Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Calen Futh 26-08-2007 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1623111)
No to ja się ciesze, bo Nostradamus z Ciebie do dupy ^^.

Nie deptaj moich marzeń ! To takie brutalne ;<

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic
Możesz już kupon wyrzucić Manchester mi spi****lił kupony 2tyg temu i tydzien temu...więcej na nich nie daje

To coś niesamowitego - Nie pamiętam takiej sytuacji jak teraz - tj. że postawiłem na mecz Manyoo z ligowym średniaczkiem i sie boję o wynik ;< Manyoo musi sie przełamać ;<<< Obiektywnie to bym nie stawiał na mecz Manchesteru, bo tam sie może wszystko zdarzyć, jednak duma kibica nie pozwoli mi ominąć tego meczu xd

Yoh Asakura 26-08-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gyagen (Post 1623182)
kierowałem się wypowiedziami kibiców Realu , Barcelony oraz skrótami
a co do Schmeichela-zgoda nie wyłapywał wszystkich wrzutek dobrze ale wyborne sytuacje także bronił,pozatym jest młody i gdyby grał w Arsenalu jego kibice piszczeli by z zachwytu
Almunia-fajne blond włosy(zafarbował sobie;>?)

Haha, bo paradach jakie w przeszłości serwowali nam Seaman i Lehmann, Schmeichel co najwyżej mógłby dostać małe brawa.

Thomisson 26-08-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1623373)
Haha, bo paradach jakie w przeszłości serwowali nam Seaman i Lehmann, Schmeichel co najwyżej mógłby dostać małe brawa.

Seaman? Wolne żarty, bramkarz był z niego conajwyżej przeciętny. Dzisiaj urwiemy kogutom (Tottenham) złote jaja i jedziemy dalej!

Calen Futh 26-08-2007 15:17

@up:

Cytuj:

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 2, gości: 2)
Calen Futh, Yoh Asakura
Już tu zaraz Yoh wyleci z tekstem, że Manyoo dzisiaj nic nie osiagnie, ze przegraja, ze nie maja sznas z Arsenalem, bo Arsenal jest the best i tylko oni grają Joga Bonito.

Hellraiser 26-08-2007 15:36

Hi stop this fucking flames please. Btw, BMW-Sauber got crazy tactics.

Yoh Asakura 26-08-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1623444)
@up:

Już tu zaraz Yoh wyleci z tekstem, że Manyoo dzisiaj nic nie osiagnie, ze przegraja, ze nie maja sznas z Arsenalem, bo Arsenal jest the best i tylko oni grają Joga Bonito.

50% prawdy, będę kibicował Kogutom w meczu z ManYoo, bo w końcu oni nam "dali" Campbella ;) Z resztą nie chciałbym żeby zamiast Manchesteru United o konkretne miejsce walczył np. Fullham. Jakoś tak głupio bez ManYoo, w końcu tyle lat ta Wielka Trójka (Arsenal, Liverpool i Manchester) rywalizowała ze sobą i teraz tak nagle koniec ? Nah, to już by nie była ta sama liga angielska.
Cytuj:

Seaman? Wolne żarty, bramkarz był z niego conajwyżej przeciętny
Spuszczam na ten post zasłonę milczenia.

Calen Futh 26-08-2007 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1623479)
Hi stop this fucking flames please. Btw, BMW-Sauber got crazy tactics.

Hello. Wanna speak english ? Then go to other eng langue forum ;<

@Yoh: Nie spodziewalem się tych słów po Tobie xd Być moze nie jesteś aż tak subiektywny jak mi się wydawało xd

Thomisson 26-08-2007 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1623492)
Spuszczam na ten post zasłonę milczenia.

Bo nie masz argumentów? Seaman poza "wielką łapą", nie miał jakiś tam innych wielkich parad, częściej puszczał szmaty. Peterowi Schmeichelowi mógł najwyżej korki wiązać.

Articuno 26-08-2007 16:09

Jezu, żal mi was. Kłócicie się o jakieś bzdety typu kto jest lepszy i kto gra ładniej. Przecież wiadomo, że każdy będzie bronił swego klubu i do porozumienia nigdy nie dojdziecie. To nie jest dyskusja tylko kłótnia...

Yoh Asakura 26-08-2007 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1623522)

@Yoh: Nie spodziewalem się tych słów po Tobie xd Być moze nie jesteś aż tak subiektywny jak mi się wydawało xd

Każdy ma słabszy dzień :<
Btw: o której ten mecz ? O 16 ?

Calen Futh 26-08-2007 16:44

@up: O 17:00

Cytuj:

Jezu, żal mi was. Kłócicie się o jakieś bzdety typu kto jest lepszy i kto gra ładniej. Przecież wiadomo, że każdy będzie bronił swego klubu i do porozumienia nigdy nie dojdziecie. To nie jest dyskusja tylko kłótnia...
Ale to przecież jest fajne xd Lubię się czasem z kimś tak posprzeczać xd

Hellraiser 26-08-2007 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1623536)

Nawet jeśli to im powiesz, nie zaczają, lub zaczają lecz miłość do klubu nie pozwoli na zaprzestanie flejmingu.

Cytuj:

Hello. Wanna speak english ? Then go to other eng langue forum ;<
Njaah, I won't atm. :P

Co do F1, byłem na dworze jak Kubica był siódmy i wiedziałem że czwartej pozycji nie odzyska, o dziwo nawet spadł na osmą pozycje. Chociaż jak wiadomo Instabul Park nie jest wymarzonym dla ekipy BMW- Sauber, ale to nic, zawsze jeden pkt na plus.

Articuno 26-08-2007 18:19

Inter remisuje z Udinese po samobójczym golu Cordoby w...90min. Pozdro :P

Calen Futh 26-08-2007 19:45

75ta minuta meczu Manchesteru 1:0 Jest dobrze !

@edit_po_meczu: Mimo wygranej po raz pierwszy od czterech kolejek uwazam, ze Manchester nie zasłużył na zwycięstwo. Nie oglądałem tego meczu - sądze tak po relacjach ze stron www, radio i kolegi, który oglądał ten mecz na Cyfrze. Jestem zadowolony z tego wymęczonego spotkania, bo mi kupon na 90 zł wszedl xd Glory Glory Manyoo ;*

Thomisson 26-08-2007 21:18

Wymęczone? MU atakowało od początku do końca, a Koguty odpowiadały wyłącznie kontrami.

Yoh Asakura 26-08-2007 21:24

Szkoda, że ManYoo wygrał, liczyłem na hattricka Berbatova :(
@down:
:*

Calen Futh 26-08-2007 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 1624006)
Wymęczone? MU atakowało od początku do końca, a Koguty odpowiadały wyłącznie kontrami.

Mhm, ale jakimi ! Ręka Vidica, piłka wybita przez Rio z lini bramkowej, bodaj poprzeczka w pierwszej połowie dla Spurs. Mogło być dużo gorzej.

@Yoh: Też Cię kocham xd

Articuno 26-08-2007 21:29

Uhm. WTS przegrywa w Rzeszowie i teraz musi czekać na kolejne mecze, by myśleć o awansie do połfinałów żużla...

Doom Terror 26-08-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1623727)
Inter remisuje z Udinese po samobójczym golu Cordoby w...90min. Pozdro :P

w 92,falstart ze strony Interu.Ale nadrobimy

Calen Futh 26-08-2007 23:48

Nawet Barca gubi punkty ;x

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:31.