Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Yoh Asakura 20-05-2010 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2759706)
Xavi wiecznie grać nie będzie, a kiedy łapię kontuzję to jest ciężko. Fabregas byłby kapitalnym wzmocnieniem.
Lewa obrona na ten sezon starczy. Jednak gdyby Abidal odszedł to marzy mi się Clichy. Skrzydłowego pewnie kupi nowy prezydent, najprawdopodobniej Rosell. Tutaj najbardziej chciałbym widzieć Arshavina. On kocha Barcelonę nawet może bardziej niż Cesc i gdyby tylko do Arsenalu napłynęła oferta, to zrobiłby wszystko byle tylko zagrać dla Barcy. Zdecydowane NIE mówię takim piłkarzom jak Ribery czy przereklamowany Di Maria.
W sumie to przydałby się jeszcze jakiś młody perspektywiczny zmiennik dla Alvesa, np. Azpilicueta.

PS. Ciekawe co teraz będzie ze Zlatanem. Myślę, że za niego będzie można dostać około 35 - 40 mln lub włączyć go np. w transfer Fabregasa. Tylko czy Arsenalowi potrzebny jest taki napastnik? Bardziej prawdopodobne jest włączenie w tą operację Toure:(

Ani Arshavin, ani Cesc, ani Clichy nie odejdą.

Arshavin, bo obiecał, że wypełni kontrakt do końca, Cesc, bo ma baaardzo długi kontrakt i Hill-Wood zapowiedział, że Barca can fuck off, a Clichy nie odejdzie, bo he is Arsenal through and through. Także dream on.

Ale jak chcecie, to możemy wam oddać Wengera.

Xendriel 20-05-2010 19:24

Laporta: "Zlatan nie jest na sprzedaż". Fajnie, ciekawe jak oni sobie to wyobrażają? Villa na skrzydło? Wolne żarty, może znowu będą chcieli z środkowego napastnika i łowcy bramek zrobić skrzydłowego, tak jak to było z Henrym...Pozostaje mieć nadzieję, że Szejki albo Abramowicz wyślą jakąś dobrą ofertę za Szweda.

@Yoh Clichy'ego Barcelona raczej na pewno nie kupi w tym okienku, sprowadzenie Cesca także będzie cholernie trudne. Jeśli jednak pojawiłaby się oferta za Arshavina, to zapewniam cię że ten transfer doszedłby do skutku.

http://www.joemonster.org/art/14156/...200_dzieciakow :)

K.Jay 20-05-2010 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2759941)

Cytuj:

Tego się nie da opowiedzieć, tego nawet Gmoch nie rozrysuje.
:D <znaki>

K.Jay

Yoh Asakura 20-05-2010 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2759941)
Jeśli jednak pojawiłaby się oferta za Arshavina, to zapewniam cię że ten transfer doszedłby do skutku.

Twoje zapewnienie wsadź sobie w rzyć, bo jest nic nie warte.

Articuno 20-05-2010 21:32

Jak zaoferują mu większą kasę - przejdzie od razu, to jest dzisiejsza piłka, a całowanie herbu nic nie znaczy.
Wiem, że przykład z polskiej ligi, ale czym kierowali się Onyszko i Micanski przechodząc do Groclinu mając do wyboru Wisłę lub Amicę/Lecha ???????

Faytah 20-05-2010 22:21

Prawda taka ze jakby sie pojawila oferta za Arshavina to by przeszedl bo sam w jakims wywiadzie mowil ze marzy o tym by tam grac.

Yoh Asakura 20-05-2010 23:10

Arshavin ma ważny kontrakt i obiecał go dotrzymać. Po wypełnieniu go, będzie robił, co będzie chciał. Wenger nigdzie go nie puści.

Xendriel 21-05-2010 00:00

A co ma Wenger do gadania? Jeżeli Arshavin będzie chciał odejść to skorzysta z prawa Webstera, proste. Niestety na razie nic nie wskazuje na zainteresowanie Barcelony tym zawodnikiem:(

Yoh Asakura 21-05-2010 00:11

Najpierw musi mieć pieniądze na wykupienie kontraktu.

Straznik Monopolowego 22-05-2010 06:10

Szkoda walki ale pudzian nie mial zadnych argumentow i nic nie pokazal, chociaz po takim hymnie to i ja bym sie na plecy kladl

Faytah 22-05-2010 06:27

0 agresji z jego strony. Po powaleniu Silvy nawet nie ruszyl go przygwozdzic.

Maggic 23-05-2010 12:26

Finału LM nie oglądałem. Za to pozwolę sobie powiedzieć kilka zdań o wypadzie do Bydgoszczy. Wrażenia nieziemskie, doping obu stron zajebisty, stadion piękny, miasto też nawet sympatyczne. Hee a co do meczu. Jaga była lepsza zdecydowanie, groźniejsza, mniej zmęczona sezonem, mogę nawet zaryzykować że lepiej przygotowana. Sędzia Małek natomiast chyba szarpnął jakąś walizeczkę, bo z mojej perspektywy sędziowanie było w chuj jednostronne. Początek meczu i kartka dla Bojarskiego za symulke? Prosze was kurwa, kpina... a kto wie jak by się to potoczyło gdyby Jaga grała 80min w 10. Ryzykując nawet stwierdzeniem że Pogoń wyszła by w tym momencie na 1-0 bo faul na pograniczu pola karnego. Liczba małych fauli mnie do *****cy doprowadzała, a faulu gdy Lebedyński wychodził na sam na sam, nie było... Kpiną mogę nazwać też rzut karny w 90 minucie dla Jagi, chcieli nas dobić, ale liniowy zasygnalizował że nie ma po co i że 1-0 wystarczy. W ten oto sposób z 3 doliczonych minut rozegrane została z 1 ;D Ogólnie puchar nie dla drużyny z 1 ligi, widziałem to od momentu zmiany sędziego z Uzbekistanu na Małka, to są kurewski układy i tak miało być. I TU PROSZĘ MNIE NIE MYLIĆ Z JAKIMŚ ZAŚLEPIONYM FANATYKIEM BO WIEM ŻE POPRZECZKA I SZANSA NA KARNEGO TO ZA MAŁO ŻEBY WYGRAĆ. Szkoda kiboli, którzy byli zajebiści, fazy na trasie były kapitalne... a przede wszystkim szkoda piłkarzy.
Duma Pomorza odbudowana od podstaw, chłopaki 2 lata temu grali w szambie na jakiejś wiosce, a wczoraj przeżywali przygodę swojego życia by na jej końcu jakieś układy pozbawiły ich szansy, tak dokładnie tak myslę, bo gdyby w 90 minucie byłoby 0-0, karny by był i nie mam tu wątpliwości, ŻADNYCH.
Nie chodzi tu nawet o Europejskie Puchary, bo Jagiellonia pożegna się z nimi w 1 meczu tak samo jak i pożegnała by się Pogoń. Szkoda tego wszystkiego, szkoda... no ale cóż, za rok awans Pogoni i GKSu Katowice, spadek Arki i Lechii, i w końcu może zacznie się cos ciekawego w Ekstraklasie dziać. :)

Yoh Asakura 24-05-2010 00:25

Forum upadło zdecydowanie za nisko. Troszeczkę będzie mi was brakować, ale ten dzień musiał nadejść.

Papa miśki, Arsenal uber alles.

rentonB 30-05-2010 00:06

Sosnowski tanio skory nie sprzedal, wstydu napewno nie bylo.

Argen 30-05-2010 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2760716)
Forum upadło zdecydowanie za nisko. Troszeczkę będzie mi was brakować, ale ten dzień musiał nadejść.

Papa miśki, Arsenal uber alles.

PAPAPAPA : (

Hakuoh 09-06-2010 00:08

Cytuj:

"Kuszczak obronił piłkę, która wpadła do bramki."
Czyli Polacy przerżnęli 6:0 z Hiszpanami.

Herbi_Oxyna 09-06-2010 07:19

@up
A czego się spodziewałeś? -.- Ja od początku byłem za swoimi (mieszkam w Hiszpanii, jakby ktoś nie załapał).

Rybzor 09-06-2010 07:38

Btw, co za kretyn ustawia te mecze towarzyskie? Przecież wiadomo na 100%, że przegramy, nie wiadomo tylko jak wysoko, a im wyżej, tym gorsze morale drużyny. Co prawda w mundialu nie startują z tego co słyszałem, ale cmon, co nam dają takie mecze? I pls nie mówcie mi, że szanse sprawdzenia się z najlepszą drużyną, bo dla mnie mecz 0:6 z miszczami wszechświata to gówno i żal.

Davido16 09-06-2010 08:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2764256)
Btw, co za kretyn ustawia te mecze towarzyskie? Przecież wiadomo na 100%, że przegramy, nie wiadomo tylko jak wysoko, a im wyżej, tym gorsze morale drużyny. Co prawda w mundialu nie startują z tego co słyszałem, ale cmon, co nam dają takie mecze? I pls nie mówcie mi, że szanse sprawdzenia się z najlepszą drużyną, bo dla mnie mecz 6:0 z miszczami wszechświata to gówno i żal.

Właśnie po to, żebym miał radość patrząc na zabawę miszczów wszechświata z naszymi kopaczami :D

Hakuoh 09-06-2010 11:58

Po to, żeby nasi komentatorzy z TVP1 przekazali nam potężną dawkę śmiechu. :d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21.