![]() |
|
@Maxio
Ta każdy już Sra w gacie :) @Imus Jakbyś był taki pro extra fajny to byś się nie odzywał żeby nie wszczynać kłótni żadnych ale widać wolisz zgrywać twardego :) |
O kurwa! zawijam sie bo mnie Dioxys Pro shunci ;<
|
asdf. Witam
|
Cytuj:
|
@up
tak bo ja mam tylko maxxi jego tylko mialem.. tak tak niech tak bedzie - pozwol ze bede kibicowal tej druzynie ktorej bede chcial...a Ty nie masz nic do tego @srdown a wiesz gdzie to ja mam? O.o a jak nie wyjde to co? pocaluj |
@srup
W*****asz mnie juz :/ Why ? Gdyz , iz , poniewaz lubisz lizac pupe... i przyniosles na te forum jakis kompleks ktorego dzielisz z Legendarnym Dioxysem !! Nie dodajesz fotek.. To wy*******aj ! @Maxxio Nawet jak Cie kolo tyra to i tak ":p" w jego dupie musiales umiescic :) |
Cytuj:
|
@up
bylo by tak jak by sam nie zaczol, wiec nie stoi ;d |
Cytuj:
|
@ivex
to przegladnij o co sie kanq klocil, a potem mow edit: pozwol ze nie zastosuje sie do tej rady ;/ i jest taka opcja jak edytuj edit x2: uuu. widze ze masz cos wspolnego z imusem czyli bycie pro przed kompem =d |
Cytuj:
edit; jest taka opcja jak zamknij morde, see you edit 2; czy to ja wyklocam sie juz 4 czy 5 strone? no wiec mnie nie oceniaj bo mnie nie znasz... |
widze ze wari postepy robi i nie wtyka nosa w nieswoje sprawy , chyba pierwsza klotnia bez wariego 8o
|
|
Siemano wszystkim jestem nowy na Pacerze. Niedlugo zamieszcze ss'y. Moglbym prosic o malw wsparcie finansowe? obiecuje ze oddam jak uzbieram. Moj nick To Xanyas mieszkam w carlin. THX:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://pl.sevenload.com/filmy/XjpMQu...Chorwacja-2009 moja najnowsza kompilacja, zapraszam do ogladania ;) |
Cytuj:
ale co do dzieci neo to aranku nie powinienes sie wypowiadac bo sam nim jestes a acha i do czegos up to nigdy nie inwestowalem w tibie za rl wiec cos ci te allegro nie wypalilo co? |
up
ehm ja np wole Arana szczerego s*****ela ;] niz kogos chowajacego sie po nowych kontach - ej czego sie bac ja rozumiem gdyby to bylby pvp hhaha ten serv z roku na rok jest coraz zabawniejszy ;D |
@Kreeze
Jak to jest spenetrowac jezykiem odbyt B(a)rana.Ktory wykombinowal w swojej glowce ze ma Demon legi.Pozniej poczul sie nie zaakecptowany i zaczol wszystkich przepraszac za swoj wieeelki blad.. @Aran Ten "smiec" gra w Tipje wiecej od Ciebie , na tym forum tez podejrzewam ze jest dluzej. No ale przy jego nicku jest [64] a przy Twoim [151] dlatego jest dla Ciebie smieciem =( I nie wiem co Cie boli ze Lukasaldo(czy jak on sie tam zwie) "br?" kupil sobie chara na allegro.Jakos Honorowy robi teraz Full druidka(pewnie z powodu Twojego nadzwyczaj inteligentego braciszka) foreffffer firends <3 czarny: pa chono mam full druitka Chono: czekaj wejde na konto taty , zaraz tesz bede mial czarny: oki misiaśku bete szczekal na ciepje w tfffojim domku Mam kompleks =( Zal mi dupe sciska ze 15-16 latek wydaje na Tipje kilka tysiecy zloty. Ale jak ktos ma :) to wydaje Rozpisalem sie =) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13. |
|