![]() |
najlepsze były momenty z deadami :PP reszta tez niczego sobie :P fajnie wyszło :D
|
GENIALNE PODSUMOWANIE tej (i oby nie ostatniej serii)... zaje***ta muzyka - tak trzyma w napieciu B) te deady troche takie smutne :( ale ta Drefia to w ogole hard core'owa byla xD. Jedyne co mi sie w nim nie podobalo (ale to nie z Twojej winy) to ... outfity z tibii 7.8 :p A masz moze w planach Ferumbras Citadel? ;) o ile w ogole bedziesz jeszcze nagrywac (oby tak :p )
|
Cóż, bede szczerzy- oczekiwałem czegoś wiecej- co nie zmienia faktu, że film jest świetnym podsumowaniem :) .
|
AAAAAAAAaaaa @.@ Nie wytrzymam ...... Aaach... Aaach... zciągam xP
Cichy jestes tak zajebi.ty ze trafiasz to mojej sygnaturki :P |
Bardzo dobry film, ale jesli to podsumowanie to wiecej juz nie bedzie?? ;)
|
Gz
Nieno gz cichy ;) chodziasz niesądziłem że to będzie film wmv:p ale mam nadzieje że ten film niezakończy seri "zwiedzaj z cichym" bo zostało jeszcze sporo to ziwedzenia :p
Cichy mac jest WIELKI ;) |
Cichy Mac RZADZI
spodziewalem sie jak wiekszosc (zeby nie powiedziec ze jak wszyscy) kolejnego filmiku z tibicam takiego zaje... ale to co jest to wymiata ladne polaczenie filmikow ten moment z dedami to niezafajny ale coz takie zycie...
CICHY MAC RULEZ GRATZ FILMIKOW :) |
Próbuje ściagać z Bonzai~. Po wejściu na strone pojawiają się znaki typu:
"ŽŠă*ŽŠă*ŽŠă*ŽŠă*" i nic się nie dzieje. |
Te znaki oznaczają, ze przeglądarka otwiera Ci plik, zamiast go pobrać. Jak skończy otwierać, możesz tą "stronę" zapisać jako wmv, i powinno działać :)
|
Plik z bonzai najlepiej ściągac za pomocą FlashGet'a.
|
xd
chyba najfajniejszy wmw jaki widzialem :) fajna muza , widzialem all filmiki z tego wmw tzn. te ktore udostepniles :) troche smutne dedy :( czasem smieszne chwile...
Cichy na gm'a !!!!!!!!!!:) :) :) Pozdro |
Czy ktos wie jak mozna sie dostac na powiezchnie ramony nie odac przez culty na goromie.Jest tam jakis tp ale jak w niego sie wejdzie to odsyla spowrotem ;( i czy wogule jest inna droga na ramone nie pzez podziemia garomy?? help plz
|
Zajebisty filmik naprawde warty obejżenia 8o
|
23 min jescze co jest :/ wkurzyc sie idze :P juz sie nie moge doczekac lokalem wszystkie filmy i che miec szybko 100 :d
|
Jesli nie bedzie wiecej filmow to proponuje zbanowac cichego Xd
|
Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować Cichemu świetnego filmu :) Mam nadzieję, że nie poprzestanie na tym. Wielkie gratz dla niego :D
Btw. Szczerze mówiąc spodziewałem się Aqua Parku, albo Morgaroth Hell xD. A tu jeszcze lepsza niespodzianka hehe. Pozdro. Chichy jesteś wielki! |
Fajny filmik ;)
|
Niezly film. Naprawde Cie podziwiam Cichy - tyle ile kasy zmarnowales na te filmy, ile czasu im poswieciles, tylko po to, aby gracze wiedzieli co znajduje sie w danym miejscu... Bardzo dobry film podsumowujacy cala serie ;].
Gdybys caly czas exploringu poswiecil na expienie, mielibysmy kolejnego 200 lvl polaka xD. PS jakim programem podkladales muzykę? Bo gdy ja wstawialem snagitem to jakosc strasznie malala ;s. Friendship! Nightwish! Exploring! :P |
"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Ale poczekam, bo może jednak będe musiał dać re temu tajemniczemu gościowi który specjalnie konto zakłada aby dać 1 posta. Dręczy go ogromna zawiść, a napisał posta w takim kontekście, aby tylko wywołać kłutnie w moim temacie. |
Ok masz swoje zdanie na ten temat. Napisałeś że poza działalnością z filmikami nie ma wielkości Cichego. Filmiki są świetne (co sam zauważyłeś - bynajmniej ja tak to odbieram), co do biernego tutora sie nie wypowiem - na harmonii nigdy nie grałem więc nie wiem jaka jest tam sytuacja. Ale spójrz na to z trochę innej perspektywy, CIP Soft nie śpi, a egzaminu na tutora nie zdał "na ładne oczy", a coś (nie wiem czy mało czy dużo ale coś) robić musi bo by go już dawno CIPy odwołali ze stanowiska... nie raz słyszałem o przypadku gdy odwołano tutora bo nie miał dostępu do neta przez tydzień i koniec z funkcją (tylko to było jakoś że odwołanie bez hańby - nie znam się dokładnie). Zwiastun jak sama nazwa mówi to zapowiedź czegoś co się dopiero ukaże, więc ten filmik był swoistym podsumowaniem... A co do tego że nie będzie to zwykły filmik z miejsca gdzie każdy może pójść - faktycznie trochę wprowadził w błąd - ale też nie skłamał - bo to było podsumowanie a nie zwykły film...
P.S. ALe masz prawo do własnego zdania i ja je szanuje, wyraziłem tylko własną opinię... być może się myle ale kto to wie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55. |