![]() |
Cytuj:
Jakbysmy tylko chcieli to bysmy mogli expic...tyle ze wtedy fragi nie wygladalyby tak jak teraz. Tak zeby ci udowodnic ze moglibysmy expic, dzis caly dzien expimy :> |
Cytuj:
|
Name: Meteonka
Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 15 lol |
Widze że co poniektórzy już sobie dali spokój z wojną..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nawet beze mnie wygramy tą wojne :D:D |
Keylog w bociku ? czyzby ?
|
Cytuj:
nie używam botów xP |
@Majkell
Nie wiesz nic o Aldorze, więc wyjdź. Nie wiesz nic o mnie, też możesz wyjść. @Vagraav Ty chcesz rozmawiać o kulturze? oh lol.. @Karolkaa or w/e Nigdy cie nie szanowalem, nie szanuje i nie bede szanowal. Powinnas wiedziec czemu. Z tym ze jestes gruba, masz 13 lat i jestes brzydka to nie wiem, ale jesli to prawda to sie nie zdziwie. Bo jak mozna wygladac jesli siedzi sie tylko przy tibii ? ;) (tak bylo jakis czas temu, nie mowie ze obecnie tez) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie szukam szacunku u małych dzieci : ) Jak byś nie wiedzial to ja sharowałam w 5 osób i waliłam pg :o Pewnie Cie zabiłam albo kazałam Ci płacić i teraz jest Ci smutno :D:D tak to jest prawda mam 13 lat jestem gruba i brzydka |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakbys wiedzial co sie dzialo na aldorze chociaz z 6 meichow temu to bys wiedzial ze starrion byl/byla w CO, a wyjezdzasz z tekstem "Starrion nie jest w CO !!!!1111oneoneone" A co do mojej kultury, kto zasluguje na szacunek ten go otrzymuje. @Meteonka W 5 osob moze i waliłaś, jeszcze nie wiem co, ale na pewno nie pg :p Nawet gdybys chciala to nie bylabys mnie w stanie zabic solo, ani kazac mi placic. Zreszta, juz mi sie nie chce z toba gadac, bo jestes gruba, brzydka i masz 13 lat. Enjoy your life near computer xDDD |
Cytuj:
i na Ciebie przyjdzie czas :P 0.o.0o.0 Nie wiem kim jesteś ale skoro twierdzisz że ja tak dużo czasu spędzałam przed Tibią to musisz robić to samo :( haha :D nie rób mi tego:( |
Ironia rulez xD
|
Cytuj:
|
Wizak ladne bajki opowiada :) Mysleliscie ze damy sie nabrać ?
|
Cytuj:
a tak przy okazji; Diego Montegro: May 01 2007, 00:23:07 CEST Killed at Level 98 by Nemtor. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20. |