![]() |
Cytuj:
Jakiś czas temu napisałem, że być może są w Wanted osoby, które nie okradają innych graczy, ale jeśli się lepiej zastanowić, to porządny człowiek nie wstąpiłby w szeregi waszej gildii, bo byłoby mu po prostu wstyd, że oto siedzi pod jednym szyldem z bandą złodziei. |
Nie no spoko, nazywajmy rzeczy po imieniu. Mowicie ze robie PA to robie, domek +10k. Chcialem go od niego odkupic ale przeciez PA jestem no to jakze bym mogl... Tibia to taka jakby zabawa na powaznie. Wiadomo, placi sie real kase za to zeby grac i domki kupowac. Ale skoro licytacje sa uczciwe to dlaczego setki osob wpisuja sobie w comment "do not overbid my house" nawet jesli go JESZCZE nie maja? A co do real zycia, lepiej sie nie wypowiadac o osobach jezeli sie niema jakiegokolwiek pojecia o nich (nawet juz lepiej miec slabe niz zadne bo mozna spekulowac). Jakos nie biegam po ulicach z banda i nie pizgam ludzi z qmplami ani ich nie kroje z komorek chociaz gdybym bardzo chcial to bym mogl. PA w tibii to i jest w pewnym rodzaju zlodziejstwo. Jeden koles wydaje dziesiatki zlotych na Allegro tylko po to zeby go jakas "setka" ujeuje... a inny wszystko zdobywa sam, przyjdzie ktos silniejszy i go pozbawi ciezko zarobionego staffu, to koles stwierdzi "trudno, ide na piwo z kolegami" i sie nie rozplacze na maminym biuscie jak co po niektorzy.
|
Reakcja okradzionych to w tym wypadku sprawa mniej istotna- chodziło mi o motywy powodujące złodziejami, a raczej to, co sprawia, że w ogóle są w stanie pozbawić inną osobę jej majątku.
Jeżeli chodzi o domek, to po prostu chwyciłeś się pierwszego, w dodatku słabego, powodu, aby zabrać temu człowiekowi nie tylko to, co wygrał na aukcji, ale także 10k. Moreover, obciążanie kogoś konsekwencjami słów wypowiedzianych przez osobę trzecią, jest ze wszech miar niesprawiedliwe i- nie oszukujmy się- podłe. Rozumiem, że okradanie kilku pikseli może być łatwe, kiedy nie dopuszcza się do świadomości tego, że kryje się za nimi drugi człowiek, ale, na Boga, mimo wszelkich starań, refleksji na ten temat można do siebie nie dopuszczać dzień, czy dwa, a Ty grasz w Tibię znacznie dłużej, prawda? Przez jakiś czas można było odnieść wrażenie, że starasz się zmienić obraz Wanted w oczach innych graczy, ale w efekcie udowodniłeś jedno: niczym nie różnisz się od swoich kamratów. Szkoda, Saxe, po prostu szkoda. |
ekhm ekhm ekhm (ale trzeba byc pajacem zeby tak robic ;p )
Cytuj:
@Jed przecinki sa bledami interpunkcyjnymi. @PA Oczywiscie pa jest czescia gry tyle , ze pa'owac tez trzeba umiec. Jak to napisal mataca kazdy , kto ma wladzie i jej nie wykorzystuje jest tepy. Jednakze nawet pa ma swoje granice ,bo mowienie ofierze ze zrobila cos czego nie zrobila jest juz szczytem bezczelnosci. Mi sie np podoba styl pa'owania Draza. Nie mam powodu ale plac mi bo jestem silniejszy. Duzo bardziej wole ten rodzaj od plac mi bo biles XXXX. Kolejna sprawa ktora byla poruszana na tym forum to hunty za to ze h level nie byl w stanie zabic low levela swoim pk charem. Moim nieskromnym zdaniem jest to zalosne (swego czasu wlasnie w taki sposob zalapalem hunta od corsa i abu). Odnoscnie Pa shanoza to powszechnie wiadamo ze pa uprawiali nieprzecietne ;] , wiec prosze teraz nie zaprzeczac. Jak mi sie cos przypomni waznego to wyedytuje i cos tutaj dopisze bo cos mi mowi ,ze zapomnialem o czyms waznym. Niepozdrawiam. |
wroon <sciagaj armor bo cie dopadna>
zalosny jestes :D jak ja bym mial knighta to tez bym pa nie robil a co do mojego pa to lol grzeczny bylem na azurze |
Cytuj:
Popieram slowa Veersa w 100% Niepozdrawiam. |
co do mojego pa ludzie tak jak placili tak placa
;) zawsze znajdzie sie ktos kto sie boi mnie :D a siano sie zbiera |
Saxe
podobno PA nie robisz??
Eve Ar'Sol is my lil' lesbi Lilith Ar'Sol is my lil' sister Apache Ar'Sol is my funny bro Malkolm Ar'Sol is my newb bro :D Tegax is my evul PA partner |
Cytuj:
Joł! ;) |
Omg im dluzej tu przebywam i czytam te... niewiem jakim mianem bym mogl wasze slowa okreslic, tym bardziej mi sie mozg lasuje. Wyjasnie tylko kilka spraw:
@Veers Jeden wielki stek bzdur. Nie chcial bym cie obrazac stary ale albo jestes slepy albo glupi. Napisalem iz koles przelicytowal mnie w aukcji. Napisalem rowniez ze jestem gotow za ten domek zaplacic (nie jest to CC na Edron czy jakis stu kratkowiec w Veno) ale no coz, przecie jak taki zlodziej i PA moglby od kogos cos prawie uczciwie kupic. Chcialbym tez zauwazyc iz nie masz najmniejszego pojecia czego to ja nie dopuszczam a co dopuszczam do swej swiadomosci, wiec tez nie wypowiadaj sie na ten temat. Wiem ze maly ludek z zielonym nickiem nad lebkiem to za kilkuset metrami kabla istota ludzka, istota ktora tyrala na swoj dorobek setki godzin i ni z tad ni z owad ktos mu to odbiera. Piekne, nieprawdaz? A co do zmiany obrazu Wanted, moze nie tak do konca. Wiadomo iz to najsilniejsze jednostki wyrabiaja opinie o calosci, jednak czy ktos rozsadny moze oceniac grupe skladajaca sie z 50 osob gdzie kazda ma odmienny charakter i usposobienie, nie znajac wszystkich jej czlonkow? @wr00n "Wogole to pisze sie tak osle..." Wtf? Jak? A poza tym nie potrzebuje nauczycielki od Polskiego. Jak tylko przejde moja marna szkole to wypierwypier z tego nedznego kraju do Anglii znalezc prace i studiowac. @Nie moj nocny koszmar (ja nie miewam koszmarow, to one miewaja mnie) Moze robie, moze nie. Jednakze przedstawiona rozmowa jest zadnym dowodem odnosnie PA. Rozmawiamy tu o konkretnym kliencie z nickiem Betefado, od ktorego chcialem odkupic praktycznie moj domek. A to ze sciagnelo sie razem z Banitkiem kilka c armor w kopalniach to juz zupelnie co innego. I mimo wszystko przyznaje sie do tego sam, nie musicie odkopywac mej straszliwej przeszlosci i szukac brudow na mnie!!!!11!!!1!!1!!!1!111! Dobra, tak miedzy nami to te bzdury co tu piszecie sa zalosne. Mozecie mnie teraz dowoli wysmiewac, obrazac, co tylko chcecie, osobiscie wbijam w to. Jednak ja wiem, iz w glebi serca kazdy z was pomysli iz w pewnych kwestiach mam racje, i zaden wyssany z palca argument nie jest w stanie tego zatuszowac. Co do waszego wypaczonego swiatopogladu... kazdy ma prawo do wlasnej opinii dlatego nie potepiam was za to (przynajmniej nie w 100%). Jednakze klikanie przycisku "zaloguj" na tym nedznym forum jest ponizej mej godnosci. Dlatego juz wiecej nie bede odpowiadac na wasze bezpodstawne zarzuty i infantylne posty. W zamian, pojde sobie pograc na Azurce - ja przynajmniej moge ;] Pozdro Edit: No, poki jeszcze jestem zalogowany dorzuce krotki fragment rozmowy ;] 16:54 Xargon Ar'Sol: Bo wuchta noobow sie wymadrzala 16:54 Tegax: tam sa same pedlay 16:54 Tegax: juz mi 3 konta zbanowali 16:56 Xargon Ar'Sol: xD Ban na 9999999999 dni dla Mr.Tegax - pomyslowe xD Z podrowieniami dla Adminow forum. |
Saxe co do tego domku to jestes jakis pojeb.... nie stac Cie zeby było go przelicytowac czy co ????
Dlatego domki kupuje sie z noob charow zeby potem nie oddawac hatki takim zjebom ... Pozdro :s zjeb |
Cytuj:
Straciłeś swoje prawana serwerze o nazwie Azura. Kwestia czasu kiedy cię będą gnoić,poczekajmy jeszcze 2 miechy. |
Cytuj:
|
@Dirt pitt
Nie trzeba czekac juz mnie gnoja ;) a ja na to jak na lato GRAJCIE DALEJ :D ja nie gram narazie czekam na nowy serwer a wszystkim z azury zycze dobrych osiagniec a za 2 miechy bede robic nowego chara zanim cos glupkiego napiszesz to pomysl ;D |
@Veers
Milo czyta sie Twoja dyskusje z Saxe~. Wracajac do tematu PA, kradziezy w dalszym ciagu bede Cie uswiadamial ze w wanted jest wiecej niz jak to Ty powiedziales "jedna, dwie osoby" ktore nie kradna. @Shanoz Dzieki, powodzenia rowniez dla Ciebie.;) |
DoF tez kase sciagał, tez PA robil
tylko ze DoF sobie zawsze dopisał do tego filozofie albo znalazł 1000 przyczyn dlaczego postepuje słusznie i sprawiedliwie jak Draz napisze " robie pa bo moge " to dofki go nazywaja zlodziejem i chamkiem, a jak oni sciagali to bylo " sprawiedliwosc " a do czyjego depo kasa wpadała - to zwal jak zwal - " pieniadze nie smierdza " |
Cytuj:
Który to już server ? |
Cytuj:
|
Cors, nie znizaj sie juz bardziej swoimi wypowiedziami -.-
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |