![]() |
Moglby ktos mi powiedziec jak bedzie z kinghtem, zastanawia mnie to czy knight na 100lvlu bedzie sie leczyl tyle samo co knight na 300lvlu oczywiscie za pomoca najlepszego life fluida. Czy wraz z lvlem nie wzrasta liczba odzyskanych punktow hp za pomoca fluida?? (sorki byc moze spamuje i juz gdzies jest na to odpowiedz ale jakos nie chce mi sie czytac 130 stron glownie spamu) z gory thx :)
|
Będą leczyć się tak samo =) Co mi się bardzo podoba , ale tobie nie musi.
|
Cytuj:
@topic TS jeszcze trwa ? Wprowadzono coś nowego (tereny itp.) ? |
Cytuj:
|
tam wczesniej na spritkach widzialem corpse jakiegos potwora, to jest nowy cyclop? ;p
|
zrobił juz ktos nowe outfity co nanie potrzeba jesli tak ??
|
Aaaa, nikt nie napisał jeszcze o najważniejszej zmianie TSa!
Otóż krzyżyk pokazujący naszą pozycję na minimapie będzie znów: >>BIAŁY<< |
Takie ważne pytanie ... Czy ten drugi czar leczący dla knighta będzie dostępny dla facc ? Jeśli ktoś wie , to proszę o odpowiedź
|
Cytuj:
Dokładnie to gdzieś było napisane, że kolor krzyżyku będzie sie zmieniał w zależności od tego po czym chodzimy (jeśli podłoże będzie jasne = krzyżyk będzie ciemny , jeśli natomiast będziemy chodzili po czymś 'ciemnym' np. trawa , ziemia = krzyżyk będzie biały):cup: |
Test Serwer
Czyli update zapowiada sie ciekawie teraz dzieci upa (knighci i palowie) beda se robić harakili albo zaczną grac magicznymi profami, trochę szkoda bo było fajnie przynajmiej UHy schodziły szybko a teraz to sie zacznie znowu era druidów i sorców ciekawe co za rok znowu wszyscy przejdą na knightów??
Jedyna strata z upa to ze większość zacznie grac druidami i nie będzie gdzie expić. Ja będe grał druidem bo najbardziej mi się podoba i gram nim już od update 2005 a grałem każda profa, lecz druid najbardziej mi się podobał dlaczego pewnie dlatego ze lubię pomagać Druid ROX:cup: |
Cytuj:
|
Pan UP dobrze mowi... ze teraz zacznie sie ta twoja "era druida " to nie znaczy ze wsyzscy knighci (np. ja ) lub palkowie zaczna odchodzic .:]
|
up up (i tysiac innych odpowiedzi)@
szczerze mówiąc w dupie mam czy jestes knightem upa czy nie. Robicie z tematu syf, a wiadomości żadnych nie ma. Przechodząc do sedna. Czy może mi ktoś napisać jakie kamienie może "zaczarować" sorc edit: dzięki, właśnie tego szukałem :) |
@up
Cytuj:
|
jak myślicie będzie dziś Test Server ponieważ wczoraj był teaser,Może
będzie znów tak jak tydzień temu tylko wtedy teaser był w środe a test server w czwartek.Bo ja myślę że dziś go otworzą o koło 20.00. Chodzi mi TS z nowymi terenami,itemami,oufitami,potworami i domkami |
Cytuj:
ps. jeszcze tak do końca nic nie jest przesądzone może być jeszcze tak ze knight będzie miał lepiej niz dotychczas |
Cytuj:
|
@up
No powiedz dlaczego nie.Uzasadni swoją odpowiedź @down Mi nie chodzi o publiczny tylko o ts dla tutków z nowymi terenami,potworami,itemami i oufitami.Bo jak zamykali tamtego ts to gadali że niedługo otworzą ts z all nowymi rzeczami kpw? |
Cytuj:
|
EDIT:
Sry nie przeczytałem edita. A drugi test serwer z terenami będzie wkrótce. Bo inaczej się nie wyrobią przed świętami. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |