![]() |
@up
Nie mam pojecia ; ] Ponoc komus sie missclick'lo i zamiast double axe wywalil demonke ktora ladnie powedrowala na moje dp =D Btw. grasz na refugii? |
Yyyyyyyyyy.. noooooooo... chyba bym nie wiedzial ze ja wzioles xD Ja to ten "noob" Co skillue na banditach :D:D
|
Cytuj:
|
Moje szczęście
Ja kiedyś na żółwiach znalazlem deda 43 ek 1 kratke od pz. Otwieram a tam dsm,c legi,demonka okolo 3k w gold i 2 bp manasow. Zrobiłem se za to wizard addon(czacha na twarzy;p) i bylem jeszcze 10k na + ;]
|
demon shield jakiś koleś się podniecał i rzucał na dp a potem pod siebie a ja chara miałem zalogowanego za nim i mu zabrałem bo był thiefem xD a drugim charem to plate legsy w dragu martwym
|
Najcenniejsze?
Hmm, Knight Axe, Lightning Headband, Belted Cape ;p Ale ja jestem zazdrosny... ja chce boszki :> Fri itans plax xD |
ja znalazlem baga pod drzewkiem a w nim bylo kilka innych bagow i z 20 dwarven shield i 10 scale armor :D
|
Softy w ankh, leżące tak, że wyglądało jakby ktoś użył Cameleon Rune. Wróciłem jednak z ciekawości sprawdzić i okazało sie, że to jednak były softy.
|
Ja blue robe :)
Loguje się,a tam na depo b robe leży ^^ |
lootbag
pamietam jak expilem na ef znalazlem porzucony lootbag kolo drzewa otworzylem
i znalalazlem bowy i longswordy bylo tego okolo 5k :evul: |
Kiedyś skillowałem na rotach na Edron i jakiś koleś wyrzucił na ziemię Knight Axe :]
|
A ja sie wlogowalem kiedys i na moim dp lezal bp w bagu otworzylem a w bagu rozne itemsy pamietam b robe c-set k set golden armor z 100k i smiecie (ktos pewnie chcial itemy przezucic) :D:D:D.
|
Soft Boots jak gościu podczas rzucania free items wywalił miss clickiem backpack swój xd
|
jestem nowy i poszedłem tam gdzie się robi wymiane i gościu przez przypadek położył wędke na środku ale jakiś inny gościu mowił naciśnij CTR+l i nacisnąłęm i mnie wylogowało grrrrr
|
ten temat jest poje**** pomyślcie full set w loot bagu softy na dachu bag z c setem k setem vampirkami medusami bohami jasne a ja znalazlem 20bp softów w lootbagu -.-
|
Cytuj:
|
...W którym było tyle moczu, że aż się wylewał =d
|
Na rooku w jaskini wilków gdzie się odradzały(Raz/minute) babka dedła i zdobyłem
Bp: - present - dwie wilcze łapy - wędke - 5 szynek - 7 mięsa - i z 200 - 300. Ale przyszła babka :( i mój brat ją wnerwiał, a ja uciekłem:). A propos, chce ktoś kupić wilcze łapy? |
Na Rooku:
- Mino Leather (2 razy, raz koło banku, drugi w minohell) - Brass Shield na miśkach (ktoś pewnie wracał z Dragon Corpse Quest i wywalił swoją starą tarczę) - Honeycomb na wasp tower Na Mainie: - Plate Legs (veno d lair) - Serpent sword (jw.) - Pełno lootbagów (ale jako że sam nie lubię jak ktoś mi kradnie lootbagi, nie brałem ;) ) I jeżeli można powiedzieć że w deadzie = na ziemi, to: - bp jakiegoś ms’a (najlepsze było to że widziałem jak pada, chyba mu neta wywaliło xD), coś koło 2k + peeeeeełno manasów (podniete miałem jak cholera, bo przy moim levelu wtedy starczyło mi tych manasów na 2 tygodnie intensywnego expienia) - Sporo kasy z boterów (wkurzali mnie jak bili summony mojego slima, przez co musiałem czekać na następne, więc ich trapowałem w miarę możliwośc) :> |
Demonkaa Jakiś gosciu pokazał na dp i sie pytał czy to dobre a ja powiedzialem ze nie to mi dal
|
Plate legs :baby:
|
Vampire shield i 100 small diamond z deda na pohu
|
Znalezisko
Cytuj:
|
JA wczoraj wlasnie znalazlem na Luminerze na pcozcie w Ab parcel lezacy na skrzynce wypelniony po brzegi kamykami B)B)B) wyslalem do siebie i potem opchnolem wszystko 1200 smal lstones po 2k za 100 xD a no i jak dla mnoie to potężny zastrzyk gotowki raptem 15 lvl mialem :p:p:p:p:):):)
|
JA wczoraj wlasnie znalazlem na Luminerze na poczcie w Ab parcel lezacy na skrzynce wypelniony po brzegi kamykami B)B)B) wyslalem do siebie i potem opchnolem wszystko 1200 small stones po 2k za 100 xD a no i jak dla mnie to potężny zastrzyk gotowki raptem 15 lvl mialem :p:p:p:p:):):)
|
Ja znalazłem nightmare shielda na ziemi.
|
A ja dead humana na Cycach (Smithah) znalazłem na ziemi, i leżało w nim Fire Axe,Boh,3x BP SHP+7k w kasie.
|
Cytuj:
|
woi w dragu :baby:
|
Hm... jakby się tak pożądnie zastanowić to:
- lootbaga z guardów ^^ 8k oz :o - na rooku znalazłem lootbag z hatchetami, brass shieldami i mace - a jeśli chodzi o pojedynczy item to dwarven shield :P |
Fuksa miałem
Golden Legsy + 3 bp hp oraz 5 bp mp w dedzie
a jak chodzi o pojedynczy hmmm... to dsm przed dp xD kase: 1cc (free itemki) |
Ja znalazłem bohy pod nogami 1 kolesia i 1100 kamieni w parcelu zużytym którym rzucał ciągle 70 pal do skrzynki o dziwo nie wysyłało mu :O pewnie kupił na allegro tego palla bo mieć 70 lvl i nie wiedzieć że trzeba w nowym parcelu wysłać? allegro robi swoje :>
|
hmmm. moja najcenniejsza rzecz którą znalazłem to blue robe bo ktoś sie wkurzył i wyrzucił eq i leżało na ziemi i je sobie wziąłem a raz albo dwa razy w dedzie gs'a znalazlem p armory :]:]
|
HeHe
A ja znalazlem w dp w thais parcel z 600 kamieni i opchnolem za 2k 100 xD:cup:
|
Nie wiem czemu ale nie wierze w rzeczy lepsze niz Mistic turban , Dragon Hammer lub Dragon Shield , A ja slysze ze ktos znalazl Nightmare Shield na ziemi tudziez Soft boots to mnie krew zalewa.
|
Ja kiedyś byłem na orkach pod Thais (miałem 13-14lvl). A tu nagle widze ze gościa bije 7 orków. 3 Spearmany, 1 Warrior i Pozostałe normalne. Miał 25 lvl, a jechały go jak chciały;). Widać było ze bot. Gdy padł w jego dedzie był:
Pirate BP8o W nim 5 bp manasków:cup: |
mi raz poszedł serek z rata który sprzedałem za 100k ponieważ to jest rare na moim serfie :o
|
Cytuj:
@edit Swoją drogą też denerwują mnie osobniki twierdzące że znalazły na ziemi itemy typu: mpa, 100cc, softy itp… :S |
ja znalazłem w THAIS jaged sworda i scymitar:cup: mi ten itemki sie podobają scymitar jeszcze mam ale jaged sworda sprzedałęm
|
@edit
Swoją drogą też denerwują mnie osobniki twierdzące że znalazły na ziemi itemy typu: mpa, 100cc, softy itp… :S[/quote] ci ludzie to osoby chcace sie popisac z powody małych a może nawet żadnych osiągnieć jeżeli hodzio grę w tibie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |