![]() |
|
No więc...
Dziś do mnie pisał Wzorek i powiedział żebym powiedział że ja to Lord Roger.
I teraz nawet jeśli ja nim nie jestem a powiem że nim jestem to co wtedy ? I wasza teoria. Że nim jestem i się przyznam. proszę od odpowiedzi. |
żal.pl naprawde.
|
Historia. Odcinek I.
To był żal.pl
|
Historia. Odcinek II.
To był żal.pl
|
up
jeśli to co mówiłeś było prawdą to wspoooooołczuje Ci całym sreduszQiem x( NAGRODA DLA MNIE TO JA TO ODKRYLEM PLXPLXPLXPLXPLX ITAAMZ o/ Oskar Wielki Knight Venore dzieki ;*********** |
@Roger
Ok,ok! All rozumiem. 1. Masz ładnie najebane w głowie, że zamiast spać obmyślasz jak mnie zabić. 2. Goth jestem. 3. Dziwnie się czuję, że ktoś zamiast spać myśli o mnie, albo raczej jak mnie ujebać.. Wiesz.. dziwi mnie kilka rzeczy w Tobie, ale myślę, że każdy wie o co chodzi.. Mam dobry plan dla Ciebie, a mianowicie. usuń konto na forum, a raczej oba konta, zacznij grać od nowa.. i nie ujawniaj się nikomu.. nie podawaj nicku, nie pisz itd.. graj dla swojej przyjemności, bo widzę, że bez Tibii nie wyrobisz ; ) PS. Chcesz kupić pacca na 30 dni ? ;d |
Up@ 1 i 2
To co napisałem ciut podkolorowałem żeby było fajnie. PS: A co z moim drugim pytaniem ? @Down Ja jestem za ;D |
Proponuję zakończyć ten żenujący temat, co wy na to ? :D
|
9LvL
|
|
roger
poco udajesz ?? btw jak grasz dopiero 1 dzien skad znasz sashe? |
|
@up
GieZet Piczo xd |
Cytuj:
GZZ. |
opozdro dla lam ktory wpieprzaja sie na respa ;] (ob knife i kilka bp potkow)
http://img8.imageshack.us/img8/3220/uo0002we3.jpg |
Lord roger (a raczej Gregory Reaper) skoro nie jesteś Rogerem , to skąd masz takie eq? Allegro? Wątpie , po prostu kasę masz z "Lord'a Roger'a"
ACHHHHHHHHH no soreczqa , to pewnie wt z Kyrry :]]]]]:) |
no to deduwa _/
http://img7.imageshack.us/img7/8966/...ery0040sn9.jpg |
miskow teraz ja moge cie nazwac xero boyem? =]
|
up@ czemu?
|
@2xup.
Mój trap. : D Znaczy ja mu go pokazałem. Nie widziałem żeby ktoś na servie tutaj taki robił ; D I mówiłem, że może go wykorzystywać :D Nazwij to jak chcesz :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |
|