![]() |
@pobol
Seba~ sux ;/ Jupi Moj pierwszy demon hunt :D jak ktos chce zobaczyc to tutaj jest link do tibicams: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12774 Jak zwykle filmik noobowski bo ja go krecilem Dodatkowo na filmie pokazany warlock quest |
Hehe... gz hunta... moze ja sie kiedys wybiore ^^? :D
|
Ten tekst mi sie podoba... 12:00 Master Odim [70]: where is another shooter noob? - szczegolnie ze jest o mnie xD
Gratz huntu, mam nadzieje ze nastepnym razem pojde :) |
Cytuj:
amidarix stracil troche eq, neurozenho peknal neoxera a na kilvera czeka druzynka |
ej, moglby mi ktos sprzedac knight axe jakos taniej ? pogram sobie troszke od czasu do czasu z nudow...
|
Hej jestem paladynem z 20 levelem i szukam jakiejs gildii polskiej przyjmie mnie ktos sorki ze tutaj to pisze ale tu wiecej ludzi gada . Ma ktos sprzedac
|
Cytuj:
Podaj nicki wszystkich osób z tej śmiesznej " drużynki " ;) |
podac ci? oki
Michalkame, Mendolina... Buehehe ^^ te sokzu, moza podaj moze swoj nick w tibi... co cykor? maxiu, nie ma zadnej polskiej gildi ktora cie przyjmnie na 20 lev, i wogule jest jakas? -.-' |
Siemano
Huh, dawno mnie tu nie bylo ;p Przeprowadzka sprawila ze nie mialem czasu grac w tibie, a teraz mnie jakos nie ciagnie :] Jednym slowem wyszedlem z uzaleznienia....szkoda mi tylko ze tyle miesiecy spedzilem nad ta gra ;p |
Seba itd gratki tych huncikow :P
Mam nadzieje ze nie dasz tego filmiku nie wiadomo gdzie :P Wiesz o co chodzi |
dobrze tak neoxerowi :] jeszcze tylko kilver musi pasc i bedzie super a tak to dzieki wszystkim ktorzy sa w ekipie co maja zabic kilver :D pozdro
|
@Mich~
Ja do nich nic nie mam wiec sie wam tam nie przam w wasze głupie zabawy :p tylko co tobie neoxer i klivier zrobił?? |
Tia czekam na ta ekipe....
|
@Omo
Kilver i Neoxer zabili mnie jak skillowalem i wypadl mi bright sword :( |
Cytuj:
Po co mówisz, że na Kilvera jest jakaś 'ekipa'? Nie lepiej działać z zaskoczenia? Takto Kilver by się niczego nie spodziewał, a Ty na forum o tym piszesz, n/c :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm... Moim zdniame on wlasnie robi element zaskoczenia mowiac ze jest ekipa na kilvera zeby kilver robil kupe w gacie a tak na prawde nie ma zadnej ekipy i sam sie na kilvera porwie :D Daj sobie spokoj z ta jakas tam ekipa bo skonczy sie na tym ze ta ekipa (banda noobow) zostanie wyrznieta w pien. Jak ja bede w poblizu kilvera to nie planujcie takich atakow :P Bo ja i moja Dragon Lanca kochaja zabijac wogow od moich kumpli :) Powodzenia ekipo smerfow 8o |
Postanowiłem wrócić do tej pojebanej gry:evul: tylko zastanawiam się jaki server :) myślę, że Saphira albo Xerena :p oczywiście będzie MS :]
|
@Phoenix
WRACAJ GOSCIU NA SILVERKE I TO BEZ GADANIA!! :) |
Cytuj:
|
Holu, a moze Silvera? ;D
|
Cytuj:
efekt zaskoczenia rzeczywiscie jest troche utrudniony ze wzgledu na to ze godzinami przesiaduje w depo i trudno nonstop to monitorowac.. ostatnio mu sie poszczescilo(z punktu widzenia ze jego to ominelo) bo padl neoxer i chowali sie razem w swiatyni.. coz, bywa.. ale poczeka sie, poczeka |
Cytuj:
Pozatym online jestem mało czasu, lecz jeśli już jestem to na pewno nie stoje " godzinami " w depo X( Ujawnij sie frajerze a nie zgrywasz cwaniaka ... |
Cytuj:
BTW, na wasze nieszczescie Menda/Michalakmee mam teraz 40 MSa :D:D:D |
Cytuj:
|
Holu ja to widze tak. Ten Sokkzu czy jakos tak to drugie konto Mendoliny na tym forum bo tak samo noobuje i konto zostalo zalozone "Data dołączenia: 15 10 2006" czyli dokladnie wczoraj. Jaki wniosek? Chce zrobic konto ze niby kilvera tyle osob nie lubi xD Muhaha!
|
@ Neoxer
No i chyba musze sie z toba zgodzic =P Mendolina przecież nie chce sie klocic, po prostu mial zle dni ( tak mi napisal ), wybaczcie mu <ironia> |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
i ogolnie: co wam w tym wszystkim przeszkadza? w koncu to serwer pvp, skoro kilver zabija polakow to czemu by nie zabic jego? |
Cytuj:
|
@Holu
Ale zabijales nie noobow, a kilver leje tylko noobow np Michalakmee ;) |
No fakt :)
Silvera to server pvp, a jak ktoś ma lipne pvp (jak na przykład ja) nie powinien płakać, ze go ubili :) To server pvp i nie wystarczy tylko być ok (mój przykład) dla wszystkich (lub ubijać noobków) aby sobie spokojnie grać, bo jak ktoś włączy skulla to ubity często po dedzie kabluje o tym BR aby Ci ubili jego pogromce (polskie bagienko, choć właśniewie na tym polega gra aby być lepszym i mścić sie za swoje porażki)... Poprostu trzeba cały czas grać ze świadomością, że nawet kumple mogą nas uje....ać :p Najgorsi są tylko fałszywi gracze, którzy sami są "cieniasami" i wysługują się innymi do załatwiania swoich spraw :evul: Ale ktoś w jakimś poście kiedyś już napisał, że ludzie często w tej grze zachowują się jak w życiu :) bo przecież ciężko ciągle udawć innego niż się jest w real życiu :D Pozdrawiam ps. sorry jeśli komuś się moje wywody nie spodobają, ale jest to forum i dlatego wyraziłem swoje zdanie (choć nie gram już na tym servie) |
Hmm.. dlugo expilem na DC i poznalem w tym czasie wielu "noobków" które tam expią.. byli spoko. przynosili mi jedzenie i raczej nie sądze żeby sie do kogoś zaczynali.. i serio nie jeden mi sie skarżył ze kilver z neoxerem chodza i pkuja za darmo.. dla zabawy.. ja tam sie w te wasze bitwy nie wtrącam ale jak widze jak wszyscy bronią kilvera to moim zdaniem też jest nie dobrze.. sam byłem kiedys noobkiem i wiem jak to jest jak ktos mnie za free zabije.. Ja tam do Kilvera nic nie mam ale przestaje mi sie to podobać, że on zabija "noobków" na dc a wy go w tym bronicie.. niech sami załatwiają swoje sprawy bo raczej my nie wiemy kto ma racje tylko oni sami..
Takie jest moje zdanie na ten temat... |
Hmm... ja sie przyznam za czasem zabijam np. 25-30 lev poprostu dla zabawy... mam slabe pvp nie porywam sie solonp. na 40-50 lev bo moge przegrac... ale dla zabawy lubie pknac male lev...
Z noobcharem kilvera se blokowalismy 8-15 lev na cycach pod thais, dla mnie to zabawa i korzystam z tego ile moge.... sokzu <i ogolnie: co wam w tym wszystkim przeszkadza? w koncu to serwer pvp, skoro kilver zabija polakow to czemu by nie zabic jego?> Hmm... spooko ubijcie go... tylko nie rozumiem czemu sie ukrywasz, podaj swoj nick i nie zgrywaj "cwaniaczka" jak to inni powiedzieli...nie wiem cykasz sie ze bedziesz kolejna ofiara "Noob Kilvera-noob huntera?" |
@up
"podaj swoj nick i nie zgrywaj "cwaniaczka"" :D mam nadzieje że nie była to żadna aluzja względem mojej skromnej osoby pozdro |
Cytuj:
niestety istnieje tez zle interpretowana definicja tego slowa tj ktos kto po prostu nie gra dlugo, zginal w glupi sposob czy tez nie ma skilla w pvp (jezeli w ogole mozna mowic o prawdziwym tego slowa brzmieniu po update'cie) tu by raczej pasowalo okreslenie newbie zapewne kazdy z was ma takich znajomych w grze no i hmm.. sadze ze nie ja jedyny solidaryzuje sie z nimi czy aby napewno kilver zabija takich prawdziwych noobow? nie sadze. znam kilka osob ktore zostaly przez niego zabite i to z pewnoscia nie sa nooby a normalni, w wiekszosci dorosli ludzie no tak.. ale bez tego by nie bylo pvp heh tylko po co zabijac sie nazwajem tzn polak polaka ot tak po prostu? staram sie zrozumiec takie osoby ale jedyne co mi przychodzi na mysl to po prostu mlody wiek(nie jest to regula jednak) i to co sie z nim wiaze Cytuj:
naprawde bardzo ciekaw jestem jakimi ludzmi sa ci ktorzy zabijaja innych bez powodu PS chyba troche zbyt psychologicznie do tego podszedlem no ale coz, powoluje sie drugi raz na cytat Leonidasa: "ludzie często w tej grze zachowują się jak w życiu" ^^ |
@UP
Wiesz dlaczego np. lubilem zabijac pl na silverze? Bo jeszcze rok temu to 40-50 lev pl bylo ciezko spotkac, a jak sie spotkolo to byl to w polowie noob... zabicie jego nie mialo zadnych konswkwencji, no moze poza tym ze koles cie nie lubil... zabij min 60 lev br na silverze, na lbie bedziesz miec mase h-lev albo cala gildie... Ja zabijalm polakow for fun ^.- mnie to bawi...dla mnie to zabawa i korzystam z tego... btw. 18% i mlev =] |
nie cwaniakuj;];;]
Tak strasznie sie ciebie boje...przyjde moim ms
sd ue i padas ziomek.potem time ring bohy ugh i mnie nie ma zniknie skul daje loga za pol roku jak o mmnie zapmnicie znowu sie logne i bede gral albo h** strace hara ale bede cie huncil caly czas ze cie zjade na 20 lvl xD |
Artz pada
Oct 16 2006, 21:56:41 CEST Killed at Level 129 by Oxygenz
and by Duffzenho Artzenho owned to taki news ;] a tak wogle to widziałem dzisiaj oxygenza :D pozdro dla ziomków tych grających i już niegrających ;) |
@Kasztan
pewnie że możesz @ALL:wasacz: to co ja tu widze to najzwyklejszy :spam: to jest tylko dłuższa wersja kłutni mojej i Ligusa (nie bede was wtajemniczać o co biega :p) tak jak pewna osoba napisała załatwiajcie takie sprawy na tibii a nie na forum ustalcie sobie miejsce i godzine itp. :p najlepiej w PZ i porozmawiajcie na ten temat ale bez jakiś tam kumpli którzy zaraz wyskoczą jeden na drugiego bo to by było bez sensu -.- przemyślcie to i nie piszcie juz takich głupot |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |