![]() |
Cytuj:
|
Iverom
Arcannys Thumedan Ceres Capone Madbadh Xervim Tixterus Zirkov Varkess Araeth Elvim W zamian za Rosi Thern, chłopaki dobre wymiany robicie. :)) |
tak jak mowilem, to juz nawet abcoki botowac przestaliscie po czystkach by nooby ;))
|
No ale w 12 osób wybiec na sneaka to trzeba mieć odwagę albo być debilem ;/
|
Bywa i tak, 3 fragi są i mogę iść spać.. mam nadzieję, że egzamin zdam na 3. xDDD
`Miodu Niepodołali: Tsun Dono Iverom Arcannys Thumedan Ceres Capone Madbadh Xervim Tixterus Zirkov Varkess Araeth Elvim Przezyli: Elmera peacefull Łowca Wiatru ( pz nie boli) Raistlin Firearrow Anubis |
Cytuj:
stand together and die together =) |
@up
Brzmi to troche jak mowa pożegnalna ;p |
Widac ze take juz na blessy nie wyrabiaja ?
|
Kod:
7-CZERWCA-2009 |
Cytuj:
edit : moj post wczesniejszy to tekst piosenki do nowego filmiku :pppp |
a chcesz przegrac?;<
|
Tak się kończą spontany bez adde i jonthe xD
Cytuj:
Wystarczająco tyle, że mogłem już rozdać swoje botchary kumplom z rl B) Zostaje tylko robienie drugiego sd-nooba :D |
Ja chce xd Yanne masz wbite do mnie na vt?
|
Cytuj:
wrocilismy na morgane, tak juz bylo wiele razy, sadze, ze tutaj nikt nie zamierza powiedziec zegnamy. tutaj pytanie brzmi kto pierwszy powie wole przestac bocic i przeznaczyc czas spedzony na pilnowaniu botow na sprawy o wyzszym priorytecie w hierarchii potrzeb i obowiazkow czlowieka ps ja juz nie gram, ale nadal nie jestem w stanie sobie rla ulozyc tak jak trzeba jeszcze ostatnia mysl. nasz team to grupa osob, ktora jesli tworzylaby klase, to jesli szlaby na wagary całą grupą, to WSZYSCY poszli by na te wagary. bez wzgledu na konsekwencje. teraz zastanow sie drodzy forumowicze co oznacza to porownanie do klasy w szkole w praktyce. |
ja to myślę, że moja klasa nie jest czymś takim jak ab pk team a jak powiesz że idziemy na wagary to i tak pójdziemy ;< sądze że chudego klasa to samo
|
Cytuj:
z tymi wagarami chodzi o to, ze jestesmy lojalni |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
widze wikipedie masz otwartą ;< to nie mamy co w ogóle z toba pomilezowywać
|
Cytuj:
|
Cytuj:
EPIC FAIL bardolku fifa online 2, chcialbys zagrac? :P trza probowac nowosci andrzej, nie nie mam twojego vento :P, mozesz dac ;] |
Cytuj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Polemika fail |
weno poczytaj i może skumasz co to miało być
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia fail Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi |
Nie pierdol.. :rolleyes:
|
Chopaki czy ktos z carlin mieszka w okolicach lub samym Tarnowie..?
|
Cytuj:
|
Ty pewnie mieszkasz w carlin to do Ciebie sie nie zwracam...:baby:
|
Unia TarnÓw !
|
haha jestem zadowolony ze ktos zna ten klub nie tylko ludzie z tarnowa ;p
@edit Widze ze Nashgan juz w Flow...;p |
Cytuj:
|
taa , jak bylem na slasku w krk i jechalem w wesolej "15" i byl jakis przestanek "cracovia" to wszyscy jaki brzydki przystanek haha ;p
|
Hmm a może Mekkron chce jeszcze 183 rp kupic?
|
Cytuj:
|
Nashgan Wasz supcio koleshka Wam nie powiedział? :o
|
jaki zyd pierw wyjebal swoich idąc na inna strone potem sprzedal chara przeciwnikom
rispekt ziomal |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2. nie zaloguje i nie będę walczył, bo już od jakiegoś czasu staram się sprzedać postać a ponadto jakiś pedał usunął mi konto na vencie dlatego, że nie chodziłem na akcje, nie pytając mnie wcześniej ani słowem co jest przyczyną tego stanu rzeczy. Pewnie gdyby się idiota dowiedział, że Zirkov to też moja postać, zrobiłby inaczej, no ale cóż. Mam ich* w dupie tak jak oni mają (mieli?) mnie. No i oczywiście im niższy lvl, tym mniej warta postać. * Przez "ich" nie mam na myśli całej gildii Take Over, tylko te osoby/osobę, która podjęła taką a nie inną decyzję odnośnie mego konta na vt ;p |
A to zwracam honor, zgubił mnie moj brak informacji
|
Za niedługo update a z nim trainery od 100 lvla.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |