![]() |
Cytuj:
|
:o .... :o
Duzo sie dzieje na tej titani. Wszyscy maja racje ze Titania to swiat WOJNY xd
ale zeby Kazadum & Unit RAZEM?? tego jeszcze nie bylo Zecze EIV i K&Z Milej zabawy z SD xDDDX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( :baby: |
Czy mnie oczy nie myla? Czy naprawde zniknelo 7 dni waszych postow?
|
Cytuj:
|
Najlepiej niech wytną wszystkie kłótnie i sprawy między tibijczykami na tibia.pl, to im zniknie 95% postów, lmao.
|
Cytuj:
|
~Nekromanta
Jak nam wasz temat nie odpowiada to popatrzcie na dział Furory (390 stron) Good luck :D |
A gdzie wolnosc slowa..... Po to jest forum by wymieniac swoje racje i co zrozumiale maja tu miejsce klotnie.
W takim wypadku czystkom powinno sie poddac te 95% tego forum jak napisal Yapan LOL |
Cytuj:
@seq ile zapłaciłeś? |
Cytuj:
|
Eeeee, cicho, bo się pokapują:P
Tak wogóle, wyszedł film Vaigo, linki są na tibia.com, jestem dopiero w trakcie ściągania. |
:d
:D dobre D::DDDDDDDDDDDD
|
Na titani nudy żadnych walk ... na forum nie ma co czytać ehh...
|
e tam nudy - lvl wbilem :p
|
Czyżby titania przemieniała sie w Bliski Wschód ?:)
Ale co tam, czekamy na rozwój "wydarzeń" :D |
Cytuj:
np: Dance Mania Summer 2006 mixed by DJ Tomme |
Ladne proby sciagniecia z grona mojej wypowiedzi by udowodnic ze sharuje ^^ ale zal tylko ze nienapisalem tam name sorca ktorego robie buhahahahahah zycze powodzenia w dalszych probach
Ciekaw jestem kto sie tak frajerzy :/ ja tu po ludzku gadam a ci za plecami wymyslaja buahhaha dobra nvm ^^ |
Cytuj:
|
tak tak martinesz w tibi jestes nikim to probojesz zaszkodzic inny m^^?
oj oj ja tez mam pare dowodow jak inni sharuja i nie ssy tylko filmiki. hehe ale niejestem frajerem by je wykorzystywac ^^ na dobra sprawe huj mnei to obchodzi ^^ |
Cytuj:
p.s. nie potrzebuje być sławnym ;) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01. |