Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

K.Jay 27-06-2010 18:11

Brawo Anglia.

K.Jay

Pan i Wladca 27-06-2010 21:29

Gdyby zajebisty gol Lamparda został uznany to potoczyło by sie to inaczej...mam nadzieje, że Argentyna wyeliminuje gestapowców

btw. widzieliscie listkiewicza w studio z meczu arrgentyny i meksyku? hahaha :>

Berbatov 28-06-2010 18:49

Mundial generalnie słabiutki. Czasami żałuję, że nie urodziłem się 60 lat wcześniej. Pal licho wojnę, jeżeli mógłbym oglądać Brazylię 1958 i 1962. Holandia której kibicuję na tych Mistrzostwach (jak i na innych wielkich imprezach za wyjątkiem roku 2002, kiedy się nie zakwalifikowali) przed paroma minutami pomęczyła się ze Słowacją i awansowała do ćwierćfinału. Tam prawdopodobnie spotka się z reprezentacją prowadzoną przez powszechnie bardzo lubianego i cenionego w kraju i na świcie pana Dungę. I to dopiero będzie pierwszy sprawdzian dla Oranje. Pomarańcza już dawno zgniła czy po prostu hodowana była tak, by dojrzeć dopiero na najważniejszą fazę turnieju? To oczywiście metafora do tego, że w końcu oczekuję sukcesu po Holendrach na miarę ich potencjału, pomimo tego że w porównaniu do Seedorfa czy Kluiverta obecni zawodnicy rodem z holenderskiej szkoły piłkarskiej to szrot. Sentyment zobowiązuje mnie jednak do trzymania kciuków 2 lipca. Knykcie zbieleją mi od trzymania, zobaczycie!

Szkoda też trochę Słowacji, ostatniej nadziei białych na tym Mundialu.

Pan i Wladca 29-06-2010 13:15

http://www.youtube.com/watch?v=E5kqO...layer_embedded

haha :>

Arka_Sath_Wielki 29-06-2010 13:48

http://img532.imageshack.us/img532/2...422531i1sy.gif
Japierdole. Temu panu juz dziekujemy.

Smuggy 29-06-2010 15:40

Wolę podziękować temu panu :>

http://www.youtube.com/watch?v=Iufnlu5842w

Duch Niespokojny 30-06-2010 11:57

Ja dziękuję Słowakom ;)

Faytah 30-06-2010 15:35

Odnosnie Torresa,nie ma co sie dziwic skoro kolega Busquetsa.

Berbatov 02-07-2010 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Berbatov (Post 2768560)
Mundial generalnie słabiutki. Czasami żałuję, że nie urodziłem się 60 lat wcześniej. Pal licho wojnę, jeżeli mógłbym oglądać Brazylię 1958 i 1962. Holandia której kibicuję na tych Mistrzostwach (jak i na innych wielkich imprezach za wyjątkiem roku 2002, kiedy się nie zakwalifikowali) przed paroma minutami pomęczyła się ze Słowacją i awansowała do ćwierćfinału. Tam prawdopodobnie spotka się z reprezentacją prowadzoną przez powszechnie bardzo lubianego i cenionego w kraju i na świcie pana Dungę. I to dopiero będzie pierwszy sprawdzian dla Oranje. Pomarańcza już dawno zgniła czy po prostu hodowana była tak, by dojrzeć dopiero na najważniejszą fazę turnieju? To oczywiście metafora do tego, że w końcu oczekuję sukcesu po Holendrach na miarę ich potencjału, pomimo tego że w porównaniu do Seedorfa czy Kluiverta obecni zawodnicy rodem z holenderskiej szkoły piłkarskiej to szrot. Sentyment zobowiązuje mnie jednak do trzymania kciuków 2 lipca. Knykcie zbieleją mi od trzymania, zobaczycie!

Szkoda też trochę Słowacji, ostatniej nadziei białych na tym Mundialu.

I zbielały, ale nie żałują! Holandia zagrała dojrzale, konsekwentnie i gdyby koncentracji starczyło do końca mogłoby być 3:1 lub nawet 4:1. Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony. Ba! Szczęśliwy!

milano8 03-07-2010 17:55

srau pjez szwabow -.- dlaczego od poczatku nie gral aguero i veron -.-
oo wlasnie 4;0 najz

Thavenix 03-07-2010 18:46

Bo Maradona to kretyn taktyczny, ktory w swoich wypowiedziach sam mówi, ze nie ustala taktyki, jego piłkarze wiedzą jak mają grać. Na patalachow wystarczalo, na swietnie zorganizowanych Niemcow - niebardzo. Dziekujemy, Diego!

Pozostaje trzymac kciuki za Holandie...

Rzyttofrajer 03-07-2010 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thavenix (Post 2769803)
Bo Maradona to kretyn taktyczny, ktory w swoich wypowiedziach sam mówi, ze nie ustala taktyki, jego piłkarze wiedzą jak mają grać. Na patalachow wystarczalo, na swietnie zorganizowanych Niemcow - niebardzo. Dziekujemy, Diego!

jezeli pilkarze ktorzy graja w argentynie nie wiedza jak maja grac to ja
podziekuje
@down
jezeli wiekszosc pilkarzy z argentyny nie potrafi trafic w 7m bramke to nie trenera trzeba tu zmienic

Faytah 03-07-2010 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer (Post 2769845)
jezeli pilkarze ktorzy graja w argentynie nie wiedza jak maja grac to ja
podziekuje

Kiedy druzyna z lepszymi pilkarzami przegrywa z druzyna z gorszymi pilkarzami (kadrowo Argentyna bije na glowe Niemcow,tak samo jak Barca bila Inter ale trener robil roznice) to nie wie jak grac i potrzebny jest trener co to wyjasni ,a nie taki co juz samymi powolaniami skreslil swoje szanse.

PS. Fajne wydymanie Paragwaju przy bramce Valdesa.

Xevez 04-07-2010 02:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2769847)
PS. Fajne wydymanie Paragwaju przy bramce Valdesa.

konkretniej? jeden z paragwajczyków był na spalonym i wziął na siebie obrońcę rywali (który równie dobrze mógłby przeszkodzić Valdesowi), przez co o biernym spalonym mowy być nie może. decyzja jak najbardziej słuszna.

Capality 04-07-2010 20:12

nie do niego zagrywana pilka, jakby ja przejal to moze i by byl spalony ale Valdes nie stal na spalonym za nic

Xevez 04-07-2010 22:46

valdes nie, ale ten drugi ściągał na siebie uwagę obrońców, czyli brał udział w akcji

K.Jay 09-07-2010 10:27

Cytuj:

Po siedmiu latach gry LeBron James opuszcza Cleveland Cavaliers. Gwiazdor NBA od przyszłego sezonu bronił będzie barw Miami Heat, u boku Dwyane'a Wade'a i Chrisa Bosha.
Trzech moich ulubionych koszykarzy w jednej drużynie. To chyba spełnienie marzeń! Już nie mogę doczekać się sezonu. :33333

K.Jay

Fintex 09-07-2010 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2770910)
Trzech moich ulubionych koszykarzy w jednej drużynie. To chyba spełnienie marzeń! Już nie mogę doczekać się sezonu. :33333

K.Jay

Wade, Bosh - spoko, ale za LBJ wolałbym dobrego centra z tym, że obecnie wśród wolnych agentów nie ma dobrego centra, był Brendan Haywood, ale został w Dallas :( Bardziej cieszyłem się z CB4 w MIA niż z LBJ, ale zobaczymy jak to będzie.
sezon zapowiada się ciekawie... finał Lakers - Miami?

Beasley został przehandlowany do Minnesoty w zamian za wybór w 2giej rundzie draftu. Być może Gortat też tam trafi. Mają też Kevina Love'a. Ciekawa młoda drużyna.

Herbi_Oxyna 12-07-2010 00:05

Odnośnie dzisiejszego finału, to mimo, że kibicowałem Hiszpanii, to nie jestem zadowolony z tego zwycięstwa, zniesmczony zachowaniem Webba, bo gdyby był obiektywny, ten mecz mógłby się inaczej zakończyć. Ogłaszał wiele fauli na korzyść hiszpanii, nawet takich, które były zwykłym delikatnym pchnięciem, natomiast kompletni ignorował faule dla Holandii. I jeszcze ten rzut rożny... Ogólnie, to z mojej strony wielki wał dla FIFy. Banda zjebów i leni Oby za rok wprowadzili nowy system.

milano8 12-07-2010 00:24

sadze ze po tym meczu nikt nie powinien wygrac, mecz byl nudny jak flaki z olejem -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03.