![]() |
Ty jestes j***** w dupe dzieciaku a od Stalowej wara!!! Padles jak ostatnia lama i tyle w temacie. PDK
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pzdr~. |
Gdyby Lavio chciał Was zabijać to by zabijał...ale po co wbijac rs na ludziach poniżej 30 lvla?
@ell No zlamiłeś trochę z tym eq...A znam przynajmniej z 2 pk squady o niebo lepsze od kazu'ya team ;) @gdzieś tam daleko up To nie jest najważniejsza wojna na Morganie...najważniejsze odbyły się na początku...kiedy server dopiero się kształtował..A teraz to nieudolne próby zniszczenia nizahe~. Powodzenia ;) |
Cytuj:
a po drugie ani volltio ani getur nie jest hunted 4evah |
Cytuj:
@Valyrr Cytuj:
Może "IRASU TEAM"? -.- @Sarmur Jak on jest taką ostatnią lamą, to jak wbił ten 65~ lvl? ;/ @MarcinStw 1 rzecz : Jesteście na 1sd, tylko, że to straszne waste na takich super mega hiper pekaaaajaa marnować sd'ki ;/ Jarasz się tym, że Cię oszczędził taki 100~? Wtf!? Jak wy ubiliście Ella? Filmik plx ;/ |
No faktycznie 65 lvl to mega osiagniecie Taifun wbil 280+ a walczy jak walczy wiec lvl tu nic nic nie znaczy.
|
Cytuj:
|
May 05 2007, 14:40:46 CEST Killed Fransua De'laviva at Level 20 unjustified
Powoli powytepiam was jak psy ;) |
Cytuj:
|
@Crealnex
1st. Ira~ team to nie pekeje. Nie wiem czy sa lepsi, widziałem filmy i akcje z obu stron. Kazu'ya Team ograniczał się do kopalni za to Ira Team robił wojenki :P ... Ale nie mówiłem tu o polskich składach ;) 2nd. Spraw żeby ktoś mnie utrzymywał i miałbym 24h na dobę wolny czas a zapewniam Cię, że wbiję 280 ;) |
Cytuj:
Mmm... O tym, że konto jest tej samej osoby powiedział mi ktoś tam z Avis :o Może to prawda, może nie :) |
Cytuj:
Btw. Czy Ell Demono to przypadkiem nie Yo Jin? :o |
|
Cytuj:
|
@MarcinStw
A czemu bez nicków? ;/ @UP Ciekawe czy mają... |
filmów teraz nie damy bo widać tam nasze nicki.. ;), no i screen bez nicków także z tego samego powodu. Filmy potem w rzucę z wszystkich akcji. A jeśli wam nie pasuje to screenów też nie będę wrzucał.
|
Cytuj:
P.S Wy tą całą wojne ( mówię tu szczególnie do osób którzy nie biorą udziału w wojnie, za to najgłośniej wykrzykują -> Hail Succ~) przeżywacie bardziej niż mrówka okres. Zastanawiam się co by się działo jakby kiedyś Steve po pijaku wyłączył Morganę na 2-3 dni... P.S 2 A Elluś Demonek znów lata po Thais i kozaczy ;] |
Maja filmy :)
|
odeszlem z morgany dawno temu
|
@ kilka stron wstecz
Mm nie widziałeś mojego pvp, także nie wypowiadaj się na temat o którym zielonego pojęcia nie masz. Wbijanie bana/rs na was jest co najmniej głupim pomysłem, bo oboje dobrze wiemy że to są pk chary i to że padniecie kilka razy to was mało obchodzi. Tak czy siak odrobicie te straty.. |
Cytuj:
|
next frags ..
66 Ek http://img58.imageshack.us/img58/6618/comob3bj5.jpg 56 MS http://img441.imageshack.us/img441/674/comob2am6.jpg 40 EK http://img518.imageshack.us/img518/6278/combo1kj9.jpg Filmik jest będzie wkrótce |
Dobule .. sorka
|
17:00 The ancient volcano on Goroma slowly becomes active once again.
17:06 There is an evil presence at the volcano of Goroma. 17:12 Evil Cultists have called an ancient evil into the volcano on Goroma. Beware of its power mortals. Welcome Morgaroth. o.O Oj, co to będzie? |
Cytuj:
|
POZDRAWIAMY
ZKS & RKS :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
Szaleją chłopaki ;D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja padłem w karierze Tibijskiej od PK'erów wiele razy. Ale tylko jednej śmierci nie jest mi wstyd. Gdy ubiłeś mnie z Kazu'yą. Więc proszę wbij sobie 30lvl, i znów Pkujcie, kręćcie filmiki i w ogóle ;D @Ell~ Jestem z Tobą! Btw. Kto z was idzie na new world? @MarcinSTW Każdy by był leszczem, jakby dostał od 8 sorców w tym samym momencie combo sd, które leci z BOTów. O.o |
Cytuj:
zeby cie jescze kazu'ya team uwalil... |
Cytuj:
@UP Ja tam się cieszyłem jak padłem od nich |
Cytuj:
Złap mnie jakos w tibii.. noob chara se zrob.. brb ;) |
@Crealnex
nick? ;) |
Cytuj:
Cytuj:
@Raditz Padłem żałośnie Pięknie to zrobiliście ;] Jeszcze mam koszmary ;D @Ell~ Odezwę się... BTW. RADITZ KIEDY WRACASZ? Bo już każdy wasz filmik obejrzałem z 20 razy ;D |
Cytuj:
Pierdolisz jak potluczony. Skakales po pokoju, kupiles picolo i cieszyles sie ze padles. Blablabla targasz mordą. I wypowiadasz sie na tematy o ktorych nie masz pojecia :( @ell demono hahahahahah wes sie nie unos chlopcze. Ty chyba wolal bys umrzec na rl niz w tibii hahaha. Btw. taak taak idzcie na nowe swiaty moze wkoncu opuscicie temat o wydarzeniach z morgany =) |
Cytuj:
Ty tez padniesz ;) |
Ell~~ już Ci pisałem skończ pajacować na tym forum, a jak masz jakieś sapy do Stalowej Woli to przyjezdzaj a nie taki kozak z za monitora jesteś
|
Cytuj:
A ja będę odwiedzał ten temat cały czas, nie bój się! ;] @MarcinStw LoL? Do tej wiochy? Nie chcemy sobie brudzić butów, sorki. Nie zwiedzimy waszych obór. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:58. |