![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Skonczcie juz. |
Cytuj:
@down Tak, zgadzamy się :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
według mnie , z poczucia humoru się nie wyrasta , po prostu się ono zmienia. w podstawówce czy gimnazjum próbuje się zrobić jaja chamstwem , w szkole średniej już mało kogo chamstwo rozśmieszy wiec tu się robi inne żarty często z podtekstem seksualnym itp. na studiach pewnie są inne żarty a w dorosłym życiu jeszcze inne... a jak ktoś był sztywny to w większości przypadków taki zostanie nawet na studiach , a jak ktoś był jajcarzem od małego to wiadomo ze nim zostanie a zmieni się tylko forma jego żartów. pewnie każdy oglądał American Pie , i mi się podoba życie Stiflera. Znają go ludzie , lubi porobić jaja i jest dusza towarzystwa. Ja staram się być chociaż trochę podobny do niego - wszędzie być , wszędzie dolecieć , porobić jakieś jaja itp. , no może tylko oprócz sexu bo tu to mu do piet nie dorastam , chociaż ze prawiczkiem nie jestem to moje doświadczenie nadal jest małe |
Cytuj:
|
@up
'Nic tak nie odmładza jak śmiech z kretyńskiego dowcipu'. : P @Albertus Stiflera nikt nie lubił. : ' < |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A co do tego, że mi się nie podoba. Wierzcie mi lub nie, ale z perspektywy trzeciej osoby to wygląda zupełnie inaczej. Myślicie że każdemu z waszej klasy podoba się, jak namalujecie penisa na tablicy? Żebyście się nie zdziwili. A jak chcecie się dalej poniżać, proszę bardzo, ja niestety mierzę wyżej niż występy w cyrku, żeby ludzie mogli sobie na mnie popatrzeć i się pośmiać. |
"O waszej kulturze to się może wypowiedzieć Pani D... Któryś z was powiedział jej 18 razy 'dzień dobry' jednego dnia"
Krwawa Vendetta, za to, jak po zastępstwie baba poleciała z ryjem do wychowawczyni, że ktoś tam jej 'dzień dobry' nie powiedział. Teraz jej mówimy głośno, wyraźne, grupowo i... Często. Ale się pięknie w*****a ; D. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Przez butelkę wódki nikt go nie lubił?
Lmao. |
Cytuj:
Nigdy nie da się wszystkim dogodzić, jeśli mogę pożartować z jednym kumplem, to oleję resztę klasy, no chyba że z kimś bym był w dobrych stosunkach, ale wtedy taki ktoś nie patrzył by jak na idiotę tylko jak na pociesznego debila:p:p |
Cytuj:
|
Cytrynowy pewnie też nie zna tej frajdy płynącej z zabawy domofonami.
- Dzień dobry, my w sprawie tych liści - Jakich liści? - Co się nimi dupę czyści! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
U nas w szkole często się coś rozpija , ogólnie to obok szkoły siedzą i browarki sączą , a jak maja coś mocniejszego to raczej w butelkach plastikowych A to ze nie polubiliście go to : a) był konfidentem lub innym frajerem. b) nie podzielił się flaszka. Bo NORMALNI ludzie nie zachowują się tak jak wy... kurde chłopak z flaszka przychodzi a nikt go nie lubi ;D przecież to jest szokujące , rozumiem gdyby był idiota z charakteru , ale jeżeli to normalny fajny chlopak i jeszcze flaszkę przyniósł to ja bym się z nim zakumulować. u nas gdyby jakiś nowy doszedł i przyniósł wódeczkę od razu wśród całej klasy zyskał by dużo i by było wiadomo ze to swój chłop.... Chyba ze wspaniałym powitaniem próbowałby przykryć swoje wady które dyskwalifikowały by go jako kumpla , wtedy nie zyska nic a straci 13 zl na wódeczkę. Cytuj:
nie grzebać tylko wyciagnac ;D nie no bez przesady , ale gdy w odpowiednim momencie się takie słowo wykorzysta wtedy już będzie śmieszne... bo samo powiedzenie tak bez tematu nie jest niczym śmiesznym... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40. |