![]() |
Cytuj:
A to że nie ma kolegów wśród polaków z Fra naprawdę nie czyni z niego mniejszego patrioty niż ja czy ty. |
Cytuj:
Czyzby pomogly te 3 bany? :> Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Selbisz & zalfik
Signed _/ Patriota z niego w ch*j xD @Aego Wyjdź ;d I nie zapomnij zamknąć drzwi ;d |
Cytuj:
Jak widzisz te z ktorego pisze obecnie nie jest nowe, wrecz najstarsze. |
Szelbisz siadło xD Aego chyba dostał wlasnie lekki owned od uzytkownikow forum :>
|
Cytuj:
A teraz po raz kolejny nawoluje do wrocenia do wydarzen z Seleny, bo znow sie bany posypia ;) Macie filmik ze smierci Unicrona? |
Name: Despi
Mar 20 2007, 01:24:55 CET Killed at Level 101 by Zorlan and by Evalor Nocturna Have No fear despi is DED;/ |
Może wreszcie despi przestanie cwaniakować na forum :) Uploadujcie camy na tibicams.
|
Name: Beneck
Mar 20 2007, 12:15:47 CET Killed at Level 152 by Zorlan and by Master Wrath |
No widze, ze zaczelo sie dziac. A filmikow jak nie bylo tak nie ma :/
Moze Ci co zgineli sie wypowiedza? :> EDIT: Dogathor'Nah Tal Mar 20 2007, 12:33:33 CET Killed at Level 64 by Schnapie |
:) Despi no comment, Po Unicronie wiele się nie nauczył.
A do Burniastego i Schnapiego to ja w ogóle nie mam pytań. Dla mnie to największe śmiecie na serwerze. Schnapie. ty mi piszesz, że na przykład dlatego jestes przeciwko nam bo ja cię wyzywam czy coś ... Ja dla ciebie zły nie byłem. Nie lubiłem cię to prawda i mało kto cię lubił. Ale przed bluzgami ty miałeś ruch a nie ja zacząłem bluzgać ot tak. |
Tak jak myslelismy - sneaki i masslogi sie posypaly i cru jest o kilka fragow do przodu
|
Cytuj:
"To sneak" skradac sie. ( nie chce mi sie do slownika patrzec co to dokladnie znaczy). Irytuje mnie jak ktos mowi caly czas snake i snake. Chociaz jak p. Miodek raz powiedzial na przykladzie slowa ch*j slowo pisane w inny sposob h*j przez szerokie grono spoleczenstwa nalezy uznac za pisane prawidlowo ( dlatego ja zawsze pisze h*j a nie ch*j i na podstawie jego slow uwazam ze to tez jest prawidlowa pisownia). Ale wracajac do tematu.. niestety zauwazam ze mnostwo osob pisze snake attack i chyba nie da rady ich tego oduczyc :( Koniec bezsensownych dywagacji |
Cytuj:
@Balu itp. Nie możecie okazać chociaż troche respektu dla drugiej strony? To tylko gra, nic ci takiego chyba nie zrobiłem żebyś mnie śmieciem nazywał. Walczcie dalej o swoje i to wszystko. Ja również walcze o swoje i tak powinno być. |
Eee, Lenrock mnie wyprzedzil, nie zauwazylem jego posta :/
50:13~ :p |
Cytuj:
<too short> |
Balu, przestań kogokolwiek nazywać śmieciem, ta gra to tylko zabawa, a że pragniesz wracać do Potopu to już masz jakieś schorzenie psychiczne chyba. To co się dzieje w Tobii to nie wojna, to zabawa w wojnę, i zawsze nią pozostanie, niech was nie niosą tak emocje, behi ma racje, to tylko głupia gra, tutaj się gra na swoje konto, nie na konto swojego narodu.
PS: GDZIE DO CHOLERY MACIE FILMY? :) |
Cytuj:
"Mamo to on pierszyyy zaczal wyzywac to nie moja wina ja musialem mu oddac bo...!!!" |
NIe wszyscy ludzie podchodzą do tej gry jako do klikaniny 2D, niektórzy poprosu biorą ją bardziej do siebie. Porste - tyle ile ludzi tyle różnych spojrzeń na świat. Dla mnie osobiście to poprostu klikanina co nie znaczy, że sie nie denerwuje gdy padne/pk mnie zabije ale cóż tak napisali ją twórcy i tak ma być:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12. |