Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Rok szkolny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=220523)

Rybzor 18-11-2009 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2690306)
hah , i tak nikt nie przebije czasów podstawówki...

Kolega zrobił samolocik i se rzucał po klasie i nagle rzucił w tablice ; baba się do nas odwróciła i tak wszyscy się na niego patrzą a on leci , leci i dla baby prosto za bluzkę w dekolt , nie było w tym nic śmiesznego gdyby nie to ze baba się rozdarła i kazała mu wyciągać ;D i on taki niski był ze musiał stanąć na krześle żeby wsadzić jej rękę w cyckonosz i wyjąc ;D wtedy to był śmiech na maxa.

I nagle zadzwonił budzik, sen się skończył, a ty wstałeś i poszedłeś do szkoły?

Rater 18-11-2009 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2690331)
Blablabla. Taki sam swiat. Cala 3 klase lo przemieszkalem w akademiku wiec wiem.
Pogodzcie sie z tym, ze takze ludzie inteligentni lubia zrobic czasem cos glupiego i smiesznego, a ty i cytrynowy jestescie po prostu zrzedliwi i sztywni.

No wybacz, ale imo gimnazjum czy nawet sam początek lo, to nie jest to samo co studia oO Wiele się zmienia w przeciągu tych 3-4 lat.

spider-bialystok 19-11-2009 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rater (Post 2690348)
No wybacz, ale imo gimnazjum czy nawet sam początek lo, to nie jest to samo co studia oO Wiele się zmienia w przeciągu tych 3-4 lat.

Czyli jak glupi zart robi czlowiek z zawodowki to jest plebsem i idiota, ale jak student robi to samo lub cos jeszcze glupszego to juz jest fajne?
Skonczcie juz.

Litawor 19-11-2009 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2690359)
Czyli jak glupi zart robi czlowiek z zawodowki to jest plebsem i idiota, ale jak student robi to samo lub cos jeszcze glupszego to juz jest fajne?
Skonczcie juz.

To, że niektórzy studenci mają poczucie humoru jak ludzie z wczesnych lat gimnazjum (a dawniejszej podstawówki), nie znaczy, że ich żarty są w dobrym tonie. Znam ludzi, którzy ogólnie zatrzymali się w rozwoju intelektualnym i emocjonalnym pod koniec podstawówki.

@down
Tak, zgadzamy się :)

spider-bialystok 19-11-2009 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor (Post 2690369)
To, że niektórzy studenci mają poczucie humoru jak ludzie z wczesnych lat gimnazjum (a dawniejszej podstawówki), nie znaczy, że ich żarty są w dobrym tonie. Znam ludzi, którzy ogólnie zatrzymali się w rozwoju intelektualnym i emocjonalnym pod koniec podstawówki.

Czyli zgadzamy sie. Glupie zarty nie sa domena ludzi, ktorych ambicje koncza sie na zawodowce.

Albertus 19-11-2009 05:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2690338)
I nagle zadzwonił budzik, sen się skończył, a ty wstałeś i poszedłeś do szkoły?

gdybyś w szkole podstawowej skupiał się na żartach itp. to byś wiedział ze istnieje coś innego niż liczba PI i części zdania.

według mnie , z poczucia humoru się nie wyrasta , po prostu się ono zmienia.

w podstawówce czy gimnazjum próbuje się zrobić jaja chamstwem , w szkole średniej już mało kogo chamstwo rozśmieszy wiec tu się robi inne żarty często z podtekstem seksualnym itp. na studiach pewnie są inne żarty a w dorosłym życiu jeszcze inne...

a jak ktoś był sztywny to w większości przypadków taki zostanie nawet na studiach , a jak ktoś był jajcarzem od małego to wiadomo ze nim zostanie a zmieni się tylko forma jego żartów.

pewnie każdy oglądał American Pie , i mi się podoba życie Stiflera. Znają go ludzie , lubi porobić jaja i jest dusza towarzystwa. Ja staram się być chociaż trochę podobny do niego - wszędzie być , wszędzie dolecieć , porobić jakieś jaja itp. , no może tylko oprócz sexu bo tu to mu do piet nie dorastam , chociaż ze prawiczkiem nie jestem to moje doświadczenie nadal jest małe

..::QRAS::.. 19-11-2009 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2690392)
według mnie , z poczucia humoru się nie wyrasta , po prostu się ono zmienia.

w podstawówce czy gimnazjum próbuje się zrobić jaja chamstwem , w szkole średniej już mało kogo chamstwo rozśmieszy wiec tu się robi inne żarty często z podtekstem seksualnym itp. na studiach pewnie są inne żarty a w dorosłym życiu jeszcze inne...

a jak ktoś był sztywny to w większości przypadków taki zostanie nawet na studiach , a jak ktoś był jajcarzem od małego to wiadomo ze nim zostanie a zmieni się tylko forma jego żartów.

troche bladzisz bo stary dziadek moze posiadac poczucie humoru ktorego rozsmieszaja smieszne rzeczy na poziomie gimnazjalnym (wez tez pod uwagle kobiete a mezczyzne , tutaj napewno masz roznice) dziekuje

Shanhaevel 19-11-2009 15:46

@up
'Nic tak nie odmładza jak śmiech z kretyńskiego dowcipu'. : P

@Albertus
Stiflera nikt nie lubił.

: ' <

CytrynowySorbet 19-11-2009 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2690331)
a ty i cytrynowy jestescie po prostu zrzedliwi i sztywni.

Cytuj:

Skonczcie juz.
Żałosne. W takim razie pogódź się z tym, że jesteś upośledzony umysłowo i bili cię w domu. Widzisz, to zdanie ma taki sam sens jak twoje (czyli, że mnie nie znasz, a na siłę próbujesz dojebać swoje pojazdy. Nie uważasz, że gdybym był "zrzędliwy i sztywny" to czytałbym książki a nie siedział na forum tibia.pl? Pomyśl czasem, że po drugiej stronie kabla też jest jakiś człowiek, i albo prowadzimy kulturalną rozmowę, albo idź się upij z kumplami i przyjdź tak do szkoły. Na pewno byłoby zabawnie).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2690359)

Wyobrażasz sobie studenta wjeżdżającego na wykłady w taczce? Albo krzyczącego "TIBIA!" jak opętany? Może zastanów się, co mówisz. Głupi to pojęcie względne, jest sporo głupich żartów, które jednocześnie nie są idiotyczne.

A co do tego, że mi się nie podoba. Wierzcie mi lub nie, ale z perspektywy trzeciej osoby to wygląda zupełnie inaczej. Myślicie że każdemu z waszej klasy podoba się, jak namalujecie penisa na tablicy? Żebyście się nie zdziwili. A jak chcecie się dalej poniżać, proszę bardzo, ja niestety mierzę wyżej niż występy w cyrku, żeby ludzie mogli sobie na mnie popatrzeć i się pośmiać.

Dark Sven 19-11-2009 16:24

"O waszej kulturze to się może wypowiedzieć Pani D... Któryś z was powiedział jej 18 razy 'dzień dobry' jednego dnia"

Krwawa Vendetta, za to, jak po zastępstwie baba poleciała z ryjem do wychowawczyni, że ktoś tam jej 'dzień dobry' nie powiedział. Teraz jej mówimy głośno, wyraźne, grupowo i... Często. Ale się pięknie w*****a ; D.

nie_slucham_ludzi 19-11-2009 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2690579)
A co do tego, że mi się nie podoba. Wierzcie mi lub nie, ale z perspektywy trzeciej osoby to wygląda zupełnie inaczej. Myślicie że każdemu z waszej klasy podoba się, jak namalujecie penisa na tablicy? Żebyście się nie zdziwili.

Jak chociaż jedną osobę to rozśmieszy to żarty udany :P

CytrynowySorbet 19-11-2009 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nie_slucham_ludzi (Post 2690595)
Jak chociaż jedną osobę to rozśmieszy to żarty udany :P

Nie powiedziałbym. Wyobraź sobie sytuację, że robisz to, jedną osobę to rozśmieszyło, a 28 patrzy na ciebie jak na idiotę. Nie wiem czy miło by było.

Leczekompleksy 19-11-2009 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2690600)
Nie powiedziałbym. Wyobraź sobie sytuację, że robisz to, jedną osobę to rozśmieszyło, a 28 patrzy na ciebie jak na idiotę. Nie wiem czy miło by było.

Na tym polega brak kompleksów, że masz gdzieś co o tobie pomyślą. Mam wrażenie, może się mylę- że czasem boisz się czegoś zrobić, powiedzieć, ubrać, bo zastanawiasz się co o tobie pomyślą. To że dla ciebie ktoś jest idiotą w ogóle tej osoby nie rani, ya rly.

CytrynowySorbet 19-11-2009 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leczekompleksy (Post 2690612)
Mam wrażenie, może się mylę- że czasem boisz się czegoś zrobić, powiedzieć, ubrać, bo zastanawiasz się co o tobie pomyślą.

Nie mylisz się, powiem więcej - jestem strasznie zakompleksiony. Zdarza się.

Cytuj:

To że dla ciebie ktoś jest idiotą w ogóle tej osoby nie rani, ya rly.
Kiedy byłem w 1 kl LO, pewien gość z innej 1szej kl przyniósł na godź wych butelkę wódki, żeby pokazać, jaki to on nie fajny. Tydzień później nie chodził już do naszej szkoły. I to nie dlatego, że go wywalili (mieli wtedy zastępstwo, a raczej wolną lekcję więc nauczyciela nie było), po prostu sam zmienił szkołę, bo przez to nie miał ŻADNYCH kolegów w szkole (to był początek roku szkolnego). Może głupi przykład, ale pokazuje, jak niektóre rzeczy mogą przynieść konsekwencje.

Yoh Asakura 19-11-2009 18:17

Przez butelkę wódki nikt go nie lubił?

Lmao.

nie_slucham_ludzi 19-11-2009 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2690600)

Ja nie słucham ludzi:D:D
Nigdy nie da się wszystkim dogodzić, jeśli mogę pożartować z jednym kumplem, to oleję resztę klasy, no chyba że z kimś bym był w dobrych stosunkach, ale wtedy taki ktoś nie patrzył by jak na idiotę tylko jak na pociesznego debila:p:p

Argen 19-11-2009 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2690619)
Kiedy byłem w 1 kl LO, pewien gość z innej 1szej kl przyniósł na godź wych butelkę wódki, żeby pokazać, jaki to on nie fajny. Tydzień później nie chodził już do naszej szkoły. I to nie dlatego, że go wywalili (mieli wtedy zastępstwo, a raczej wolną lekcję więc nauczyciela nie było), po prostu sam zmienił szkołę, bo przez to nie miał ŻADNYCH kolegów w szkole (to był początek roku szkolnego). Może głupi przykład, ale pokazuje, jak niektóre rzeczy mogą przynieść konsekwencje.

Nie miał ŻADNYCH kolegów? To chyba się flachą nie podzielił. : d

Yoh Asakura 19-11-2009 18:49

Cytrynowy pewnie też nie zna tej frajdy płynącej z zabawy domofonami.

- Dzień dobry, my w sprawie tych liści
- Jakich liści?
- Co się nimi dupę czyści!

domin3x 19-11-2009 18:59

Cytuj:

gdybyś w szkole podstawowej skupiał się na żartach itp. to byś wiedział ze istnieje coś innego niż liczba PI i części zdania.

nie chodziło mu o to, że robiliście sobie jaja na lekcji, tylko o to, że kolega trafił nauczycielce w dekolt a ona kazała mu w cycach grzebać
Cytuj:

w szkole średniej już mało kogo chamstwo rozśmieszy wiec tu się robi inne żarty często z podtekstem seksualnym itp.

czyli jak np ktoś powie 'kondom', to cała klasa ryczy?

Albertus 19-11-2009 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2690691)
Nie miał ŻADNYCH kolegów? To chyba się flachą nie podzielił. : d

no tez tak myślę...

U nas w szkole często się coś rozpija , ogólnie to obok szkoły siedzą i browarki sączą , a jak maja coś mocniejszego to raczej w butelkach plastikowych

A to ze nie polubiliście go to :

a) był konfidentem lub innym frajerem.
b) nie podzielił się flaszka.

Bo NORMALNI ludzie nie zachowują się tak jak wy... kurde chłopak z flaszka przychodzi a nikt go nie lubi ;D przecież to jest szokujące , rozumiem gdyby był idiota z charakteru , ale jeżeli to normalny fajny chlopak i jeszcze flaszkę przyniósł to ja bym się z nim zakumulować.

u nas gdyby jakiś nowy doszedł i przyniósł wódeczkę od razu wśród całej klasy zyskał by dużo i by było wiadomo ze to swój chłop.... Chyba ze wspaniałym powitaniem próbowałby przykryć swoje wady które dyskwalifikowały by go jako kumpla , wtedy nie zyska nic a straci 13 zl na wódeczkę.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2690697)
nie chodziło mu o to, że robiliście sobie jaja na lekcji, tylko o to, że kolega trafił nauczycielce w dekolt a ona kazała mu w cycach grzebać

czyli jak np ktoś powie 'kondom', to cała klasa ryczy?

nie grzebać tylko wyciagnac ;D

nie no bez przesady , ale gdy w odpowiednim momencie się takie słowo wykorzysta wtedy już będzie śmieszne... bo samo powiedzenie tak bez tematu nie jest niczym śmiesznym...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40.