![]() |
|
gdzie expic 50 ms m lvl:41
|
@ Smoczek8228
No to chyba możesz spróbować. :) |
Cytuj:
|
Gdzie expic :
50 EK 78/77 skill Pacc Assasin dager Crown set Dragon shield Miejsce z good lootem ale zebym wychodził troszke na + :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Vanecht Tu natomiast polecam Barbariany w Svargrond jeśli będzie wolny duży camp, bez ice tower, najlepiej jeszcze jeśli miałbyś postmana na północy jest skrzynka więc można by wysyłąc all halabardy battle axe itd ;p Profit gwarantowany ;d
|
facc druid 27-30
gdzie wastowac poty? z jakimi ewentualnie summonami |
Cytuj:
Enjoy |
Cytuj:
|
paladyn
Cytuj:
odświeżam, |
Co polecacie dla 43 sorca, 42 mlvl, pacc? Jestem otwarty na wszelkie sugestie.
|
Mam 43 Royal Paladyna skille 71(+2)/55
EQ: Crown Helmet Paladin Armor Blue Legs Dragon Shield Boots of Haste Gdzie mogę expić na yalahar bez waste? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie mam PACC Z góry dzięki za pomoc :) |
Hej
Mam 65 ek skille 80/80 z eq: DSM, RH, BOH, relic sword, k legi i MMS i teraz pytanie gdzie expic z profitem i w miare dobrym expem i gdzie expic z dobrym expem z malem waste. Tylko nie barby i cyce bo juz mi sie rzygać nimi chce:) |
Cytuj:
|
36 druid/ed 42 mlvl gdzie expic na facc??? zamiezam kupic pacc na wakacje i gdzie poexpie pozadnie ?? przydalby sie maly zarobek
|
exp
Siema,gdzie expić palladynem ze skillami 70/54 i 30lvlem (FACC)???
EQ:blue robe,crusader helmet,plate legs,BOH,dragon shield |
Siema, mam:
http://img268.imageshack.us/img268/6161/84490196.png Zamiast zwyklych spearow mam RS, do tego od przyszlego tygodnia bede w posiadaniu RH i demonki. Mam 25lvl, skille 60/45 (na skillowanie nastawiam sie dopiero na 30lvl). Mam do zwastowania: http://img268.imageshack.us/img268/1136/kasaw.png Gdzie moge expic dosyc szybko, chcialbym tylko, zebym mogl to ogarniac, boje sie, ze na OF padne (zluruje cos), a na soldach + pojedyncze guardy w 2h wbijam lvl... =/ W gre wchodzi kupno itemek. Prosze o pomoc. |
Cytuj:
Lvl szedl naprawde szybko i bez waste. do 30 lvka mozesz tam spokojnie siedziec. Ale skille skille musisz robic :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |
|