![]() |
Cytuj:
To się wyloguj, i przestań spamować i obrażać w 5 tematach pod żąd. Topic: Miałbyś Update jeszcze nie ma, chyba wykryli już wszystkie bugi... ;-)? Edit @down Next kretyn lubiący nabijać posty ; )? /spamming |
Nerana jakbyś czytała cały temat to bys wiedziała jak to będzie
|
Cytuj:
|
Kiedys na servach jak bylo 700 osob online to 300 z tego to byli farmerzy, nadchodzil mass kick i widac bylo ze zalogowalo sie iles set ludzi mniej :) widziałes takich pod dp zabijales jednego po drugim a user zanim sie skapl ktore mc do ktorego dawno go pozabijalem :D
Gdyby nie ludzka glupota tibia miała by to "cos" co keidys przyciagalo |
Cytuj:
13:01 Test server will shutdown now! Thank you for testing! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oby to nastąpiło jak najszybciej i rozwiało nasze wszelkie wątpliwości dotyczące "nowości":) A ja się tymbardziej cieszę ponieważ przed godziną przelałem pieniądze za drugiego w moim życiu pacca :) (ostatni był prosto przed update z tiquandą) więc naprawdę liczę że niedługo skosztuję tych nowości :) pozdrawiam ;) |
Cytuj:
|
w zimowy update test server został wyłączony kilka godz przed upem , miejmy nadzieję że dziś również powtórzy się sytuacja :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zajebioza ,akurat jutro sie kończy mi ban za obrażenie jakiegoś polskiego lamusa z 11 lvl.....
|
@up
hehe :D:D ja czekam na pacc: ) wyslalem w piatek przez "Drom" wiec czekam :D mam nadzieje ze update bedzie jutro :D:D a moze nawet jak kiedys, w ten sam dzien co testa wylaczyli hmm... :D |
...
sadze ze Update wprowadza wtedy jak wszyscy juz bede totalnie zniecheceni czekaniem zeby zrobic mila <zaskakujaca> niespodzianke:] puki co pozostaje nam tylko czekac oby wszedl w tym tygodniu...
|
jak wylączyli testa dla tutorow, to moze byc dzisiaj update ?!:confused:
|
@up.
Tak. Ale nie sądzę, że będzie dziś. |
@ 2 up
Moze :) ostatnio tak zrobili ze test wylaczyli i pare godzin pozniej byl update :) |
Jak ja bym chcial update'a dzisiaj :p juz sie nie moge doczekac...:D
|
Przewaznie serwery wyłączali około 16.00 gotowe były koło 20.00
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:21. |