![]() |
ja tez sie pisze na wrl.
|
Kazdy wiedzial ze Gladi choc ma nizszy lvl od Noxa~ jest lepszy. =]
Niestety wiele osob poleglo przez te demony... Naprzyklad Finger, Pala, Aartus i Thorisson... Loot to jakis nowy Gem. |
a moze jednak byl pusty ?:>
|
Orshabaal jest na serio zły :/
P.S. Popatrzcie na hit na drugim ssie w poście Globsona w lewy gorny róg... :-D |
No dzialo sie dzialo
Widzialem to z kolegi postaci xD |
W Orshabaal'u byl talon i gp podobno..
A zeby niebylo ze bez zdjecia cos smiesnzego wzuce :P http://i12.photobucket.com/albums/a2...parcel0002.jpg mala omylka :PP |
|
@up
gratz but TBI GG USER! |
Qrwa Qrwa, Qrwa, Qrwa, Qrwa, Qrwa,
All poszlo sie walic Madziaa: Sep 12 2005, 21:28:12 CET Killed at Level 117 by a demon Wilareso: Sep 12 2005, 21:28:46 CET Killed at Level 110 by a demon Lord von cirus: Sep 12 2005, 21:27:35 CET Killed at Level 121 by a demon Zalachow: Sep 12 2005, 21:28:56 CET Killed at Level 109 by a demon Madafaka ... Buy Magic Sword |
eh lord von cirus chcial zrobic anhi bez macro i padl jako pierwszy, a madzi macro zaczelo szalec, i padla jako 2 ;/
|
Eghm
Lord~ pokazal co umie ...
Powtorke z rozrywki robią w tym tygodniu, tym razem bez lorda.... Wkoncu musze miec sova a jesli znow lord pokaze nam w inny sposob swoje umiejetnosci to bede mial.. ale psyche zjaraną... Juz nieduzo brakujeXd |
Cytuj:
edit @Sir Emilio wiem ze sie znaja ;p ja tez ich znam z rl ;] i dlatego sie pytam czy byl u niej ;p moze to napisalem tak ze odebrales to w zlym kontekscie ;p za niedogodnosc przepraszam :] |
hmm... znaja sie na rl
wiec pewnie byl u niej kiedy robila anni~ |
Dzisiaj jeszcze jeden team zrobil ani :)
|
Gratz dla nich ;) w szczególnosci dla Dark Trovy i Homeini :)
|
nom gz dla nich ale moim zdaniem podejmą 2 prve anni
|
A oto:
Dark Trova - SoV Lisander - SCa Homeini - SoV Jesakes - SCa |
Hom wzial sova, a dalej nie wiem ;/
|
Moge sie pochwalic ze bylem u Homa jak robil :D:D:D Bylo na prawde gorąco;D Chyba bardziej sie balem niz on... ale to szczegol ;P
A tak zeby nie bylo ze bez ss (po raz chyba 100:P) to walne cos od siebie: Wrocilem na danubie xD http://i14.photobucket.com/albums/a302/Hihahohe/Dav.jpg Bójcie sie chamy! Bo na Danubie wracamy! Mozecie? Wspomozcie ;P |
No, no gartz ;] wiedzialem ze wrocisz ;pppp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:23. |