![]() |
|
Tylko ze on nie jest 7 lvl w plecy czy tam iles Hhahaha
|
Cytuj:
|
wracając do tego filmiku z poprzedniej strony to dobre jest jeszcze to "raz ,dwa,tszy nie mam sd"
|
http://imperiumreklamy.com/pages/ptp.php?refid=solo2332 <--- Polecam :cup:
|
Cytuj:
:baby: |
Co to za Shit :baby:
|
Posłuchajcie ludzie opowieści mej,
o butelce która pokochała mnie, była piękna przeźroczysta, a na imię miała czysta, ze czterdzieści procent miała może mniej Wódko ma wódko ma wódko ma, któż bez ciebie sobie w życiu radę da, jesteś miła, chociaż żrąca, ale dobra i pachnąca ja bez ciebie nie potrafię dłużej żyć Kiedy pierwszy raz poznałem zapach ten, to odrazu zrozumiałem kocham cię, wziołem kielich drżącą ręką, powiedziałaś mi butelko, powiedziałaś, że ty także kochasz mnie Wódko ma wódko ma wódko ma, któż bez ciebie sobie w życiu radę da, jesteś miła, chociaż żrąca, ale dobra i pachnąca ja bez ciebie nie potrafię dłużej żyć Piję wino piję wino, czuję miód, ale ciebie muszę uznać jako cud cóż że rano leczy kaca, gdy wieczorem smak powraca, a we winach moge tylko dostać cię Wódko ma wódko ma wódko ma, któż bez ciebie sobie w życiu radę da, jesteś miła, chociaż żrąca, ale dobra i pachnąca ja bez ciebie nie potrafię dłużej żyć. Na tym nadszedł koniec opowieści mej, o butelce która pokochała mnie, była miła przeżroczysta, a na imię miała czysta, ze czterdzieści procent miała, może mniej. Wódko ma wódko ma wódko ma, któż bez ciebie sobie w życiu radę da, jesteś miła, chociaż żrąca, ale dobra i pachnąca ja bez ciebie nie potrafię dłużej żyć. |
|
22:44 Sowx [234]: te pe plax
noba wojenka wykończyła i na statek nie stać ;x |
haha moze nie chce mu sie biec ?? plx wyjdz
|
Tak kurwa biec z Ankrahmun na Edron?
Sam wyjdź albo wy*******aj |
To idi..o napisz ze biegnie z ank do edron a nie tylko to co on napisal -.-
|
Dobra idz sobie zaparz meliske na uspokojenie bo zaraz wyrwiesz monitor albo cos :*
|
ajj , jestes fajny , moge Cie dotknac plx ?
|
Daj mu spokój on bierze kreatyne i myśli ze bedzie koksem po tym.
|
A niech sobie bierze , wisi mi to...
|
Z.J.E.B.Y aaaaaaaa
|
HuEhuEhUeHueHue
|
Cytuj:
|
kazdy tak ksycy i zabija... :confused:
kto mnie psytuli? :( Gumili'on - Jan 24 2009, 21:41:32 CET Killed at Level 125 by Xanterun and by Mania Samson |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |
|