![]() |
|
Cytuj:
|
*Grycan patrzy się na tych dwóch kłóc±cych się ludzi (Rayza i Nari), z wyrazem twarzy, który ma znaczyć: "Zamkn±ć się i przeprosić!!"*
@top Shuffle jak na razie ROX!! |
Hhehe,Gro zaczyna ogl±dać tasiemce... fuufufu....
Cytuj:
*po czym patrzy na Nariego i...robi facepalma* @grycan a to jest na pods. eroge : p |
*Grycan (nadal maj±c lodowate spojrzenie) patrzy na Rayze, czym zamienia Rayzę w kupkę popiołu* ;)
@top Atak krzesłem w wykonaniu Sin jest fajny. :) |
Cytuj:
@¦ci±gne sobie Chrno Crusade, spodobało mi się na AXNie. |
*rayza ozywa niczym feniks z popiołów i mowi* "a pie.... nie robie XD" *po czym wyjmuje miecze Kratosa i zabija Nariego * ^^
|
*Nari, z powodu zbliżaj±cego się sylwestra, zyskał +5 do nie¶miertelno¶ci i +10 do zmartwychwstania, co poskutkowało zniwelowaniem ciosu Rayzy.*
@robię sobie powtórkę z K-ONa |
*Grycan popatrzył się na tych dwóch i zrobił facepalma, po czym znów podniósł wzrok, a jego mina ¶wiadczyła o tym, że się do nich nie przyznaje. Następnie próbował ich rozdzielić, ale został poturbowany.*
|
*a zaraz wpadnie gimlos i wszystkich pobanuje*
moar oftopu gajz |
Cytuj:
|
Cytuj:
K-ON Nonono, seria mi coraz bardziej podoba- najlepsza jest nauczycielka. |
Znalazl moze ktos zapowiedz K-ON'a 2 w postaci filmu? ;p
|
*Grycan patrzy z politowaniem na milano8, i przytakuje Juzefkowi*
@top Zabieram się w końcu za 3(!!) odcinek Shuffle, bo rano neta nie miałem, i nie miałem jak ogl±dać. A chyba dzisiaj do 10 odcinka dojadę. :) |
*A Juzefek ¶mieje się szatańsko*
|
*Grycan wznosi butelkę szampana i trochę się zataczaj±c krzyczy: "Wszystkiego Najlepszego w 2010 Roku"*
http://img704.imageshack.us/img704/9...imenewyear.jpg |
Szczę¶liwego nowego roku, anime freak'i!
No, popaprańce wielbi±ce japońskie kreskówki erotyczne z małymi dziećmi, czeka nas wszystkich pewnie wiele ogl±dania w tym roku. Niektórych czekać może też czytanie. Jeszcze innych granie. Cóż, miejmy nadzieję, że to wszystko będzie godne naszego czasu, ya (nie ma innej opcji!)? Ukryty tekst:
|
|
Czy tylko ja tu z tych No-life'ów byłem na sylwestrowej domówce? XD
Frizz i Kuma pewnie teraz opijaj± kolejn±±±±±±±±±±±a wodke,szampana,whatever co ma alko.~ Happy new year guyz~ żeby¶cie sobie dziew. ew, chłopak ^6 |
Cytuj:
Szczę¶liwego Nowego Roku ;-). |
Cytuj:
Najlepszego w Nowym Roku! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |
|