![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up:
Cytuj:
|
Hi stop this fucking flames please. Btw, BMW-Sauber got crazy tactics.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Yoh: Nie spodziewalem się tych słów po Tobie xd Być moze nie jesteś aż tak subiektywny jak mi się wydawało xd |
Cytuj:
|
Jezu, żal mi was. Kłócicie się o jakieś bzdety typu kto jest lepszy i kto gra ładniej. Przecież wiadomo, że każdy będzie bronił swego klubu i do porozumienia nigdy nie dojdziecie. To nie jest dyskusja tylko kłótnia...
|
Cytuj:
Btw: o której ten mecz ? O 16 ? |
@up: O 17:00
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Co do F1, byłem na dworze jak Kubica był siódmy i wiedziałem że czwartej pozycji nie odzyska, o dziwo nawet spadł na osmą pozycje. Chociaż jak wiadomo Instabul Park nie jest wymarzonym dla ekipy BMW- Sauber, ale to nic, zawsze jeden pkt na plus. |
Inter remisuje z Udinese po samobójczym golu Cordoby w...90min. Pozdro :P
|
75ta minuta meczu Manchesteru 1:0 Jest dobrze !
@edit_po_meczu: Mimo wygranej po raz pierwszy od czterech kolejek uwazam, ze Manchester nie zasłużył na zwycięstwo. Nie oglądałem tego meczu - sądze tak po relacjach ze stron www, radio i kolegi, który oglądał ten mecz na Cyfrze. Jestem zadowolony z tego wymęczonego spotkania, bo mi kupon na 90 zł wszedl xd Glory Glory Manyoo ;* |
Wymęczone? MU atakowało od początku do końca, a Koguty odpowiadały wyłącznie kontrami.
|
Szkoda, że ManYoo wygrał, liczyłem na hattricka Berbatova :(
@down: :* |
Cytuj:
@Yoh: Też Cię kocham xd |
Uhm. WTS przegrywa w Rzeszowie i teraz musi czekać na kolejne mecze, by myśleć o awansie do połfinałów żużla...
|
Cytuj:
|
Nawet Barca gubi punkty ;x
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:31. |