![]() |
Chciałbym zrobic platna migracie ;P Wiem że kosztuje 20 Euro, i mam pytanie takie - jak to zrobic samemu? Nie chce tego robic za pomocą keye.pl bo tam to kosztuje 130zl a 20 euro jest warte 80zl wiec maja dosc drogo.. Mam konto internetowe w ING, czy jest taka mozliwosc abym zrobil to sam?
|
Zaloguj się na battlenet, wejdź do menadżera WoWa i postępuj krok po kroku : p.
|
Cytuj:
|
Mam Visę, ale boje się ze zostane obciazony jakas duza prowizja. Nie rozumiem wlasnie dlaczego na keye.pl maja tak drogo - prowizja?
|
@up: Może chęć jakiegoś zysku? W końcu to firma.
Cytuj:
Chill. Ryba, CHILL (przecież we froście grasz, to powinieneś wystarczająco chłodu mieć :D). Ja ci dałem przykład tylko grania w arcane, skoro chciałeś dual speca to wywnioskowałem, że chcesz tam grać. Skoro wolisz frost, to po co ci dual spec? Nie powiesz mi chyba, że na dungeony? Bo na dungeonach to ty się arcane grać nie nauczysz i większy dmg zrobisz we frost, który już opanowałeś. Tu nie chodzi o to, że ci żydzę, tylko o to, że to TY marnujesz kasę. W NR czeka cię kupno cold weather flying i artistan flying czyli łącznie 6k, a ty mi chcesz jeszcze spłacać długi za dual spec podczas levelingu. Spoko, pożyczę ci. Ale zobaczysz, że na dobre to ci raczej nie wyjdzie. I i tak będziesz grał albo w jednym, albo w drugim specu. |
Lol. Lubie, jak ktoś się o mnie martwi, że mi kasy zabraknie, ale chyba niepotrzebnie. Problem w tym, że kiedy już będę potrzebował te 6k golda powinienem mieć taki gear, że te 1k w te, a we wte nie zrobi mi za wielkiej różnicy. (przynajmniej tak miałem na hunterze, spokojnie można było w jeden dzień te 1k wyfarmić)
|
I 1k golda w plecy ;(;(;(
Czuję się taki biedny :baby::baby::baby: |
FROZEN
A niemam siana na pp ;( |
./cast Ice Lance
xD |
Grue witaj w klubie :(
|
Cytuj:
|
Hehe LK 25 HC to jest naprawdę DUUUUUŻA biba. A warriorzy i palki są tam przekoksani.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak bawią się DK u mnie w gildii: jak jest trash przed sindrą to starają się wyciągnąć max dps na nim. Dzisiejszy rekord 90k pik. Rekord tego co pokazywał recount po walce: 64k. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ma ktos moze linka do poradnika, w ktorym znajde takie podstawowe dane dla gracza? Chodzi mi o takie dokladne rzeczy (jakie eq nosic, gdzie je znajde, gdzie moge przyexpic, co kupic, co sprzedac). Postanowilem takiego poszukac, bo czuje sie baaaaaaaaaardzo slaby (mam 12lvl warrior taurent, no i ktos 11lvl zaproponowal mi duela. Moje normalne hity w moby to ~20, on we mnie trzepal po 60+ kazdy hit)
|
Cytuj:
Pewnie miał heirloomy. to takie cuś co można przenosić na inną postać np. alta jak ma się już jednego 80. A co do poradnika to poszukaj na: www.forum.battlenet.pl |
@Maldoryz:
Napisz wszystko co chcesz wiedzieć w tym temacie. My odpowiemy, a info może i się przyda komuś innemu. Pytaj się o co chcesz. |
A gdzie grasz btw? : P
|
@ryba
na razie bardzo powaznie mysle o graniu na globalu, jednakze chcialbym jeszcze "sprawdzic sie" na privach. Rozumiesz, nie chce marnowac pieniedzy :P. @ no wiec tak, zacznijmy od najwazniejszego: gdzie zdobyc dobre eq? Aktualnie latam sobie z takim questowym, bardzo slabe itemki. Jakie profesje glowne moge wybrac dla warriora? Myslalem nad zbieraniem roslinek i alchemia, jako, iz jestem taurenem. Najwazniejsze jest dla mnie dobre trzepanie pieniedzy :D. @edit zapomnialbym. Chcialbym zostac dps (dobrze napisalem?), nie lubie tankowac. Chce byc bardzo dobrym w pvp. Jaka bron wybrac? Ludzie mowia o 2x axe/sword. Podstawowe pytanie: jakie kupic i gdzie moge uzyskac umiejetnosc noszenie dwoch? |
Cytuj:
Na piracie (nie ma czegoś takiego jak priv w WoWie) nie poznasz jak się gra w WoWa. Klimaciku odpowiedniego też nie będzie ;P Cytuj:
Cytuj:
Co do broni - jak będziesz mieć odpowiedni gear to fury proponuije. Co do broni - jaka będzie dobra. Nie wiem co ci radzili o axach czy swordach - trafisz jakąs sprośną broń c ICC25 to ją zakładasz i tyle :D. A skill do walki 2 jednorakami ćwiczysz u trenera chyba na 10 lub 20 lvlu. Zaś 2 razy dwurak (Fury warrior) to jest na 60 lvlu jako talent. |
Jak grasz na privach to nei mamy o czym rozmawiać. Popytaj na swoim serwerze.
|
Cytuj:
|
Dokładnie, jak chcesz spróbować WoWa to tylko na globalu. 30zł to nie jest dużo :)
|
No właśnie, a poza tym jest trial przecież. Ja tak poznawałem wowa ; <.
|
chwila, chwila... to naprawde wyniesie tylko 30zl? Sama podstawka i miesiac grania? Jezeli tak, to jutro kupuje i gram z wami! :D
@edit mmm, brzmi fajnie. Mam tylko pytanko: jezeli wyjezdzam sobie np na wakacje, to czy bede mogl "anulowac" na jakis czas ten no... jak to powiedziec, okres trwania prepaida? |
A jak założysz 10-dniowe konto trial i do niego dodasz klucz, będziesz miał w sumie 40 dni grania :d
|
Nie będziesz mógł : p.
|
Co, nie da już się tak? :(
|
No nie wiem nic mi o tym nie wiadomo, że można zamrozić prepaida. Może się mylę : P
|
Ee? A kto tu mówi o zamrażaniu prepaida? Chodzi o to, że jak założy konto trial (no wiesz, darmowe, dziesięciodniowe), i wpisze do niego klucz z podstawki (nie prepaida, ale klucz z pudełka), to dostanie łącznie 40 dni (10 dni z triala + 30 z klucza). To znaczy, kiedyś tak było ;p
|
To chyba nie doczytałeś jego posta, bo ja na coś innego odpowiadałem:
Cytuj:
|
http://img823.imageshack.us/img823/6...1710225855.jpg
JEEE :D Po paru drama momentach, w końcu go mam, a co najlepsze: jedyny w gildii :D miałem już achievmenta z ta plaga na lk, a innym go nie zaliczylo, hate był na mnie ale warto :> |
Cześć, nie grałem dość długi czas, wchodzę na moje konto, a tu:
License Status: Frozen Co robić? |
|
Pojebało ich z tym WoWem? Prace nad serwerami od 0 do 12 przenieśli na 14, potem na 16, teraz ma być do 18 off. Wtf
|
Cytuj:
|
NIE ADDICTED ALE JAK MI NIE DADZOM WOWA TO WYRZUCE KOMPUTER PRZEZ OKNo!!!!!!!!!!!!!
A tak na serio, to podajcie swoje Real ID potem, co byśmy się pododawali do ziomków :cup: |
@Ryba
To moze wyjdz troche na dwor? Ja dzisiaj bylem w sklepie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |