![]() |
blu to moze powiedz kiedy ty grasz,ja bylem dzis juz...
|
Ten Bronze Dragonflight jest serwerem pvp, pve, rp, czy rppvp?
|
Normal
<10> @Down Czemu? |
nigdy nie grajcie na normal. Potem bedziecie tylko żałować.
|
To jaki jest najlepszy server, bo w końcu chce normalnie grać...
|
Rppvp lub pvp. Polecam raven holdt jezeli chcecie grac horda lub mealstorm jezeli chcecie grac allience.
|
Ja bym chciał jakiś server gdzie dużo Polaków, bo męczy mnie samotność, a z Polakami łatwiej się dogadać :P
|
no własnie to gdzie w koncu idziemy :SSS Moze na burning blade? :d
|
Tworzac konto natknalem sie na pewien problem otoż w wyborze opcji płacenia wybrałem karty pre-paid i kazą mi wpisac kod z karty pre paid a takowego nie mam. Podobno mam miesiąc gry gratis także w ogole nie rozumiem... nie chciałbym wybierać karty płatniczej jak opcji płatności.
|
Musisz najpierw wykupić sobie pre-paida i do niego doliczają Ci pierwszy miesiąc grania.
|
A jakbym podał numer karty płatniczej to dostanę ten miesiac gratis ? I czy moglbym pozniej zmienic sposob platnosci od razu na pre-paid nie muszać wpisywac kodu ze zdrapki ?
@down W takim razie czekam na czyjąś odpowiedź. |
Tego niestety nie wiem.
|
Tej mi takiego czegoś nie robiło. Kupiłem wow+bc i gralem odrazu, z tym ze konto najpierw mialem trialowe (10 dni) a po zafreezowaniu upgrejdłem je (serial z pudelka) na wow + bc i normalnie 30 dni free dostalem. Dziwne...
|
To moze powininem najpierw zrobic konto trialowe ? Bo ja od razu robie normalne... tylko pytanie czy jak upgreadowales czy jak robiles triala to musiales wybrac sposrod wyboru platnosci pre paid czy karta ?
|
A na Burning Blade są jacyś Polacy?
Albo powiedzcie na jakim serwie gra dużo Polaków, najlepiej po stronie ally |
chyba 80% to polacy. Dlatego nie polecam ci tam grac.
|
Jak chcecie Polonię to wyjazd na Burning Legion do Hordy...tam to już nawet general bywa zaspamowany naszym pięknym językiem.
|
Dobra wszystko się udało zrobić stworzyłem konto trialowe a pozniej upgradowalem do zwykłego bez wybierania opcji płacenia :P Gdzie gramy ? Stworzyłem sobie postac na burning blade ale narazie tylko żeby zobaczyc..
|
To masz teraz 40dni czy tylko 30dni opłacone??
mogłeś poczekać aż Ci trial się skończy jak masz 30 :) |
mam 40 dni :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18. |