Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Khazul 11-06-2007 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1479471)
Last login: May 07 2007, 14:59:59 CEST

A ja ci±gle twardy :P

tfardym cza byc, nie mientkim ! Słuchaj mordeczko Ty moja, zawsze sie ¶wietnie maskowałe¶, byłe¶ przeostrożny, byłe¶ suoper ostrożny, jak łasica, byłę¶ czujny jak chrab±szcz, jak gajowy.

http://www.youtube.com/watch?v=yyVkggVHdT4 ten film x d

Elder Nagan 11-06-2007 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master of Puppets (Post 1476883)
Wielu graczy, w tym ja, uwaza ze klient 7.4 byl najlepszy. Fakt ze przewijala sie tam masa boterow, ale byl klimat. Ludzie nie expili ile sie da, nikomu nie zalezalo na wbijanie super ilosci expa, liczyl sie hunt, liczyla sie zabawa.

no i jescze jedno..w olsce tibia nie byla znana i pl mialo respect u kazdego..z kazdym..zawsze..a teraz pl to dzieci 12 lat ktore nie potrafia bez bota trafic w moba(potwora)...

a co do tych sov itp..to nawet fajnie ze nowe bronie beda, niech zabiara wandy sorcom i to bedzie ciekawa gra

Milten 11-06-2007 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloMurarz89elo (Post 1479177)
up
ty sie go tak nie czepiaj bo jak ktos z duskow chwalil sie bitym expem/lvlem to nikt nic nie pisal :P

o ile dobrze pamiętam to kiedy podczas tej wojny Vision zaczęło expic to co chwile było że ten wbij 1lvl a ten 2, a jeszcze inny mlvl itd.

Elder Nagan 11-06-2007 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master of Puppets (Post 1476883)
Wielu graczy, w tym ja, uwaza ze klient 7.4 byl najlepszy. Fakt ze przewijala sie tam masa boterow, ale byl klimat. Ludzie nie expili ile sie da, nikomu nie zalezalo na wbijanie super ilosci expa, liczyl sie hunt, liczyla sie zabawa.

no i jescze jedno..w olsce tibia nie byla znana i pl mialo respect u kazdego..z kazdym..zawsze..a teraz pl to dzieci 12 lat ktore nie potrafia bez bota trafic w moba(potwora)...

a co do tych sov itp..to nawet fajnie ze nowe bronie beda, niech zabiara wandy sorcom i to bedzie ciekawa gra

Grzegol 11-06-2007 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Res'tes (Post 1478647)
Ale jest jeszcze ekipa Gdańsk (duża)

Pozb±dĽ się trio Zwidka , Imy, Katrili , pozbędziesz się wojny, i Vision.

Pozdro kotku :*

To całe "trio", bez reszty gildii nic nie zdziała :p Chyba że w nocy kiedy Dusk~ ¶pi± B)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Res'tes (Post 1479204)
To jest forum o furorze, więc może sobie pisać co kolwiek o furorze [/color]).

To jest temat o wojnie na Furorze i pisanie o czym innym może grozić zamknięciem tematu. Więc nie wmawiaj mu że może sobie pisać cokolwiek :confused:

Hellraiser 11-06-2007 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1479573)
tfardym cza byc, nie mientkim ! Słuchaj mordeczko Ty moja, zawsze sie ¶wietnie maskowałe¶, byłe¶ przeostrożny, byłe¶ suoper ostrożny, jak łasica, byłę¶ czujny jak chrab±szcz, jak gajowy.

Zobaczyłem Cię przypadkiem, przypadkowo Cię poznałem, no i całkiem przypadkowo Ciebie tylko pokochałem.

Tja, czyli wiesz że jednak kibic Wisełki i Legii, mog± się lubieć :P

Btw, szykuj się na Klapego i Czarnego :P

Khazul 11-06-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1479634)
Zobaczyłem Cię przypadkiem, przypadkowo Cię poznałem, no i całkiem przypadkowo Ciebie tylko pokochałem.

Btw, szykuj się na Klapego i Czarnego :P

A co z Łukashem i Zbychem? :D

sallceson 11-06-2007 19:08

Knight'Dave do kupienia na allegro za jedyne 200 zł :)

Bert 11-06-2007 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1479634)

Jak kto¶ jest spoko i można sie z nim dogadać to czemu nie :]

A na Furorze znowu jakie¶ rozłamy i podziały które sytuacji na serwerze zapewnie i tak nie zmienia albo tylko pogorsza xd

Andarist 11-06-2007 19:39

Knight'Dave mial hacka (nie wie jak), wiec char na sell ;p i tak juz mu sie grac nie chcialo, tylko eq go trzymalo, stracil to baj baj Tibia :<

AndyEK 11-06-2007 21:52

Mam nadzieje, że w krótce furora stanie sie znowu wolnym serwerem i mysle ze wielki udział bedzie miało w tym Duskiness i Wizja. Nie gram juz na furorze ale nadal mam sentyment do tego serwera i czujnie sledze wydarzenia z tego ¶wiata. Może jeszcze kiedy¶ tu wróce... ;p

QuanChi 11-06-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1479693)
A co z Łukashem i Zbychem? :D

Takie rzeczy pisz na gadu sobie ćwoku a nie nam forum spamujesz... bo to NASZE forum a nie twoje bo cie tu nie chcemy !

Velo 11-06-2007 21:57

@up
minuta

LUDZIE~!!!!!!!!!!! pojebało was?TO JEST TEMAT O WOJNIE NA FURORZE A NIE O JAKI¦ ZBYCHACH.uspokujcie się bo zamkn± temat od tego jest gg/priv.

neutral.forum.fighter 11-06-2007 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder Nagan (Post 1479591)

ja tam nigdy nei korzystalem z wanda a jak tak to bardzo sporadycznie

btw masslog byl ale Kati dala loga w poplochu

Milten 11-06-2007 22:29

co¶ się im pojeba*o z tymi mass logami : )

Res'tes 11-06-2007 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzegol (Post 1479614)
To całe "trio", bez reszty gildii nic nie zdziała :p Chyba że w nocy kiedy Dusk~ ¶pi± B)

To jest temat o wojnie na Furorze i pisanie o czym innym może grozić zamknięciem tematu. Więc nie wmawiaj mu że może sobie pisać cokolwiek :confused:

PISAĆ SOBIE MOŻE COKOLWIEK, TYLKO ABY O WOJNIE I FURORZE, CZYT. ZE ZROZUMIENIEM PLX!

wrogonastawiony 11-06-2007 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1479756)
Knight'Dave do kupienia na allegro za jedyne 200 zł :)

eEee licytacja.. pojdzie za wiecej ;p

Res'tes 11-06-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1480390)
eEee licytacja.. pojdzie za wiecej ;p

Hau hau . hau hau doggy!

Topic:

A jeszcze nie dawno temu Knight'Dave kupował blue roby teniej o 1k żeby mieć na paymenta o.0?

A tu rare secik lol xd

Offtop:

Jaki¶ picu¶ mnie dzisiaj PINGował, bo zrobiłem reset routera i się skończyło, thx, 222 hp na DL'u zostało...

Hail Admini rozdawaj±cy IP

sallceson 11-06-2007 23:46

dziwne ze nikt jeszcze o tym nie wspomnial... Triondusis Sevon opu¶cił Vision

oficjalnie :

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triondusis Sevon na tibia.com
You have left the guild.
Reason ?
I don't know why you are a Kid . You are a Vice Leader , so stop sometimes . I'm sorry Zwidek for Imargam . I'm really don't know why he make it . Imargam destroy this guild , I know it . So , Good luck Katrila . Vuaevo Bruth . Mag Olimp and Zwidek <3

nie wiem czy mozna wierzyc bo juz pare razy imargam zwidek opuszczali i wracali... jednak mam wrazenie ze to faktyczne odejscie triondussa

@nie ma juz in flames, za to powstało "Black Galaxy" na czele z morneth/nevqis. ciekawe czym sie bedzie roznic od in flames :d

Grzegol 12-06-2007 00:12

No cóż tak jak było mówione gildia się wykrusza :o Może w końcu ludzie zaczynaj± dostrzegać co kryje się pod mask± słynnego "trio" i dochodz± do wniosku że stoj± po niewła¶ciwej stronie ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Res'tes (Post 1480296)
PISAĆ SOBIE MOŻE COKOLWIEK, TYLKO ABY O WOJNIE I FURORZE, CZYT. ZE ZROZUMIENIEM PLX!

Raczej bardziej precyzuj swoje zdania :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25.