![]() |
|
Drużyna Holandii powinna bojkotować ten mecz po błędach arbitra. Przynajmniej ludzie by się zainteresowali i by może wreszcie się szanowni FuckinIdiots-FailingArbiters się zajęli zachowaniem Howarda Webba.
|
Niemcy vs. Urugwaj >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> mecz finałowy. Tam się coś działo ; ) wielkim fanem futbolu nie jestem, ale z tych meczy, które podczas tych mistrzostw obejrzałem, ten był zdecydowanie najlepszy.
Wszystko >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Webb. edit: podobało mi się, jak komentatorzy wymiawiali Howard jako prawie-Harold. |
Nie licząc wuwuzel, Euro 2010 bylo do bani.
http://www.youtube.com/watch?v=7B2LPxggvqY |
Cytuj:
@Herbi_Oxyna FIFA jest ze Szwajcarii @topic Piłka jest nudna :P |
Cytuj:
|
Pogratulować Hiszpanii, chociaż liczyłem trochę na Holandie. Niemcy także ładnie wywalczyli sobie trzecie miejsce, Urugwaj był blisko zwycięstwa, gratulacje dla wszystkich państw ww.
|
złota piłka dla Forlana i rękawice dla Ikera jak najbardziej zasłużone.
|
http://www.youtube.com/watch?v=C36Li...layer_embedded
Czy bar****** może upaść jeszcze niżej? Czy te katalońskie ścierwa mogą jeszcze bardziej się pogrążyć? Czemu Platini nie reaguje? Czemu bar****** nie dostaje kary za to, co robi z Fabregasem? Przecież Chelsea za takie zagrywki dostała zakaz transferów na bodajże 2 sezony. To już przechodzi ludzkie pojęcia. Debilizm tego klubu, egocentryzm tych śmiesznych śmieci z katalonii...możecie nakładać mu koszulki, ale wraz z końcem dnia, rozbrzmiewają się śpiewy, że to MY mamy Cesca, tego Cesca, który wszedł na boisko w końcówce i zrobił tę różnicę. Swoją drogą, ten inie*** to symulant, cipa i podczłowiek - takie wraki społeczne powinno się wieszać, bo to małpopodobne coś nie ma za grosz honoru. Panie i panowie, oto far$elona w pełnej krasie! |
To, że Barcelona jest żałosnym klubikiem bez żadnego honoru było wiadome już od dawna.
|
Barcelona wearing the UNICEF logo on their shirts is like pedophiles opening a charity for children.
hihihihi B) |
Tymczasem Mike Miller w Miami na 5 lat : ) a Haslem zostaje : ) nie mogę doczekać się listopada : )
|
Cytuj:
K.Jay |
Yoh wrócił, no i w jakim stylu! ;) Tego mi na tym forum brakowało.
|
naprawdę aż tak bardzo boli Was ten żart?:||
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Apropos Xaviego no to Cesc póki co nie dorasta mu do pięt, ale ma ku temu predyspozycje. |
Cytuj:
Przez ostatnich 5 sezonów żaden zawodników nie miał tylu asyst, co Cesc Fabregas (54). Cesc w ostatnim sezonie strzelił masę goli (pobił klubowy rekord wielkiego Roberta Piresa!), zaliczył dużo asyst - i to wszystko grając jako środkowy pomocnik. Nie żyj przeszłością, xavi jest od niego gorszy. |
Cytuj:
a co do asyst - tylko w sezonie 08/09 Xavi zanotował 28 asyst (z czego 21 w la liga), więc jestem pewien, że przez ostatnie 5 sezonów przebija Cesca |
Cytuj:
We didn't start the flame war |
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=_QyYaPWasos <post uzupełniający poprzednika> Albo dobra, napiszę coś na temat :P Chciałbym Sneijdera w United, jednak to prawie nie możliwe, a szkoda... Zobaczymy co będzie z Balotellim, jestem bardzo sceptycznie nastawiony do tego transferu, oj bardzo... Po pierwsze - cena nieadekwatna do umiejętności zawodnika, a po drugie trudny charakter, który może przynieść klubowi wiele problemów. Z drugiej strony to wielki talent, może być jednym z tych najlepszych na świecie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |
|