![]() |
|
Neta mu wyjebalo?
|
@Yakky
Też chciałem to zrobić tutaj ;d Komp się zaciął albo mu korki wyjeb**o :D SPAF dłużej walczył !! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To jest takie pismo FaLą dla niepełnosprawnych.
|
No ta żeby taki dureń jak ty mógl to przeczytać
|
ja jebe ziomek... 500k to lekko, komu spyliles?
|
|
Cytuj:
tak btw, co sie na furorze dzieje, dempah wyjebal na kyre ; ( ? wracajac do sprawy morga grille btw2, wy tego morga bilsicie jak tepaki w 3 pizdy, czemu morga nie "zakrzakowaliscie" tylko se biegal jak chcial ? pod sciane was kulka w łeb i do pieca |
reasonTHC
Morda żydzie.:baby: |
papsko pajacu
ponawiam pytanie z tym morgiem xd pobrechac chce |
To sobie lustro kup niezla brecha bedzie :D
dobra odbijam frajerom nie bede odpisywal elo |
Cytuj:
A jezeli chcesz sie pobrechtac to polecam oswiecim i tamtejsze prysznice, albo ogladniecie filmiku jak almighty dempach ginie na morgarothu, pozniej przez niego pada jego ziomek, pozniej koncza mu sie poty i znowu prawie pada, pozniej morgaroth pare razy im ucieka i na koncu jakos udaje im sie go dobic. Bez odbioru benzyno. |
up
ale z Ciebie smieszek, chcialbym byc taki fajny jak tym zlamili w 3 pizdy z tym morgiem saebu sbeu shue hsue busb euzs suk |
@up
ty to byś go solo z dyni rozjebał pewnie, nie? |
nom ...................
|
Cytuj:
|
Czy jest tu mozliwe wbicie 100-150 lvla bez rl'a w vision albo duskach.Chodzi mi o to np jakbym nie kozaczyl nie bil nikogo , nie cwaniakowal czy jest to mozliwe?
Widzialem graczy tajkich jak jaro 230 ek ktory nie jest w vis ani dusk a wbil tyle , tak samo gracze z ghoetii , i inni. Down :A dlaczego skoro nie bede nikmu przeszkadzal? |
Nie jest możliwe, nawet na to nie licz :).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:48. |
|