![]() |
|
gdzie expic na pacc palkiem z 75 dist i 28 lvlem?
eq c helmet, b robe, vamp shield, royalki, plate legi, l boots chodzi mi przede wszystkim o exp a nie kase, no ale przydalby sie chociaz maly profit moze mi polecicie jakis tomb i taktyke na niego? |
Gdzie expic 30 lvl knight skille 66/65
EQ: Knight set,glorious axe,bohy,warrior helmet,p ammy? Prosiłbym o podanie miejscówek dla: 1.Exp-PACC i FACC 2.Kasa-PACC i FACC Jest zrobiony postman i barbarian test (moge zrobic inne ale wolałbym nie) |
Druid lvl 23 pacc na tydzień :] - gdzie expić z małym waste
|
Tak samo jak kolega wyżej mam tego pacca na 7 dni i chciałbym zobaczyć jak to jest gdy się expi na pacc'u :) Proszę o uwzględnienie oczywi¶cie tylko placówek dla pacc'ów.
Mam knighta: K set, beho shield i k axe Poziom: 27 Skills 66/65 |
45 drud 45 mlvl +boh
Hailstorm/spring/albo ta laska od ¶mierci Rod Skończył mi sie pacc więc proszę o terreny na facc!! B) |
Ja 27lvl Palek 60/45 8mlvl (zaraz9)
Belted Cape, P Legi, C helmet, Beho Shield, Scarf, Royal Speary/Bolty Qmpel 26Knight 65/65 3mlvl K set, Crusader Helmet, C shield, Scarf K axe/Naginata Na co możemy i¶ć razem pohuncić bez większego waste? Dragi to wiemy, a oprócz tego? |
Elo :D
Elo , gdzie expic 33 paladynem z paccem ? Skills to 75/60 eq , paladin armor , blue legs , crown helmet , dragonka :0 dziekuje za odpowiedz
|
59 lvl Elder druid 52 m lvl, gdzie expić?
|
Cytuj:
|
20 ED 12 magic ;d
gdzie expic do 27 zeby bylo +15k/h, nie musi byc duzy profit, chcialbym zeby do 27 zuzyc maksymalnie 5 bp mp i 4 life ringi ;d |
110rp niezłe skille, dobre EQ, mam softy ofc
Gdzie zarabiać ? I ile bd do przodu na 1h ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Albo idz na arene expac 100k na godzine |
Cytuj:
|
31ms
na jakim tombie w ankh?mam gfb i thunderstormy do wykorzystania
|
19 pall na paccu 4dni testowego
chce przypgowac go niezle przez te 4 dni skille 64/51 dark helmet dwarven shield ranged legs p armor leather boots rsy |
@Dawid
Polecam tombę na > od miasta (trzeba j± rozkopać łopat±). Na s± tam mumie, ghule, 1 beho, i kilka scarabów. |
a cos jeszcze oprocz tombow, co do tego tomba to -1 czy -2?
|
Ponawiam
71ek, PACC 77/76 Gdzie expić? Mam pacc na 90 dni. |
Gdzie expić 16 sorcem z PACC? (kupionym, nie darmowym, 80 dni jeszcze) Tylko nie tomby i scaraby... :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36. |
|