![]() |
|
Aran to koks, ma demon legi i w ogóle to jest miszcz
Pozdro dla Lusiego, Xevezq i Croopa trzech najwiekszych skurwysynów \G/ |
Cytuj:
to maxx sie kłócił z imusem a ja sie nie potrzebnie wtraciłem :D zostałen zapetlony w wir kłótni :( a nie umiem pływac :D Up@ masz cos do xeva lusiego i croopa ?? idz do psychologa na leżanke i sie wygadaj... Gallanonim@ Gówno wiesz i gówno piszesz to tyle mów do sciany a moze napiszesz o mnie takie story? |
@Gall
jebnij sie w glowe.... i co z tego ze Hono ma tyle addonow, tyle itemow itp jego sprawa- cos widze ze zazdrosc sciska |
jestem tylko obserwatorem na tym forum nie lize dupy nikomu a na pewno nie komus kto wyimaginowal sobie legi uhh ale co do mojego ostatniego posta to sie przyczepiliscie nie do tego co trzeba bylo ;](czytac nie umiecie ;s) a juz w ogole sie udzielac nie bede bo po co ? ludzie jestescie wszyscy smieszni
przez pixele popierdolilo sie wam w dupach ;\ |
Cytuj:
i ten, co masz do Hona? zazdrościsz, że ma co wydawać na tym allegro? :< Hono chce wszystkie addony, więc o co chodzi? jesteś żałosny, cze. |
Cze ja terz kupóje na alegro pieniondze i nic ci do teko idioto, bende chciau to bende kupował...
|
a gdzie ssy ;>?
|
|
Cytuj:
czy tam masz jakis problem do mnie ze hono to moj kolega? |
Cytuj:
@down w sumie mi to lata kim on jest ;ddd @2down dalej mnie to nie rusza;d @3down sam pisałeś, że przez wyzywanie zachowują się jak dzieci, a teraz pokazujesz to samo;s Played this session: 1h 37m 55s, stawiać drugi raz nie będę, bo raz wystarczy. Zazdrościsz? |
Cytuj:
|
Studencik i grubas, o nie prosze nie bijcie :D 8o
|
@Gall_Anonim kur*a jego mac jeba*y kozaku ch*j cie to obchodzi co hono robi a po drugie jest wiele innych sposobow na zdobycie itemow kasy niz allegro ale widze ze z takim rozumem jak ty to nie kumasz pewnych spraw ;] wiec zatkaj morde i wyjdz stad albo najlepiej powiedz kim jestes boidupo ;]
PS. Takie cwaniaki bo sobie nowe konta pozakladali cioty zaje*ane @Maxio zostaw mi Iva w spokoju ok? ;> @xev ch*j cie to? ;> ustaw botka lepiej ;] glupoty?? sory nie skorzystam ;D |
Cytuj:
no popieram to z tymi kontami, zenada |
@dezerter
zrobie jak oddasz mi moje eq.... wiem ze nie oddasz, ale trudno ciesz sie nim |
Cytuj:
|
Haha, ale macie zryte mózgi, grajcie dalej 25/8 kurwa maniaki
|
@lusi
skull helm, dsm, b legi, aol, royal axe, mms |
Cytuj:
|