Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Swiety 30-01-2009 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2442427)
Ciekawe jak oni banowali te osoby, Azor niema bana... co mnie bardzo dziwi..

Yeshill[*], jednak jest jakaś sprawiedliwość... oszukałeś nas, wbiłeś 200 lvl i poszedłeś do wroga... tera kończysz grę w hańbie...

Z elity bany

Since Knight
Drizer Mastah
Yeshill
Laen Loys

kto jeszcze??

Yubov;p Pojechali ostro ;p

Tomkooo 30-01-2009 15:23

kurwa.... najlepsze jest to ,że nawet nie bociłem tylko z NG w dp stałem a mam bana ;d

Tucz 30-01-2009 15:25

Dopalacz gram na innym serwie i jakos za huja nei moge ci poki co dac 1 przykladu pa na mnie.... czasem cos tam zgrzytnie ale to sporadycznie ( w sensie ogolnie na serwie). I nei powiedzialem ze wszyscy robia pa z vision i dusk ani nie powiedzialem ze dr jest swiete.... ale popatrz na takiego youena i jego posty na tibi com xD

co do banow to gdzie jest spaaw ? :D i w Hoooooja innych ;s widac sa rowni i rowniejsi ? hmm albo sprytni i sprytniejsi :D

Veltaxio 30-01-2009 15:28

Czy to oznacza powrót do expienia ręcznego ? Ale najwięcej banów to na Candii... xd

dopalacz.Vis 30-01-2009 15:28

I wam jest smutno ? Dobrze że to barachło pobanowali. Wiecej expa dla normalnych graczy :] Może sobie teraz przypomna jak sie normalnie gra. HAHA

Jeszcze brakuje aby spaawa, rodine, gremara, azora.

Veltaxio 30-01-2009 15:31

Nie walcie tak że spaaw czy inny azor... każdy ma conajmniej mc na kompie nie mówiąc już o Ng + ...

Tera każdy będzie się bał odpalić bota ^^!

dopalacz.Vis 30-01-2009 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tucz (Post 2442495)
Dopalacz gram na innym serwie i jakos za huja nei moge ci poki co dac 1 przykladu pa na mnie.... czasem cos tam zgrzytnie ale to sporadycznie ( w sensie ogolnie na serwie). I nei powiedzialem ze wszyscy robia pa z vision i dusk ani nie powiedzialem ze dr jest swiete.... ale popatrz na takiego youena i jego posty na tibi com xD

co do banow to gdzie jest spaaw ? :D i w Hoooooja innych ;s widac sa rowni i rowniejsi ? hmm albo sprytni i sprytniejsi :D

Youen tez ma nasrane z Tibia. Jak idzie jesc to pewnie mama go odczepia od Tibi jak Morfeusz odczepiał Neo od matrixa. Robic sobie tatoo "vision" ? Żałosne. Ale co kto lubi.

Veltaxio 30-01-2009 15:36

Przyjebaliście się do tego Karola i nie możecie się odczepić, to ze sobie zrobił taką dziarę to tylko jego sprawa... gorzej jakby sobie penisa tam zrobił albo jakieś hitlerowskie znaki...

Chce grać w Tibię? Jego sprawa... jedno jest pewne tera czuję że mniej osób będzie wstawać o 6:00 na CHAKOYE... oznacza to wzrost cen kasy na allegro. 8o

dopalacz.Vis 30-01-2009 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2442510)
Nie walcie tak że spaaw czy inny azor... każdy ma conajmniej mc na kompie nie mówiąc już o Ng + ...

Tera każdy będzie się bał odpalić bota ^^!

Ale mniej denerwujace jest jest ktos ma MC i sobie cos kmini, niż baran z botem, co aby chara ustawia i pilnuje jak pies postaci zeby nie bylo debuga.

tata_imargama_zADHD 30-01-2009 15:38

jak masz ng , elfa , bd to dostales bana , doszly mnie sluchy ze takie bany dalej poleca :D

Veltaxio 30-01-2009 15:40

To rozumiem... nie wiem jak można postawić bota i patrzeć na niego do usranej śmierci, alarm można ustawić i sobie poczytać coś ciekawego... 8o

Tucz 30-01-2009 15:40

no proste wiekszosc czasem cos tam przybocila aczkolwiek nei wszyscy.... ale zeby na*******ac botem takimi lvlami jak maja co poniektorzy to jest zal... jaka przyjemnosc z gry ;s wlasnie takim najtem to sobie mozna pochulac ale nie lepiej wpierdzielic bota niech rosnie lvl bede elo fajny...

o to mi mniej wiecej chodzilo Ima ;]

dopalacz.Vis 30-01-2009 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2442528)
Przyjebaliście się do tego Karola i nie możecie się odczepić, to ze sobie zrobił taką dziarę to tylko jego sprawa... gorzej jakby sobie penisa tam zrobił albo jakieś hitlerowskie znaki...

Chce grać w Tibię? Jego sprawa... jedno jest pewne tera czuję że mniej osób będzie wstawać o 6:00 na CHAKOYE... oznacza to wzrost cen kasy na allegro. 8o

Założe sie ze jest jedyna osoba w polsce(świecie?) co se tatuaż swojej gildi zrobiła. A Ty byś sobie zrobił tatuaż swojej gildi ? Ja mówie to co widze i tyle. Ale kto co lubi ;)

Khazul 30-01-2009 15:42

http://img204.imageshack.us/img204/8370/uo0301cf0.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/u...jpg/1/w232.png

gdzie ta sprawiedliwosc??

Veltaxio 30-01-2009 15:42

Cicho tucz bo ludzie powiedzą że mówię z sensem ... miętowym , tak panowie to jest właśnie propaganda...

Btw Tibia.de mnie tak wkurza... cały czas hack linki. (może czas tu wbić?)

alahakbar 30-01-2009 15:44

Mnie ciekawi to ze ludzie uzywajacy NG dostali bana , podczas gdy uzytkownicy elfbota sa bezpieczni (jak narazie). Przeciez to jest produkt tej samej firmy, nie sadzicie ze to marketing? (wiecej osob kupi elf bota).

Veltaxio 30-01-2009 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2442553)
Założe sie ze jest jedyna osoba w polsce(świecie?) co se tatuaż swojej gildi zrobiła. A Ty byś sobie zrobił tatuaż swojej gildi ? Ja mówie to co widze i tyle. Ale kto co lubi ;)

Masz rację w jednym... ja takiej dziary bym sobie nie strzelił... ale to jest JEGO decyzja...wczoraj dostałem film jak ziom wciska sobie słoik w odbyt po zym pod naciskiem ten słoik pęka raniąc jego bebeszki... to się nazywa niedojebanie ! 8o

dopalacz.Vis 30-01-2009 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2442564)
Masz rację w jednym... ja takiej dziary bym sobie nie strzelił... ale to jest JEGO decyzja...wczoraj dostałem film jak ziom wciska sobie słoik w odbyt po zym pod naciskiem ten słoik pęka raniąc jego bebeszki... to się nazywa niedojebanie ! 8o

ale mały po koncentracie pomiedorowym czy taki po ogórkach konserwowych :p?

Khazul 30-01-2009 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2442573)
ale mały po koncentracie pomiedorowym czy taki po ogórkach konserwowych :p?

1man1jar.com

raczej ogorek z niego chyba D:

Tucz 30-01-2009 15:49

Hahaha a co powiesz o tym ze koles pijac piwo wymiotuje do niego i po chwili pije to spowrotem i tak przez minute ;s;ss;s yyyy az mi sie zle zrobilo ;s

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:32.