![]() |
|
Cytuj:
Ale różnie to jest może Dempah poderwie DRów i znowu zaczną karać. I tak w to nie wierze :p |
Nie, raczej nie da rady tutaj wbic lvla bez zadnych rli w Dusk/Vis, nawet jesli bys sie stosowal do wszystkich ,,zasad". Albo trzeba miec bardzo duze szczescie, ew. jakims fartem skumplowac sie dobrze z kims waznym w tych 2 gildiach... Poprostu wystarczy, ze przejdziesz kolo tego, co nie trzeba, jemu sie zachce do ciebie przyjebac, to juz nie masz szans. Zaczniesz protestowac, tylko zostaniesz zapamietany...Tak samo, jak ktos zechce cie wyjebac z expa, jak zaprotestujesz to po tobie, jesli nie, to nie poexpisz i tyle...Kilka razy wyjebia, ok, potem juz nie wytrzymasz, palniesz cos i pograles albo musisz placic ;p
|
Cytuj:
I odpitol sięod Kreatyny3000. Chłopak itak juztu ma ładny pocisk a ty go jescze dołujesz. Zobaczysz jak urośnie od koksu to cie wgniecie w ziemie. @Topic Jak masz pecha to nawet Elitarnym Rycerzem tu nie pograsz. Szczególnie nie polecam natknąć się na kogoś z "Wajzion", z Duskami jeszcze jako tako idzie sie czasami dogadać. Pozdro 600 i pamietajcie narkotyki szkodzą. |
:baby:
sorrasy, taki offtopic - co znaczy "oro"? |
Cytuj:
|
ok czaje, dzieki :] |
ale dzis dzionek :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::bab y::baby:
|
Cytuj:
|
Yolen kundlu do szkoly nadszedl czas HUEHHUEHUEHUEHEHUEHUEHUEHUEH =)
|
@ Dopalacz.Vis
co ty pierdzielisz czlowieku .... jak na kazdym serwerze? ;s na innych serwach zdarzaja sie wyjatki ludzi co robia pa a nie jak na furorze wyjatki ktorzy tego nie robia.... |
Niech sobie przypomne kto to ostatnio wspominal o Amerze i EO...
Ja moge ze swojej strony powiedziec tylko tyle ze nie robie pa, za innych nie bede odpowiadal. Jeszcze inna sprawa jest wychowanie akademii, ale tym tez sie jakos zajme. @Linari Ciebie cos boli? Nie rozumiem co go sie czepiasz w kolko. To juz powoli zaczyna byc zalosne, kazdy wybiera wlasna droge w zyciu, a Twoja ingerencja na forum tibii napewno nic nie zmieni. Nie rozumiem takich ludzi, no ale co tu zrobic. Wykazujesz tylko ze nie obchodza Cie losy furory, a jedynie durna walka na forum, ktora wlasciwie jest bezcelowa, bo sieje tylko jedna propagande za druga. pozdro, i tak jestem plebem :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Nie zauważyłem postu wyżej :) Sry |
@Saint
Nie, to nie byl dowcip. DR jest prawe i sprawiedliwe.:p |
Ale Sie Bany Posypaly Omgggg :dddd
|
Ciekawe jak oni banowali te osoby, Azor niema bana... co mnie bardzo dziwi..
Yeshill[*], jednak jest jakaś sprawiedliwość... oszukałeś nas, wbiłeś 200 lvl i poszedłeś do wroga... tera kończysz grę w hańbie... Z elity bany Since Knight Drizer Mastah Yeshill Laen Loys kto jeszcze?? |
Straciłem 98 85 73 85 knajtow.... I skąd będę miał kasę?
|
biedny yeshill, wbil 200, doszedl do wojny, padl, i delete :<
nawet 1 fraga nie wbil :(( |
digeff , ciix , catz , trealyn nie chce mi sie dalej wypisywac
|
zajebiscie ;d
wykrywaja blackd i NG ale elf bota juz nie...... no lux |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |
|