![]() |
|
Cytuj:
Już był taki co się samozwańczo nazwał Bogiem. Potem poleciał 10 pienter wzdłuż bloku. Choć miał potenciał.... i tak jak ty był skromny ale już nie tak bystry.... |
@up
Haxxx ;fff :baby: |
2x@up
Lol? Ja mam scale armor i legi z rooka. To weź nie bierz :( <żal że nie można linków do speedys* dawać> @morg Jaki loot ? Tylko Serce i kusza? Jaka kusza? No i pytanie dnia. Kto wzioł worek? :D |
Royal Crossbow
It can only be wielded properly by paladins of level 130 or higher. Range:6, Atk +5, Hit% +3. :baby::baby::baby::baby::baby: taka jak z inkwizycji |
Gdybym był modkiem to bym was wszystkich pod sciana rozstrzelal
|
guziec ,.................
|
?:baby::baby:
|
Cytuj:
Natomiast Pan Kreatyna3000 może zmienic swoje zasrane życie w nowe... zaszczane. |
HAHaha Admini tego Forum sa zaj...sci.
Zarowno Hegemon jak i Tompior <333 |
Cytuj:
Wiadomo, jak daki Diablo da to raczej nie hax no ale zauważyli to usuneli :| Jak dla mnie to w sumie nie przepadam za Tompiorem bo mi wsadził mase punktów -.-, no ale lepsi tacy niż żadni modkowie. W sumie coś robią. |
@up
ale chodzi mi o to ze wyzej tez byl link na spidyszerze i nic;d no wiadomo, ze lepiej jak sa ale bez przesady lol @Edit Idiota Diablorda zbanowal xD |
Cytuj:
|
i bardzo dobrze :) :baby:
|
guziec .................
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
on predzej dzieciaka z avatara skrzywdzi nim kogos hacknie :baby:
|
Cytuj:
|
a Ty idz dopal w piecu na chacie bo Ci chyba mozg przewialo
Ave Ewenement =o |
niby dal tego linka spidiszare co jest zabronione ale nigdy nikt za to nie banował
;x |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08. |
|