![]() |
Żegluj szczurku spamujesz na forum tylko ;]
|
tak, zmieniaj temat i tak swojej historii nie zmienisz ;d
|
k zamykam sie w sobie jezeli taki ubek mial by byc moim ojcem ;]]
|
Cytuj:
|
lol zjeby pierdolonone firoxis to jest milowin wiec japa jak gowno wiecie i sie trzepiecie przy kazdym nowym fragu~~
|
mi wlasnie juz sie skleja spacja nie fartem zamiast w monitor szczelilem key board
|
zakazany owoc ciagle krazy mi nad glowa :D
|
Cytuj:
Jakbysmy chcieli lac ludzi za pochodzenie to by padlo duzo wiecej osob. A jezeli beach ma prawo ujebac kogos za to ze np jest z tego samego miasta co Lindlay czyli warszawy ktora ma ponad 1,7 mln ludnosci to my mamy prawo ubic 2nda Milowina. |
ale avatar to cool :D
|
Cytuj:
|
Nikt z was filmów nie kręci ?? ;/
\\\\\\\\\\\\ wrzuccie coś od czasu do czasu.......... |
Nikt ci nie da filmu na ktorym jest pokazane 90% 2ndow z jego guildi
|
Finnnaaaałłł !!! Z wrażenia wylałem 3 herbaty w trakcie dogrywki ! :flaga_pl:
|
Ja ze swoim ojcem na caly dom wyklinalismy na tych dunczykow :D
|
CHWAŁA DLA POLSKI ZA TAKĄ ŁADNĄ ADRENALINE TO BYłO WSPANIALE
a co do dzisiejszego falstartu to szkoda mówić niby wojna jest a jej nie ma a fosfik zabija sobie kogo i jak chce |
ale dziewczynki dunskie co by nie powiedziec byly slodkie
|
Cytuj:
kogo to obchodzi ,tak czy siak polska postzregana jest na swiecie kazdy wie jak wiec byle medalik nic neizmieni |
Cytuj:
1 słowem, popieram nie ma co od razu trzepać Mariana z radości, wszyscy mają Polaków za &^&$%$ i *^&*$* :baby: pozdrawiam /Dewyth |
zakazany owoc ciagle krazy mi nad glowa
i tyle w temacie:D Ether owned^^ |
Cytuj:
Podejscie postrzegaja nas tak jak nas postrzegaja wiec moge miec wyjebane i nie starac sie zeby bylo lepiej napewno nie pomoze, rozumiem mozesz miec wyjebane na plytkich ludzi ktorzy sadza ze w polsce do dzis zyja smoki ( nie mowie o dowodzie Giertycha na kreacjonizm czyli smoku wawelskim) ale i tak warto sie wkoncu pokazac z dobrej strony.Przez nastepne 3 lata sa male szanse ze pokazemy sie od dobrej strony w strefie politycznej daltego przynajmniej nasi sportowcy powinni pokazac ze słowianie w wiekszosci sportow goruja nad innymi grupami ludnosciowymi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |