![]() |
Cytuj:
|
y
Cytuj:
Po prostu jak tu grałem to nie lubiłem ordo ze swoich powodów,najbardziej pyrokara ktory mnie wyhu*ał, |
Cytuj:
Hail (tchorze) Viribus ktorzy (teraz slowa do Castora) zawsze jak jest jakis "open" to pisza ze za duzo noboow a jak sie okazuje okopuja sie noobkami byle ordo nie doszlo do nich a jak juz dojda to niech noobki tak robia zeby Vura mogl uzyc swego "=". @Friida sam mowiles ze jak bedzie nastepne "open" to bez noobow a co zrobiliscie na ank? zalosne jak zreszta cale Viribus |
@up
zalosne to jest to ze ordo tak latwo sie w ciula daje robic. Po jakiego gonicie za nimi jak oni wlasnie chca abyscie sie pchali miedzy nobow. I za przeproszeniem przywaliliscie sie do vury ktorego bota widac, ale jak wiadomo 90% graczy bioracych udzial w wojnie uzywa takie lub owego bota. Vu dwa powoli zbija ordo z lvli sami z deczka expia, z tego co widze tez jacys nowi memberzy sie pojawiaja wiec nie gadajcie glupot ze to co robi vu jest zalosne. a do opena predzej czy pozniej (normalnego opena) i tak dojdzie, vu bedzie chcialo sprobowac swoich sil czy juz moze dac rade ordo na openie. |
UP
Kilka ostatnioch linijek. Masz racje święte słowa. ; ) Tylko teraz niewiadomo czy sie Ordo lognie bo jak narazie off |
13:14 Mengirt [85]: more goblin more please .........
Pger :) @Castor nie martw sie o to czy Ordo sie lognie tak jak juz shaelion pisal na tibia com i jak niektorzy tutaj poki ordo jest aktywne i sa ludzie puty beda walczyc. |
Jak idzie robienie nowych charow?
|
Cytuj:
|
Nie bede mówic kto tu jest zalosny :)
Cytuj:
___ Pozdrawiam:p |
Cytuj:
Największy boter zo Ordo to Wickanina , która myśli że może se bez karnie każdego upier****ć , ale to się ku*** skończy . Jak już ktoś wcześniej napisał że VU też bota używają , to już w służnej sprawie , oni chcą tylko rozpier**** całe Ordo. Chcemy mieć server wolny od takich frajerów jak Ordo. Nie będą żadne dzieciaki rządzić na serverze , które kupiły takie chary na allegro , jak Wickanina. |
Vanum joined to war agains Viribus Unitis on Dec 28.2006, 20:30CET.
wyczytane z forum http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1499224 ;) Cytuj:
w kazdej z obu stron znajda sie PA, nooby, thiefy itp ale tazke znajda sie ci dobrzy wiec uwazam ze twoje wyzwiska sa troche nie namiejscu |
@up
wedlug mnie nie wyglada jak normalny 30+latek a juz napewno sie tak nie zachowuje ale jakos ja sie z tego nie smieje i nie widze powodow do smiechu ale wy nie wiedziec czemy lubicie sie smiac z czyjegos wygladu |
@up
A dlaczego nie wyglada?:) a pozatym ja sie z nikogo nie smieje ;p |
Cytuj:
omg , co raz większa wojna się szykuje. Najlepiej niech Masakratus da se spokuj z tą wojną , bo Ordo i tak przegra wojne. |
Cytuj:
wczoraj rano Arthas pisal do Xakana czy mysla ze VU sie boi Vanum.. Caly dzien byli offline albo w pz stali... |
heheheh time will show^^
|
Cytuj:
+206,006 Celandia +501,145 Castor Greey +126,906 Asanil +172,290 Pan Ciasteczko +140,611 Chudzierlok +73,883 A tego expa to z pz jebią nie? :D |
Ja Nie Moge Jakie Pg!!!!!!!!!!!!!!111111111111
|
Cytuj:
co do dolaczenia vanum do wojny to piszcie sobie co chcecie ale to troszke jednak zmienia postac rzeczy. Paru shooterow wiecej dla ordo, tak wiec pewnie znowu nie ma co myslec o oepnie ;p Tak na marginesie niech jeszcze shadow dolaczy do ktorej ze stron i zrobi nam sie wojna nie gildia na gildia tylko wojna pratycznie wszystkich hlvli z serwa. Ale z tego co wiem na to narazie sie nie zanosi. |
hahahaha a czemu dzis nie expili ?? Co sie stało ?? :D tylko w pz stoja :D albo not onnline
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |