![]() |
@Shaka
A Duriel ?:) |
Ja sie nie boje tylko powiedzcie jaki to ma sens jak tam stalo conajmier czterech 60+.Shaka ma racje trzeba sie umowic na normalna godzine popoludniowa...
|
taa niedlugo powiecie ze blackd zmieni rate expa na 10.
|
Cytuj:
Ledwo skończyli się kłócić w temacie nie przeznaczonym do tego, to teraz my offtopujemy o naszej nowej pro-evul-extra-gildii ;) Oczywiście nie mówię, że musimy pisać na tamtym forum, ale taki mniejszy spam tu będzie <chyba> |
@All
Wszystiego Naj Naj Naj z okazji świąt (<nie chcialo mi sie czgos wymyślać xD) Moze tak jakieś spotkanie ? :D teraz skoro wolne jest =D |
@DarkKZ
Najpierw wyjdź z gildii Durielem ;]. @Seliar ;@ |
Jeśli chcecie możecie przyjść teraz do mintwalin bo tam expi 75 ek Elite Spartakus, ostro daje na bocie i mnie w*****a bo od wczoraj nie moge tam expic bo od ssa załącza bota i do wieczora non-stop daje.
On nie jest w żadnej gildi, ale zabicie botera też pomoze silverze :p Będe wam wdzięczny :evul: |
Cytuj:
@Kosti Lecim dzisiaj tam gdzie "doda zawsze śpiewa"?XD |
@Gorti :D
Tya w końcu w święta trzeba świętowac ;D tam nawet ostatnio Gwiezdne wojny były : o :D:D Pamiatem jak jakis statek kosmiczny leciał i sie bawiliśmy kto go strąci butelką (rzuć sobie butelke po pijanemu do góry i stoj i patrz jak leci jak wróci i cie trafi to .. xD) :) a tak rly to byl helikopter GORTI MA HUNTA W RL ODE MNIE !!!! XDDDDDDDDDDDDD btw. lecim na tego 75? :D |
Cytuj:
|
Ja teraz lece jakiegoś bottera uje*ać na darashii, ale po tym też mogę się przyłączyć ^.- Jakby co to msg na tibii (Sharla)
|
@Shaka
Zaraz wyjde:p EJ WEZ DAJ INVITA AMMA :D Moge isc z wami ujebac tego zioma ;) |
@Duriel
Już od wczoraj masz invita ^.-, może łaskawie zajrzysz na tibia.com |
@75 ek Elite Spartakus
Kiedy po niego lecimy? Mozna by sie umowic na jakos godzine, bo ja nie znam waszych main charow i nie wiem do kogo pisac... ;x http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2066480 lol, tylko z nas sie smieja :( |
Cytuj:
|
Ja dzisiaj mogłem cały dzień, ale jutro... ;X
|
|
Cytuj:
Jest Am'ma i Amma :p |
10:53 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Linex. She was killed by Bako. W 2... Ale kurwa stress był bo ponad 25 osób z FTP online.... ; | |
Linex 64 ek owned ;d z FTPA
Mar 23 2008, 10:53:38 CET Killed at Level 64 by Bako Peg leg blocked by me:evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |