![]() |
|
Co ja moge powiedziec w wojnie nie u czestniczylem ale widze jak jest teraz inso przesadza z deka , hunty za free (blache powody) ,2 kupli rl zajebali za friko no co poradzic gram ale niewiem kiedy sie to wsio skonczy
|
jak orszak był na danerce bez problemów z inso to placy tacy jak ci z np gildi kriszaka nie padali bo zawsze my muselismy znać reason i pomagalismy nawet fifi wtedy wam pomagal wiec teraz wiadomo czyja jest wina
tych którzy bali się wstąpić do orszaku tzn to ich sprawa nie jade ich za to właściwie pozdro dla nich ;) mysle ze jakbysmy wszyscy razem robili takie akcje jak np ta z arturem to dali bysmy rade a ze bylo nas za mało tych wspaniałych najlepszych najodważniejszych najzabawiniejszych itp to się porobiło ;) ;):D:D:D pozdro niewolnicy inso :) |
noobskie pytanie :P
co daje to, co otto ma w plecaku co wyglada jak butelka i jest tego 14? xD |
|
wypowiedz porkiegon porownalbym z red ballsami :) i tyli^^
anyway pozdro dla prawdziwych dla s*****eli pogarda p.s. zdalem prawko - juz nikt niemoze czuc sie bezpieczny na pobliznych bezdrozach <evil> |
72 sword ;/
|
Cytuj:
Gz xD ja właśnie czekam na dokumencik :) zdałem 18 grudnia ;p Geo/ |
|
|
Cytuj:
Zastanawiam sie po co zamalowales ilosc assassinek i czas online neostrady ;> |
Alu takie same eq widze :D
Sprzedam pieniadze na danera 2,50zl za 10k Wiecej info nr gg 10215520 Albo nick: Krishna Icebolt |
Kupie chara do 250k gg: 8368083
|
Tylko ja mam jeszcze Royal x bow :)
|
Cytuj:
no bo na liczniku neo miałem 25h już a ass w ręce mialem101 :evul: |
Cytuj:
ps 25h na neo moze byc nawet i 300 :D |
Cytuj:
dobra koniec tej wielce pasjonującej rozmowy na temat ile mailem ass i ile mailem neo odpalona |
Ja na swoim palku nosiłem po 30 sperów na trole i było dobrze :)
Geo/ |
od*******ajcie poki mozecie
http://img377.imageshack.us/img377/1...adaneraal8.jpg http://img377.imageshack.us/img377/j...pg/1/w1280.png |
Neo poszło akurat jak mnie 4 piraty biły -.-.
Logłem i zobaczyłem tylko tabliczke "You are dead" K***A Jan 08 2009, 12:35:58 CET Died at Level 180 by a pirate buccaneer |
Pala jest pala na zycia calosc...
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |
|