![]() |
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=yyVkggVHdT4 ten film x d |
Cytuj:
a co do tych sov itp..to nawet fajnie ze nowe bronie beda, niech zabiara wandy sorcom i to bedzie ciekawa gra |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do tych sov itp..to nawet fajnie ze nowe bronie beda, niech zabiara wandy sorcom i to bedzie ciekawa gra |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zobaczyłem Cię przypadkiem, przypadkowo Cię poznałem, no i całkiem przypadkowo Ciebie tylko pokochałem. Tja, czyli wiesz że jednak kibic Wisełki i Legii, mog± się lubieć :P Btw, szykuj się na Klapego i Czarnego :P |
Cytuj:
|
Knight'Dave do kupienia na allegro za jedyne 200 zł :)
|
Cytuj:
A na Furorze znowu jakie¶ rozłamy i podziały które sytuacji na serwerze zapewnie i tak nie zmienia albo tylko pogorsza xd |
Knight'Dave mial hacka (nie wie jak), wiec char na sell ;p i tak juz mu sie grac nie chcialo, tylko eq go trzymalo, stracil to baj baj Tibia :<
|
Mam nadzieje, że w krótce furora stanie sie znowu wolnym serwerem i mysle ze wielki udział bedzie miało w tym Duskiness i Wizja. Nie gram juz na furorze ale nadal mam sentyment do tego serwera i czujnie sledze wydarzenia z tego ¶wiata. Może jeszcze kiedy¶ tu wróce... ;p
|
Cytuj:
|
@up
minuta LUDZIE~!!!!!!!!!!! pojebało was?TO JEST TEMAT O WOJNIE NA FURORZE A NIE O JAKI¦ ZBYCHACH.uspokujcie się bo zamkn± temat od tego jest gg/priv. |
Cytuj:
btw masslog byl ale Kati dala loga w poplochu |
co¶ się im pojeba*o z tymi mass logami : )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic: A jeszcze nie dawno temu Knight'Dave kupował blue roby teniej o 1k żeby mieć na paymenta o.0? A tu rare secik lol xd Offtop: Jaki¶ picu¶ mnie dzisiaj PINGował, bo zrobiłem reset routera i się skończyło, thx, 222 hp na DL'u zostało... Hail Admini rozdawaj±cy IP |
dziwne ze nikt jeszcze o tym nie wspomnial... Triondusis Sevon opu¶cił Vision
oficjalnie : Cytuj:
@nie ma juz in flames, za to powstało "Black Galaxy" na czele z morneth/nevqis. ciekawe czym sie bedzie roznic od in flames :d |
No cóż tak jak było mówione gildia się wykrusza :o Może w końcu ludzie zaczynaj± dostrzegać co kryje się pod mask± słynnego "trio" i dochodz± do wniosku że stoj± po niewła¶ciwej stronie ;)
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |