Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54243)

Rastafarians 13-05-2006 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sylur
siema !!!111111
najstarsza guildia na iridi ma hunta od arc..

GL ZEN !

Mozliwe ze tylko od samego Neo, a nie od calego Arcanium...
Wsrod Arcow wielu jest przyjaciol ludzi z Zen wiec watpie zeby przez jednego Neo cala gildia poszla do boju i to jeszcze bez powodu ;)

Elevarm 13-05-2006 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sylur
siema !!!111111
najstarsza guildia na iridi ma hunta od arc..

GL ZEN !

Nie od Arc, tylko od Neo Montany.

Maxxonek 13-05-2006 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szelma De'Master
Zazdroscic Dlaa Danthorra niby Co Ze Zadaje Sie Z Kretynami
pfffffffffffffffff Mialem Okazje doloczyc do arc Jeszce Za czasow gianta ;] Jak bys Chcial Wiedziec Wtedy Asuex prowadzil Wojne Z Arc Giant Proponowal Dlamnie I Dla Danytha Doloczyc Do arc Ale Niestety Asuex Zablisko Mnie Mieszka =] Jakies Osiedle dalej Wiec Niesety Ale Niepostompilem Jak Danthorr I nie Wyzywam starych kOlegow od kretynow Do Przeciwnej Drozyny Tez Nieposzedlem ;] Ze wzglendu Na Yame Shamale gianta<Lider For Ever>,Rondla<=]> i reszte =]
Niejestem Kretynem Jak Danthorr i Niewyzywam Swoich Starych Kolegow idiotami
Owszem bywaly Male klutnie miedzy mną i yamo =] Ale Tylko Na gora 3 Dni =]

Wiem, wiem, ze to może być trudne, ale proszę przeczytaj mój post jeszcze raz. Nie spostrzegleś pewnie, że to jest metafora, która ma na celu pokazanie, że oboje nie macie lub macie rację i nigdy nie dojdzie to do końca -.-

Sylur 13-05-2006 22:13

Cos dzienwgo sie dzieje =p

Uppsala vs reszta swiata ? ;D

EDITED :
May 13 2006, 21:40:02 CET Killed at Level 70 by Royal Frelle and by Neo Montana
Huh znowu mnie pały zabily for fun wiec przyjaciele, protected by arc strzec sie =]( gra na iridi nie ma sensu wiec czemu sie nie zabawic ? )
-gothi

ripper 13-05-2006 23:52

@Danthorr
Gratuluje dzisiejszego wykonania Anni~. Mówiłeś, że skończysz z Tibią kiedy to zrobisz... Interesuje mnie, czy ciągle chcesz to zrobić. Mam szczerą nadzieję, że tak. Lepiej zajmij się rlem. Tibia to syf... Za dużo zazdrosnych idiotów i zbyt wiele zmarnowanego czasu.
@ADS (Anty-Danthorr-Squad)
Odpieprzcie się od Niego, nie znacie go i pewnie nie poznacie. Tibia to tylko gra, a Wy ją tak przeżywacie... Żałosne...

Draconis Dragontooth 14-05-2006 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Banditos
Jeśli ci szkoda to sie nie wypowiadaj - Proste

btw. za co ubili arturka ?? znowu stary wróg?

ostatnio jak w gałe graliśmy z "arturkiem" (Ulem) powiedział że padł za to bo ubił providera Royal Frelle i nabił rs'a .. miał 30 sec do końca pz i go dorwali dalej już nie musze mówić bo wiadomo co się stało ..

Valard 15-05-2006 20:40

Te temat staje się denny, mało inteligentne wypowiedzi, często się powtarzające i to ciągłe wyzywanie się... Panowie apeluje o to żeby ten temat zmienił swoją formę, bo niektóre wasze wypowiedzi was ośmieszają ;)

Maxxonek 15-05-2006 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valard
Te temat staje się denny, mało inteligentne wypowiedzi, często się powtarzające i to ciągłe wyzywanie się... Panowie apeluje o to żeby ten temat zmienił swoją formę, bo niektóre wasze wypowiedzi was ośmieszają ;)

I z tym się trzeba zgodzić ;) Kończmy ten temat i niech ktoś z łaski swojej przybliży sytuację na Iridii, bo dawno mnie tam nie było ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26.