też niczego sobie. Szkoda tylko, że takie krótkie... 12 odcinków łącznie po 14 minut (tzn. 6 tylko że łączonych)
Szkoda mi tylko Sabato-chan ;< Ja bym ją przygarnął.

Anime w 1 zdaniu?
Nie da się.. Najlepiej obejrzeć całe (tylko 3h.).

"Pipiru piru piru pipiru pi!"

@Down
Eff.. Racja. Matma się kłania. Nie umiem do 3 liczyć :F

Corgar Frizz 13-12-2009 21:48

;( Jakiś zły mod mi posty usunął. Ale nie wyczuwam obecności arcydemona w tym temacie... Czyżby ktoś z naszych zdradził? A może chciał nas uchronić przed niechybną śmiercią w męczarniach z rąk arcydemona Gimlosa von Zwerg'a

Yuri, jeśli chodzi u Umineko to dałem sobie spokój po bodajże 16 epie. Miałem nadzieje na serie w klimacie Higurashi i niestety bardzo mocno się zawiodłem.

Heiteno nie zwracaj uwagi na Yuriego, on już tak ma. Jeszcze jedno piru powinno być w refrenie opa Dokuro-chan ;p

Nipah~!
Corgar Frizz

Rayza 13-12-2009 22:31

Cytuj:

Heiteno nie zwracaj uwagi na Yuriego, on już tak ma.
not only he,
I pass this anime at 19 ep. they reminiscent me about certain blue hairded loli....yeah i know wha' ya think now dawg : 3

Heiteno 13-12-2009 22:44

@Up
Niebieskie włosy mi się tylko z Konatą kojarzą :<

@Topic
Powróciłem do "He is my master". Kiedyś zaczęłem ale napisów nie miałem więc ang. suby oglądałem. Po 3 odcinku nie chciało mi się już tłumaczyć.

Grocix 13-12-2009 23:13

@Rayza i Yuri
Jak już "szpanujecie" angielskim to róbcie to poprawnie, bo te wasze wypociny nap*****alają po oczach.

@Dramy
Właśnie zacząłem oglądać Nobuta wo Produce, zapowiada się ciekawie.

Nari 13-12-2009 23:45

A ja zassałem Ouran High School Host Club. Na początku wieje nudą, może raz, czy dwa, się uśmiechnąłem. Mam nadzieję, że się rozkręci ;).

raven 14-12-2009 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2703894)
A ja zassałem Ouran High School Host Club. Na początku wieje nudą, może raz, czy dwa, się uśmiechnąłem. Mam nadzieję, że się rozkręci ;).

ja ogladalem cale, calkiem fajne ;P

Yuri_Hyuga 14-12-2009 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2703883)
@Rayza i Yuri
Jak już "szpanujecie" angielskim to róbcie to poprawnie, bo te wasze wypociny nap*****alają po oczach.

Na dzisiaj się poddam, bo nie chce mi się dyskutować. Mistrzu Grocixie, wybacz, lol.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2703832)
Yuri, jeśli chodzi u Umineko to dałem sobie spokój po bodajże 16 epie. Miałem nadzieje na serie w klimacie Higurashi i niestety bardzo mocno się zawiodłem.

Nipah~!
Corgar Frizz

Ale anime ssa, lol. Kaman, nie daj się zdominować przez modę na filmy. Przeczytaj vnkę...no, właściwie to snkę, ale nie będziemy tutaj teraz rozgraniczać. xd

Noradin 14-12-2009 15:55

Oglądałem mangę o Naruto od pierwszych stron i coś mi przyszło namyśl.
DO FANÓW NARUTO!!!

(( Zauważyliście że Kishimoto idzie wg. jednego wzoru? Dla tych co się nie kapneli: ))

Rayza 14-12-2009 16:06

Cytuj:

@Rayza i Yuri
wytknij mi moje błędy.

Grocix 14-12-2009 17:20

@Rayza
Nie jestem twoim nauczycielem, żeby ci poszczególne błędy wytykać. Za korki biorę 20zł/h, jak coś to wal na GG. ;)

@Nobuta wo Produce
No, i ogląda się przyjemnie - fajny koncept. Ciekawe jak się skończy...

Rayza 14-12-2009 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2704110)
@Rayza
Nie jestem twoim nauczycielem, żeby ci poszczególne błędy wytykać. Za korki biorę 20zł/h, jak coś to wal na GG. ;)

skoro nie chesz ich wytknąć żebym ich nie popełniał..

Heiteno 14-12-2009 17:26

Cienka jest granica między ecchi, a hentaiem :/. Macie coś fajnego do polecenia? (ofc. z tego gatunku).

Rayza 14-12-2009 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heiteno (Post 2704116)
Cienka jest granica między ecchi, a hentaiem :/. Macie coś fajnego do polecenia? (ofc. z tego gatunku).

Kanokon,Kiss x Sis

Heiteno 14-12-2009 17:39

@Up
KissxSis oglądałem 1 odcinek. Nie przypadło mi do gustu. Kanokona zobacze. Thx.]

@Down
GG oglądałem.

Grocix 14-12-2009 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heiteno (Post 2704116)

Green Green, szczególnie ostatnie epy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2704114)
skoro nie chesz ich wytknąć żebym ich nie popełniał..

Mi to szczerze lata czy popełniasz błędy, czy nie. Ale jak już wiesz, że tak to nie pisz postów w języku, który znasz słabo, bo walą po oczach.

Quezacoatl 14-12-2009 18:11

Cytuj:

Mi to szczerze lata czy popełniasz błędy, czy nie. Ale jak już wiesz, że tak to nie pisz postów w języku, który znasz słabo, bo walą po oczach.
Skoro juz wspominasz, za jakis tydzien bede znow mogl gadac po polsku, pierwszy raz od 12 tygodni. :S

SE
Ukryty tekst:
BS zrobil sie jakis mocny. Nadal czekam az pokaza Death the Kidd'a.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34.