![]() |
|
Gdzie expić 20 sorcem z knightem 21 eq sorc blue legs Blue robe boh Knight k set i bohy PACC (30 dni obydwoje)
|
Spytam się znowu 41 rp waste może wynosić 150k mam pacc gdzie szybko wbije 60 lvl BŁAGAM O SZYBKĄ ODP
|
Cytuj:
@Dragonajt1 Rotwormy-Darashia |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kromka123 18 sorc z pacc i 16 mlvl (z eq). Eq : hat of the mad , spirit cloack , griffin shield ,plate legs , rózga od 7 lvl / 13 lvl , scarf. Gdzie expić , odrazu mówię by mnie trolle nie zjadły , że mam kupnego pacc i mam też 57 ek Ponawiam , proszę o odpowiedź. Tylko o szczegułową nie piszcie Expij na tombach. Tylko napiszcie jakim tombie czy np. Trapid i czy -1 czy -2 itp. POzdro Ponawiam poraz 3. Gdzie expić?! |
Ponawiam.
Gdzie expić bez większego waste 34 druid facc, eq: hat od the mad, focus cape, plate legi , bohy , softy, spellbook of enlightment 41 mlvl, i jakich broni/run używać/czym się leczyć??? Polecam "tomb" koło Thais. Leczyć się exurą i bić roda. Tomb koło Thais po pierwsze manasy sie ledwo zwracają, po drugie tylko 15- 22k exp/h. Proszę o inne propozycje |
Moim zdaniem guardy weź ava lecz się exura,exura gran
30 pall facc 63/46 bez waste? :) |
spróbuje te guardy, nie mam postmana robić lootbagi ?? (chce wychodzić troszkę na +)
|
Cytuj:
ale czy to będzie z waste? |
?
Gdzie Moge expic 105 Druidem magic lvl 65????
BEz pacc |
@up
Dwarf hell? Na tych guardach zależy jeśli chcesz dużo kasy. 30 pall facc 63/46 bez waste |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ewentualnie Orc Fortess. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jestem pallem 41 lvl skile 70+2/54 eq: dh, pall armor, blue legs, Boh, demonka, aol... znudził mi się już zamek przy ab i guardy a nie mam pacc co polecacie??
aha na of nie chce chodzić bo za duży tłum a w podziemiach łatwo o deda... |
gdzie moge wybrac sie 40 druidem (facc oczywiscie.) z 53 mlv, (eq: hotm, focus cape, vamp sh, b legi, bohy)? (najlepiej brak albo maly waste..)
|
33 lvl sorcerer m lvl 30 (PACC)
|
52 Paladin
82/67 Crown helmet, pal armor, demon shield, pammy, blue legs, boh Facc Gdzie mogę dobrze poexpić? Byłem na of na warlordach ale tam max 40k/h ;/ |
Cytuj:
Sprobój może po ss mintwallin albo dragi w veno Ciężko cos doradzic bo myśle ze of nie jest zły skoro masz 40k/h |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |
|