![]() |
|
Ancient Scaraby, Tar Pit tomb.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie mogę sobie efektywnie poexpić 30 MS z 44 magicznym na PACC?
|
Gdzie mogę expić 60 palem skils 78(+2)/60
Eq Paladin armor Blue legs Boh Dragon shield Rs Crusader helmet Nie mam pacc |
44 Knight, facc, 80/81 eq: demon helmet, dsm, blue legs, mms, boh, noble axe
Gdzie moge szybko wbic 50 lvl, i zarobic troche kaski ? |
http://img269.imageshack.us/img269/5197/gdzie.png
Gdzie expic? [THAIS - BOTTERZY DC - WIECZNIE ZAJETE .. KOPALNIE - KRADZIEZE LOOTBAGA/NOOBKI] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
EQ:
CROWN HELMET KNIGHT ARMOR KNIGHT LEGS BRIGHT SWORD BOH DEMON SHIELD SCARF SKILLE: SWORD: 63 SHIELDING: 62 PACC/FACC: FACC |
26 Pal, skille 62/46 eq Crown helmet belted cape crown shield plate legs zwykłe buty royal speary. FACC
Gdzie expić? |
80ek full set skille 77/72 i nie mam zamiaru skillowac
gdzie expic bez waste? odpadaja piraty, dragi, bogi, mary, barby, lizardy, gs-y bo albo waste albo słabiutki exp #down konto od początku moje i nie burz sie :* |
No ok. Edytuje
|
Gdzie moge expic palem na FACCu
75lvl , 84 dist dobre eq zarobek: byle sie zwracało za manasy |
siemka xDD
22 Pal skills:63/50
eq: belted cape,plate legs,steel helmet,leather boots,hunting spears-kusza albo łuk dobry exp :p |
Gdzie expic?
Palladyn 25 skille 55/35 facc (bez pacca)
Świat pvp (Valoria) Gdzie expić albo inaczej prosze mi pokazać expowisko cyklopów :] |
moja rada D:
Cytuj:
|
Cytuj:
a solo : mozesz sprobowac culty, tomby~, banuta, Djiny(?) niejestem pewny ale mysle ze ci to cos pomorze ;) |
Cytuj:
2 kopalnia- Dwarfy Guardy,Slimy,Soldiery[3 pietra] Wyveryny-tam gdzie 3, mozesz sobie chodzic na pojedynczy resp dragona POH - cyklopy, minotaury Wszystko do swiatyni[Orlak] wszytsko w poblizu lurujac pojedynczo jak widzisz gsa,lurera odrazu swiatynia. :D Cytuj:
|
60 lvl elder druid 51 m lvl, gdzie expić, chodzi oto żeby nie było waste, fajnie by było jakby był profit. Narazie expie na dragach, ale jest waste (150 many na 1 draga), szukam miejscówki na której mógłbym odzyskać straconą kasę.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |
|