Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Pacera Thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=89072)

lusifer 03-02-2009 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dezio_Pro_A_Wy_Dono (Post 2450044)
A napinasz to ty sie kiedy padasz ;/ CWANIAKU

LLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL

Dezio_Pro_A_Wy_Dono 03-02-2009 22:52

A nawet jesli sie znacie poza pixelami to i co z tego kurwa jedziecie sie o gre jak by wam matke zgwałcili( nie wnikam moze zgwałcili);/

Dezio_Pro_A_Wy_Dono 03-02-2009 22:54

Wiesz mam lepsze zajęcie niż jeździć do dzieci pixeli a jak wy przyjedziecie to 5 min dla was znajde ;)

Inkognito 03-02-2009 22:56

ta robcie dezie dalej szum to napewno maxx i xank zapomna o waszych items

Inkognito 03-02-2009 22:57

a ty aran z******* przez demon legi

Dezio 03-02-2009 23:01

hehe aran jedyny normalny ziom ktory tu pozostal a jezdzicie po nim jak po szmacie oraz imus (dioxys nie zapomne ;]) zastanowcie sie cos nie jest pod wasze dyktando to juz na*******acie po nim ;] takie cwaniaki z was ;] albo jak wrzuci jakis 10lvl fote bo chce sie pochwalic osiagnieciem to go wyganiacie bo juz noob bo maly lvl ma a nie dawno sami mieliscie taki sam fajnie tak po kims pojezdzic nie? ;D czujcie sie teraz tak samo palki ;]

hehe a niedawno ktos cos o allegro pisal??? ;D oto przyklad allegrowicza :> \/

Inkognito 03-02-2009 23:02

jasne ani grosza nie zaplacilem za chary pedale :> i po 1 mam luk sellniety to nie znaczy ze musialem za niego placic pedale

Inkognito 03-02-2009 23:05

dezio jestes jebniety zobacz inne strony czy ja kiedys jechalem po malych lvlach? wlasnie sie klocilem z tymi co im jechali
i wez nie pierdol a jak co piszesz to pisz do kogo a nie

aran wlasnie jest jedna z tych zjebanych osob o ktorych chciales napisac i on jest normalny? bo co na xeva pocisnal? a xev sie kloci z wami

i ja nie bronie xeva bo go znam bo znim sie nie zadaje a nie z lusim nie chce mi sie wysilac na te jebane przecinki niech wieszok wejdzie jebany chuj i mnie zbanuje bo niebedzie chcialo mi sie konta nowego zakladac:>

Xevez 03-02-2009 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aran_Gala_Pacera (Post 2450066)
xev to dwulicowy frajer

22:03 Aran Gala [147]: za co mam cie szanowac pizdo?

i to ja jestem dwulicowy? eh

Dezio 03-02-2009 23:11

@Luk jesli uwazasz sie za ciote no to pozdro dla ciebie a jebniety jestes ty ;] pisalem cos do ciebie od 500 stron?? ;> nie wiec ssij pale a aran moj ziom nie dla tego ze xeva tez cisnie ale sie zachowuje normalnie a nie jak zwierze wypuszczone z klatki wiec sory ale nie bede wiecej konwersowal z toba baj ;]

*Czarny* 03-02-2009 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dezio_Pro_A_Wy_Dono (Post 2450015)
Przed chwila tak go jechaliście a teraz co kurwa boicie sce boterzy ???
Trzynastoletnie pizdogeje wpatrzone w monitor niewidzące swiata poza tibia co ?? No piszcie albo lepiej. Przyjedzcie i kurwa nakopcie mi i jemu cwaniaki przed monitorem .

ale ty jestes popierdolony

Xevez 03-02-2009 23:13

zwierze wypuszczone z klatki?!
zaczynacie jeździć parę osób, zupełnie bez powodu
twój kolega ma tak bogate słownictwo, że aż się płakać chce
ogarnij trochę siebie i jego, a potem mów o 'zwierzętach wypuszczonych z klatki'

Inkognito 03-02-2009 23:14

ja pisalem o allegro haha?
po 1 niemam konta na allegro po 2 niedalem nigdy nic rl za tibie czyli zza zaden pacc nie place ani kurwa za chara za pacc przesada jak mam placic 99zl to wole za 150k kupic na pacera

Dezio 03-02-2009 23:16

sorka ale ty mnie wkurzasz juz od dawna nie od dzis ;] a przy okazji jak koncze gre to ci moge wygarnac co o tobie mysle a od kumpla sie odwal ok?? nie znasz go nawet wiec nie pierdol a on akurat wie jaki ty gagatek ;DD (ale nie ode mnie) pzd ;]

@UP a co mnie to?? ;> ja moge napisac ze mam slonia w porcelanie i muche na lancuchu i co? tez moze to byc prawda ;]

Inkognito 03-02-2009 23:17

haha ja gagatek> oid kogo wie bo watpie ze jestem gagatek
a i domnie miales problem? nie wiem kiedy jak cos czasem rpzy trade gadalismy to jakas nicinnego nie mowiles wiec takie pierdolenie to se w pizde wstaw

Dezio_Pro_A_Wy_Dono 03-02-2009 23:19

Ale to i tak nie zmienia faktu ze jestescie(czarna czy jak jej tam i ten Xevez) dziećmi pixeli i sprzedalibyście własną matke za kilka cc.

A jak chcecie sie pociąć to zapraszam na http://www.gillette.pl/

Inkognito 03-02-2009 23:19

ty lepiej kurwa napisz ze masz ich itemy te fri items dales temu zjebowi ala dezio 2 ize niby fraj items pozniej juz je wezmiesz juz teraz masz i powiesz ze new owna

Dezio 03-02-2009 23:20

@Luk ty jestes ladnie pierdolniety ;o pisze z xevem a ty sie w*******asz ze do ciebie loool ladnie masz nasrane pod kaskiem ;] nie no gratz for you ;]

a o jakie ci items chodzi? ;o wlazlem na chara i byl pusty wiec nie pierdol farmazonow jak nie wiesz ok? ;>

Inkognito 03-02-2009 23:20

buauauaua jak kupilem uszologa ahauauauaha po hacku luqa dalem go snejkowi a ten kupil uszologa za rl hauaha ale mnie kurwo rozbawiles buahaha

@up to pisz do kogo piszesz bo wy jestescie tak spierdoleni ze nie wiadomo

lusifer 03-02-2009 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dezio_Pro_A_Wy_Dono (Post 2450125)
Ale to i tak nie zmienia faktu ze jestescie(czarna czy jak jej tam i ten Xevez) dziećmi pixeli i sprzedalibyście własną matke za kilka cc.

A jak chcecie sie pociąć to zapraszam na http://www.gillette.pl/

Buahahahahahahahaa jakie zero.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09.