![]() |
|
Cytuj:
Yubov;p Pojechali ostro ;p |
kurwa.... najlepsze jest to ,że nawet nie bociłem tylko z NG w dp stałem a mam bana ;d
|
Dopalacz gram na innym serwie i jakos za huja nei moge ci poki co dac 1 przykladu pa na mnie.... czasem cos tam zgrzytnie ale to sporadycznie ( w sensie ogolnie na serwie). I nei powiedzialem ze wszyscy robia pa z vision i dusk ani nie powiedzialem ze dr jest swiete.... ale popatrz na takiego youena i jego posty na tibi com xD
co do banow to gdzie jest spaaw ? :D i w Hoooooja innych ;s widac sa rowni i rowniejsi ? hmm albo sprytni i sprytniejsi :D |
Czy to oznacza powrót do expienia ręcznego ? Ale najwięcej banów to na Candii... xd
|
I wam jest smutno ? Dobrze że to barachło pobanowali. Wiecej expa dla normalnych graczy :] Może sobie teraz przypomna jak sie normalnie gra. HAHA
Jeszcze brakuje aby spaawa, rodine, gremara, azora. |
Nie walcie tak że spaaw czy inny azor... każdy ma conajmniej mc na kompie nie mówiąc już o Ng + ...
Tera każdy będzie się bał odpalić bota ^^! |
Cytuj:
|
Przyjebaliście się do tego Karola i nie możecie się odczepić, to ze sobie zrobił taką dziarę to tylko jego sprawa... gorzej jakby sobie penisa tam zrobił albo jakieś hitlerowskie znaki...
Chce grać w Tibię? Jego sprawa... jedno jest pewne tera czuję że mniej osób będzie wstawać o 6:00 na CHAKOYE... oznacza to wzrost cen kasy na allegro. 8o |
Cytuj:
|
jak masz ng , elfa , bd to dostales bana , doszly mnie sluchy ze takie bany dalej poleca :D
|
To rozumiem... nie wiem jak można postawić bota i patrzeć na niego do usranej śmierci, alarm można ustawić i sobie poczytać coś ciekawego... 8o
|
no proste wiekszosc czasem cos tam przybocila aczkolwiek nei wszyscy.... ale zeby na*******ac botem takimi lvlami jak maja co poniektorzy to jest zal... jaka przyjemnosc z gry ;s wlasnie takim najtem to sobie mozna pochulac ale nie lepiej wpierdzielic bota niech rosnie lvl bede elo fajny...
o to mi mniej wiecej chodzilo Ima ;] |
Cytuj:
|
http://img204.imageshack.us/img204/8370/uo0301cf0.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/u...jpg/1/w232.png gdzie ta sprawiedliwosc?? |
Cicho tucz bo ludzie powiedzą że mówię z sensem ... miętowym , tak panowie to jest właśnie propaganda...
Btw Tibia.de mnie tak wkurza... cały czas hack linki. (może czas tu wbić?) |
Mnie ciekawi to ze ludzie uzywajacy NG dostali bana , podczas gdy uzytkownicy elfbota sa bezpieczni (jak narazie). Przeciez to jest produkt tej samej firmy, nie sadzicie ze to marketing? (wiecej osob kupi elf bota).
|
Cytuj:
Masz rację w jednym... ja takiej dziary bym sobie nie strzelił... ale to jest JEGO decyzja...wczoraj dostałem film jak ziom wciska sobie słoik w odbyt po zym pod naciskiem ten słoik pęka raniąc jego bebeszki... to się nazywa niedojebanie ! 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
1man1jar.com raczej ogorek z niego chyba D: |
Hahaha a co powiesz o tym ze koles pijac piwo wymiotuje do niego i po chwili pije to spowrotem i tak przez minute ;s;ss;s yyyy az mi sie zle zrobilo ;s
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:32. |
|