![]() |
|
Cytuj:
Zalosny jetses koles. Drizer nigdy nikomu nie dal swoich passow a jzu na pewno nie jakims szwedom wiec nie pisz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia. Ktos tam pisal czy jak teraz wlaczy ng albo innego bota to od razu ban:p raczej watpie pewnie przez nastepne kilka miechow se juz odpuszcza wybrali losowo kilka tys. kont i tyle, ci co mieli pecha polecieli niestety tez sie zalapalem^^ |
Dajesz Reason Teraz
|
Cytuj:
HAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAH |
:*
fajny avatar nie? |
xx 20:18:14
ej moze powiedz kim jestes ANDI? a tak btw. Jołen ale z ciebie smieszek, zajebisty chciałbym byc taki super fajoski jak ty, lubie fejki banuf w chuj btw. naspamowales sie juz na tibia.de, ze cytujesz swoje posty? pajac w chuj ja pierdole wyić na dwur |
Cytuj:
|
hejka ! andi obsrany po szeZnastu hujach jak jołen fejka zajebal
|
Wiadomo kto z Furory wyłapał bana za bota?
|
Cytuj:
|
up
suuper jestes, naprawde |
Cytuj:
kk :p |
Cytuj:
|
zamulacie piczki xdd
|
jak mozna zarobic w tydzien 550k stojac non stop na bocie i nie dostac bana gdzie ludzie dostawali go praktycznie za free xd
|
swiat nie jest sprawiedliwy, ukojenie znajdziecie w biblii
|
Jak masz pecha to i w dupie palec złamiesz ;]
|
Cytuj:
|
Ja jak i owner stawialismy z braku kasy na zolwie i nigdy nie byl 100% afk ale ban jest;D akurat pacc sie skonczy a i jeszcze idealnie to zrobili przed feriami;D
Edit: Bym zapomnial tak swoja droga Karol/kazdy inny czlowiek ma prawo z soba "robic co chce" i to jego sprawa chyba,ze dziala na innych takie moje zdanie dziare moze zrobil bo sie przywiazal dosc mocno do gildii i pokazal to jakos;D nie chce rozpoczynac nowej klotni milych ferii spedzonych nie grajac po 10h(chyba ze to dla kogos przyjemnosc ofc). Grajcie dla przyjemnosci nie dla cyferki i szpanu siema;D |
zegnam ludzi z furory i dziekuje tym co na to zasluzyli. Deleted XD
@do panow ktorzy czepiali sie mojego pisma. to chodzilo o to zeby wyraznie pisac a nie ty kurwa pociagniesz zdanie jednym pismem i mysl o chuj tu chodzi. btw teraz pasuje? |
Zauwazylem ze osoby ktore zostaly zbanowe nie botowaly "profesjonalnie" a raczej okazyjnie. I stad moj wniosek. Osoby ktore botuja duzo (jak smerfu, moj braciszek czy kilka innych osob) maja lepiej zabezpieczone komputery (konto z ograniczeniami, personalizowany antywirus i firewall). Wiec moze cipsoft sam wyciagnal z waszych komputerów informacje o tym ze botujecie? Pewnie sie myle, ale warto sie nad tym zastanowic.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |
|