Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166862)

Scroopy 11-06-2008 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beattenb (Post 2107609)
A kto Ty Panie Albert0?Jak narazie to na tibia.de ,tibia.pl i tibia com zauwazylem glupie posty ktore nic nie wnosza do tematu.
Skoro masz tylko 8 h tygodniowo na gre to sie nie wypowiadaj tylko zacznij dzialac.Moze Cie zobaczymy na nastepnym filmiku.Naprawde malo znaczysz.

@Scroopy A co porabiasz i kim grasz/grales?
@Crazy Misiek - Nie wypowiadajmy sie na temat pro playerow bo dobrze wiemy po ktorej stronie sa.

Masz u mnie w info.
Nie mam poprostu czasu, znalazlem prace, robi sie cieplo wiec wole ten czas spedzic inaczej niz siedziec przed kompem jak kiedys.

Raziel4ever 11-06-2008 18:01

No lepiej się zająć pracą/szkoła itp. Dzisiaj poprawiłem technologie i sie z tego powodu bardzo ciesze, a tibia mi w tym nie pomogla. Rl life owns?

Bolek XXX 11-06-2008 18:18

Kamarroo, czemu sam siebie tak nisko oceniasz? Aż 20 ludzi potrzebujesz żeby pojechać ich 150 osobowy team? Wnioskując z twojego bardzo wysokiego mniemania o sobie powinieneś napisać, że sam ich ozjebujesz na każdym openie bez niczyjej pomocy. W końcu jesteś PvP Mastah :confused: Na razie nie odczuwam potzreby grania w tibię. Umiem żyć bez niej i jest mi z tym o wiele lepiej :) Ty chyba nigdy nie doznałeś tej przyjemności? I proszę cię naucz się pisać po polsku, bo trudno cię zrozumieć... :(

Sratho gejuchu niemyty! Stawiasz mi za to pół litra jak będziesz w skc xDDD ;**

Beattenb 11-06-2008 19:55

@Kirshna
Myslaelm ze inny acc bo ten free.
@Bolek
Czy tu chodzi o to kto moze zyć bez tibii czy o to czy moze sobie pozwolic na wyjscie z pz.Gralem swego czasu na aldorze i byla tam podobna sytuacja.Poskromieni ktorzy stali w pz mowili ze wola rl life , nie musza grac w tibie ale gdy zaczeli wygrywac war zaczeli siedziec po 20h dziennie.
Wiec mysle ze tu chodzi o mozliwosc grania a nie nalog.
Nie potrzebujesz grac w tibie bo nie masz wladzy a wladza kreci jak kazdy o tym wie.
Jesli sie nie ma mozliwosci to sie nie dziwie ze cie tibia narazie nie interesuje.
Osobiscie malo gralem w roku szkolnym ale zaczynaja sie wakacje wiec wroce do gry.

Bolek XXX 11-06-2008 20:13

Poznałbyś lepiej Bochnia team, to byś wiedział kto jest nałogowcem a kto to robi, bo akurat wtedy posiada władzę. Oni wygrywają-siedzą 20h dziennie, przegrywają-zmieniają stronę i znowu siedzą 20h dziennie :D

Nie potrzebuję grać w tibię, bo nie przynosi mi żadnych korzyści. Ci, z którymi się przyjaźniłem w grze, nadal są moimi przyjaciółmi i nadal mamy kontakt ze sobą. Jakbym chciał mieć władzę, to już dawno bym wbił kilkanaście leveli więcej i byłbym w guild, która ma siłę na serwerze. Ale nie wszyscy grają tylko dlatego, bo lubią mieć władzę. Po prostu nie chcę marnować mojego życia i wolnego czasu żeby biegać kwadratem w 16-kolorowej grze i lansować się na elo zioma. Wiem jak ta gra tyra banię i zmienia człowieka, dlatego w nią nie gram. Wolę wyjść na dwór, pograć w siatkówkę/pilkę nożną, iść na piwo zamiast expienia w Tibii. :)

SeQ_PL 11-06-2008 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolek XXX (Post 2109002)
Po prostu nie chcę marnować mojego życia i wolnego czasu żeby biegać kwadratem w 16-kolorowej grze i lansować się na elo zioma.

Czasy kwadratowego zioma (Outfitu) odeszly bez powrotnie az zal :'(

Bolek XXX 11-06-2008 20:42

Aff, pwned xddd To okej, teraz są czasy sześciokątnego ziomka? :D

Czekamy na prezent od Skorupiego xDDDDDD! Shh

Scroopy 11-06-2008 20:44

Przegladalem dzis sobie moje syfy na hdd.
Dzieki Bolek za hosta na yt ;)

http://uk.youtube.com/watch?v=jAGICzS4qV8

Bolek XXX 11-06-2008 20:47

Xoo Stanex i Thinki zagrzewają ludzi do walki o.0 Wizz, macie kurwa niezłą fantastykę na vent xDDDDD!

Np chórzysto. :)

Torpedo 11-06-2008 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 2108725)
Masz u mnie w info.
Nie mam poprostu czasu, znalazlem prace, robi sie cieplo wiec wole ten czas spedzic inaczej niz siedziec przed kompem jak kiedys.

Brawo Scroopy :)

Wistuvo 11-06-2008 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 2108714)
Vedoor już wiesz dlaczego nie jeżdżę na Unie:P Studiuję w Lesznie ale jak widzę
jacy tam są tam popierdoleńcy to aż żal dupę sciska...Tam wiara jest za Legią...Leszno=wypierdolić z WLKP.

Ps.Jebać Unie

co z tego że ktoś kibicuje Legi i jest z WLKP zdziwił byś się bo w Poznaniu jest dużo osób z e(L)ką w sercu tak samo jak w Wawie znajdą sie kibice lecha
mam kibicować komuś tylko z racji że dany klub jest bliżej mnie ?

ps. sam sie możesz jebać znam wielu ludzi którzy kibicują Lechowi czy Falubazowi i utrzymuje z nimi normalny kontakt bo to normalni ludzie nie będę sie zniżał do poziomu troglodytów dzieląc ludzi na lepszych i gorszych z racji tego komu kibicują
ps.2 nikt Ci nie każe jeździć na Unie masz obrzanke!

Emok 11-06-2008 21:52

20:45 Elewia [11]: powalczyl bys cos
20:46 Elewia [11]: zamiast tylko spamowac na forum

Zalogował się człowiek na 10 minut i już się zaczyna... :p
Ja spamuję? Popatrz mistrzu na kilka ostatnich stron.
Nie mam zamiaru walczyć. Ide oglądać Szwajcaria - Turcja. C ya.

Wesha 11-06-2008 22:27

czyzby byla masakra?! i co kamarooo nie bylo cie na openie wiec przegrali ;<?

Bolek XXX 11-06-2008 23:12

CICHO! On był na mainie xDD!

Wesha 11-06-2008 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolek XXX (Post 2109352)
CICHO! On był na mainie xDD!

Cicho! byl na xoo napewno:D

SeQ_PL 12-06-2008 00:47

Poookaralo.

Grchw1916 12-06-2008 01:13

@wojtus
przykro mi, ale Legia jest wszędzie i musisz się do tego przyzwyczaić :D

co do opena to raz na wozie raz pod nie ? Oszczędze sobie postów waszego typu 'HEHEHE przegraliście to pewnie lidował chris lub komar nie?' bo to jest żal :)

very_roxy 12-06-2008 01:15

raz się wygrywa, raz się przegrywa. wreszcie coś na plus ;)

Miku 12-06-2008 09:24

wystarczy spojzec, zeby wiedziec, kto jest kim, kto wiedzie prym, kto wszedzie widzi rym...

Makuki 12-06-2008 09:48

Jakby polacy tak grali jak chociaż ci Turcy :s...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:49.