![]() |
|
Witam. Gdzie expić 48 msem z 45 mlvl (z eq) z eq: hotm, focus, dragon shield, bohy/softy, wand of inferno/starstorm/voodoo bez waste?
|
Pomocy :<
znakiznaki
|
48 Elite Knight, skille 72/71. Eq: angelic axe/ p amulet, crusard helm, crown legs, crown arm, steel boots. Gdzie expić?
|
Cytuj:
snachki |
Paladyn
34lv 73/60 c helmet b robe b legs leather boots medusa shield spear-y;) |
Paladyn
Level 41 Skille 72/54 EQ jak w avatarze |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Polecam Ancient scaraby. Cytuj:
Cytuj:
Dragi Edron, Barbarzyńce, Tar Pit Tomb -1 za tp. Chakoye, Hell Heim, Scaraby, Lizardy. Cytuj:
|
gdzie moge polatac 61 palkiem na pacc skil 83 64 niechce tombow.???
|
Gdzie expić bez większego waste 33 druid facc, eq: hat od the mad, focus cape, plate legi , bohy , softy, spellbook of enlightment 41 mlvl, i jakich broni/run używać/czym się leczyć???
|
Cytuj:
Napisz czy m,asz dostęp do Hell Heim, Yalahar. Cytuj:
|
mam dostep
|
To równie dobrze możesz na hell heim expić, no i dragi/hero/djiny na Yalahar.
|
z jakiego roda walic ?? a coś mniej zaludnionego ?? gram na non-pvp
|
31 pal, skile 64/55, gdzie expic na pacc'u? Jak narazie expie na tombach i scarab'ach ale chce sobie urozmaicić exp ;] (bez waste, royal speary)
eq: p set, crown helmet, crown shield, bohy z góry thx :) |
18 sorc z pacc i 16 mlvl (z eq). Eq : hat of the mad , spirit cloack , griffin shield ,plate legs , rózga od 7 lvl / 13 lvl , scarf. Gdzie expić , odrazu mówię by mnie trolle nie zjadły , że mam kupnego pacc i mam też 57 ek :P
|
czy dam rade 21 palkiem b robe krimhorn helmet k legs dragon shield na horned fox tower?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie huncić we dwóch :
-220EK -110RP ?? Proszę o kilka miejsc |
Jaka miejscówka do wspólnego expa 45 EK 75/75 EQ: RH, DSM, MMS, K LEGS, STEEL BOOTS + 37 ED 45mlvl EQ; FOCUS CAPE, HAT OF THE MAD, SPELLBOOKE OF ENLIGHTMENT, BLUE LEGS, SOFT BOOTS Co do dobrego expa we dwóch jakie monstery, jaka miejscówka , jaka taktyka ?? (jak leczyć, z czego walić itp.)
Na exp możemy przeznaczyć jakieś 100k. Gdzie zarabiać w tym samym teamie ?? Proszę o podanie kilku miejsc w razie znudzenia ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:26. |
|