![]() |
|
@bombel
huahuahua :D najpierw sie kumplujedsz a potem wyzywasz?\ 8o |
w sume jak masz blisko to zrub mi wjazd na chate plx zobaczymy kto dostanie po ryju :D
aha i 17 latek ktory placze o psa to jest lepszy niz shadow GZ:cup: |
Up
Pocwicz edytowanie postow i ortografie :baby:
|
2 UP
Ty bardziej reagujesz na posty niż szadoł. Cienka psycha kolego... |
@majne
totalna kompromitacja... wyjdź lepiej z forum bo ośmieszasz się bardziej niż Jarex czy jakaś inna ciota :D |
Majne@@
Eheuheue Wiesz Ja cie nie wyzywam Lecz piszesz Co za Leszczu A leszczem jestes ty Plakalem A kto ci tak powiedzial , aha wiem Stara:baby::baby::baby: Szczeniaku<>:evul::evul: |
zua ofca ofc
|
dawaj smyku ssy popisz sie B)
|
Cytuj:
http://img211.imageshack.us/img211/2247/uo0264.png 18:41 Shadow Druid of Luminera [175]: lepiej ogarnij zanim kupia pacce od nas z gildi |
@safi
gdzie reszta ss? |
Cytuj:
Szczeniaku :D? Ahhh fajnie, ze to Ty powiedziales :D Silve, o ile sie myle to ty blagales zebym nie tyral juz szadoła, ganne i Ciebie, wydaje mi sie ze masz z 12 lat w rlu. Przyjechales w sylwka do ganny i zescie jebali z szadołem 24/7 :o |
Teedi@
ty mnie tyrales?? Moja Babcia lepiej tyra od ciebie, wiesz ty na sylwka all sie pytales co robia bo sam siedziales w domq i z tata jaraliscie sie tym ze shadow expil. Ciota jestes i tyle, zeby kolega kolege Haknal to jest juz kpina _________________ Bombeleq Legenda H3R3 8o8o8o8o |
nie moge
b3ka na 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D |
beka ciąg dalszy men
|
Cytuj:
2. nieudana próba lurowania 2 hydr 3. niudana próba blokowania Yrka i Smyka na 'mostku " by szadou. 0 skilla 4. peja luruje massiv earth elementale :o fail 4. szadou stawia mwall przy wyjsciu ale tez fail aha i zeby ni było to my wygralismy gdyz to wy chcieliscie nas trapnać jednak wam sie nie udalo :<<<< ok szadziu idz sie pytac dalej jak co robic _/ |
Ha :D wiec bombel i ganna tez expili w sylwestra Gz dlawas :cup:
|
Pamiętacie jak szmatou każdego Archisem straszył jako to jego super kumpel xddd?
http://img27.imageshack.us/img27/6332/dae.jpg owned? xddd jak widać poznał się na frajerze dość szybko : d |
Noob trio Shadow,ganna,bombel ...
Ganna pewnie nie gra bo mu sie komp spalil huahuahua :D |
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |
|